Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Кремль: Газова криза спеціально спровокована Києвом - 11 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Економіка

Кремль: Газова криза спеціально спровокована Києвом

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 28.03.2024
nullЗаяви глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги підтверджують побоювання про те, що газова криза спеціально спровокована українською владою, щоб відволікти увагу населення від внутрішніх проблем, вважає заступник глави кремлівської адміністрації Олексій Громов

"Заява пана Балоги взагалі-то не потребує коментарів. Усім, хто реально розбирається в причинах кризи, що виразилася у незаконному відбиранні російського газу, призначеного європейським споживачам і відмові від зобов'язань країни-транзитера, абсолютно зрозуміло, що вона створена владою України", - сказав журналістам Громов.

Він нагадав про лист Нафтогазу України, у якому українська сторона оголосила про намір конфісковувати транзитний газ. Міркування Балоги про якийсь політичний або економічний шантаж з боку Росії Громов назвав "безпідставними вигадками".

"Стосовно росту безробіття і згаданого главою секретаріату президента України дефолта на Україні, то це - не до нас. Панові Балозі добре відомо, кому він може і повинен адресувати свої претензії із цього приводу", - сказав Громов.

"Не треба використовувати нездатність виконувати свої обов'язки з транзиту газу перед європейськими державами для подальшого нагнітання політичних пристрастей - їх в Україні і так вистачає", - зазначив він.

За словами Громова, на заяви Балоги можна подивитися і з іншої сторони. Він зазначив, що "поява такого роду заяви підтверджує побоювання, які висловлювалися раніше, що газова криза спеціально спровокована владою України з метою відволікти увагу населення від внутрішніх проблем і спробувати перекласти відповідальність за їхнє виникнення на кого завгодно, тільки не на себе".


Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.