Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Американський боксер у надважкій вазі кинув виклик Валуєву і Хею - 11 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Спорт

Американський боксер у надважкій вазі кинув виклик Валуєву і Хею

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.04.2024
nullВідомий американський боксер у надважкій вазі Кевін Джонсон (21-0-1, 8 КО) зробив заяву, в якій виразив готовність стати Чемпіоном світу в 2009 році й зустрітися з будь-яким суперником.

29-річний Кевін Джонсон кинув виклик Миколі Валуєву і Девіду Хею: "Багато хто з так званих експертів говорить про занепад надважкої ваги і відсутність у США перспективних бійців - це повна нісенітниця. В Америці багато молодих і видовищних боксерів, особисто серед яких стою я - Кевін Джонсон".  

Нахвалюючи себе, американець розповів: "Маючи у своєму послужному списку таких хлопців як Брюс Селдон, Дамьєн Вілліс, Террі Сміт і Тимур Ібрагімов, я б уже міг стати претендентом на титул, але натомість шанси надають людям похилого віку, на зразок Рахмана, Холіфілда, Остіна і Берда".  

"У той же час є хлопці на зразок Девіда Хея, який нічого не зробив у цій вазі й уже розмістився на верхніх позиціях. У 2009-му році цьому прийде кінець. Це мій рік. Я почну завоювання дивізіону з перемоги над Валуєвим", - наголосив Джонсон.

"Поки Клички розбираються зі своїми обов'язковими захистами, ти – перший номер у моєму списку, Микола. Я навіть до Німеччини приїду. Я на п'ятому місці в рейтингу - вище, ніж Холіфілд, який переміг тебе. Попереду мене ідіоти типу Міена і Руїса, які не боксери, а ходячі приколи. Сподіваюся, WBA призначить відбірковий бій між мною і одним із цих клоунів. Після того, як я їх знищу, я доведу, що я майбутній Чемпіон світу", - повідомив Кевін Джонсон.  

"Наступний у моєму списку - Девід Хей, - продовжує ділитися планами Джонсон. - Ти ніщо, Девід. Це наступний Френк Бруно, який багато говорить, але на якого чекає повний крах. Ти тільки ховаєшся за свого промоутера Адама Буса. Гадаєш, що ти заслужив бій за титул раніше за мене? Та це нісенітниця! Чому б тобі не зустрітися зі мною у відбірковому бою? Якщо ти насправді такий хороший, доведи це".  

"Далі - залишок дивізіону, будь ласка. Пітер, Маскаєв, Тоні, Біденко, Чагаєв… бла-бла… будь ласка, зателефонуйте моїм людям, і я зустрінуся з будь-ким із вас коли і де завгодно. Так, і Евандер. Мені потрібні будуть спаринги, а я чув, що тобі потрібні гроші. Ти б міг допомогти мені підготуватися до мого наступного бою", - завершив Джонсон, не зважившись назвати в числі своїх майбутніх суперників братів Кличків.



Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.