Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

МЮ - Челсі: uaSport.net представляє центральний матч туру - 11 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Спорт

МЮ - Челсі: uaSport.net представляє центральний матч туру

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.03.2024
nullУ неділю, 11 січня, на знаменитому Олд Траффорд у центральному матчі 21-го туру зійдуться стовпи британського футболу - Манчестер Юнайтед і Челсі. Про прийдешнє епічне протистояння читайте на сторінках uaSport.net.Центральний матч 21-го туру одночасно є одним із ключових у визначенні головних претендентів на боротьбу за звання Чемпіонів Прем'єр-ліги. 

Зараз Челсі на чотири очки поперед діючого Чемпіона Англії, але в МЮ дві гри в запасі. Так що Челсі має реальний шанс відірватися від одного із ключових суперників.
Аналітика: Прем'єр-ліга. Анонс 21-го туру
Аналітика: Серія А. Анонс 18-го туру

МЮ ж у свою чергу, у випадку перемоги може максимально наблизитися до лідера - Ліверпулю.


AP
Дрогба не радий поверненню в лад Ріо Фердінанда




Для гравців МЮ матч важливий не тільки як можливість скоротити відставання від лідерів і набрати максимум очок, але і як психологічний стабілізатор - дома футболісти просто зобов'язані реабілітуватися за ганебну гру з Дербі й показати, що програш був жахливою випадковістю.

Не будемо забувати і про принциповість, що придбали матчі цих команд останнім часом. За що окреме спасибі Жозе Моуріньо.
ВІДЕО: Дербі - МЮ - 1:0

До слова екс-тренер Челсі й великий друг сера Алекса також не відмовить собі в задоволенні побачити гру вживу, а заодно спробує нарити компромат на МЮ, що може згодитися його нинішній команді - Інтеру в прийдешній лігочемпіонівській дуелі з тими ж червоними Дияволами.


AP
Руні: І що - вщент?

 

Нинішній тренер Челсі Луіш Феліпе Сколарі досить влучно охарактеризував важливість майбутньої зустрічі: "Матч проти МЮ - це не дербі, однак дуже захоплююче видовище для гравців, наставників і глядачів із усього світу. Якщо ви подзвоните своїм друзям у Бразилію, Катар або Японію, то довідаєтеся, що вони чекають цього матчу. Усі хочуть подивитися наш із МЮ двобій".

Для Сколарі цей матч особливо важливий, тому що він ще не виграв жодного матчу проти прямих конкурентів Челсі в боротьбі за золоті медалі Прем'єр-ліги.


AP
Сколарі: Вірною дорогою йдете, товариші




Нагадаємо, що попередній матч команд відбувся в першому колі англійського Чемпіонату на Стемфорд Бридж і закінчився внічию, 1:1. А як команди зіграли минулого разу на євроарені, нагадувати не потрібно.

# Усередині

Напередодні зірка Манчестер Юнайтед Кріштіано Роналдо розбив свій Ferrarі, усього через 2 дні після того, він був імпортований у Британію з батьківщини гравця - Португалії.

ФОТОГАЛЕРЕЯ: Кріштіано Роналдо залишився без Ferrarі

Сам Роналдо чудом залишився непошкодженим, однак машина відновленню не підлягає. Гравець у той же день приступив до тренування, однак тільки після ретельного обстеження лікарями клубу.


AP
Манчестер у січні

 

Вертаючись безпосередньо до футболу, відзначимо, що в стані МЮ глобальних дір не спостерігається. До матчу повинен відновитися улюбленець Мессі і Агуеро Ріо Фердінанд. Удвох з Відічем вони повинні стати серйозною перешкодою для бомбардирських устремлінь пари Анелька - Дрогба.

Якщо порівнювати з останнім матчем з Дербі - Фергюсон точно поверне у ворота голландця, також найімовірніше поява на поле капітана МЮ і француза, що відбув дискваліфікацію, Евра.


AP
Абрамович: Почали


 

У Челсі також не без приємних новин - можуть зіграти Баллак і улюбленець фанів МЮ Террі.

Орієнтовні склади:

МЮ: Ван Дер Сар - Невілл, Фердінанд, Відіч, Евра - Каррік, Оши - Роналдо, Руні, Тевес - Бербатов

Челсі: Чех - Босінгва, Террі, Карвальо, Е. Коул - Мікель, Лемпард, Деку - Д. Коул, Дрогба, Анелька

Травми: Харгрівз, Скоулз, Браун - Беллетті, Ессьєн, Ді Санто

Дискваліфікованих немає.

Неділя, 11 січня. Манчестер. Олд Траффорд. 21- й тур Англійської Прем'єр-ліги. Початок матчу: 18:00 по Києву.

Аліна Абдуллаєва, uaSport.net

Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.