Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Готуємось до TOEFL iBT або що необхідно знати для успішного складання тесту - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Освіта

Готуємось до TOEFL iBT або що необхідно знати для успішного складання тесту

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.04.2024

Ця інформація стане у нагоді тим, хто планує здобувати освіту в іноземних університетах і коледжах, брати участь у міжнародних освітніх та наукових програмах, подавати документи на присудження стипендій або влаштовуватися на роботу у міжнародних компаніях. Для цього, окрім знань, цілеспрямованості, досвіду роботи та наполегливості, Вам знадобиться результат тесту TOEFL iBT. 

Test of English as a Foreign Language ("Тест з англійської як іноземної") – міжнародний екзамен, який визначає професійний рівень володіння англійською мовою іноземних студентів. Тест проходить в режимі онлайн і складається із 4 частин: читання, аудіювання, говоріння (усні відповіді на запитання), написання есе. Зазвичай, тест займає 4,5 години, після аудіювання передбачена 10-хвилинна перерва. 

В TOEFL iBT у секції читання використовуються фрагменти із університетських підручників певної академічної тематики: біології, археології, антропології, астрології, літератури, історії, фзики тощо. Тест містить від 3 до 5 текстів приблизно по 700 слів. За кожним текстом слідують 12-14 питань. Загальна тривалість секції 60-100 хвилин (по 20 хвилин на один текст).

Матеріал для аудіювання складається із академічних лекцій та діалогів (дискусій). Під час прослуховування можна робити нотатки. На тесті звучать 4-6 лекцій по 3-5 хвилин, за кожною слідують 6 запитань, а також 2-3 дискусії із 5 запитаннями до кожної. Загалом, аудіювання триває 60-90 хвилин.

Як і інші секції TOEFL iBT, говоріння складають за допомогою комп’ютера (через мікрофон та навушники). Секція говоріння триває приблизно 20 хвилин і включає 6 завдань. Перші 2 – незалежні завдання на знайомі теми. На підготовку є 15 секунд, на відповідь – 45 секунд. Інші 4 завдання – комплексні, які вимагають використання більше ніж однієї навички. Спочатку необхідно прочитати та прослухати матеріал, а потім давати відповідь. Під час завдання можна робити нотатки та користуватися ними. Необхідно синтезувати та підсумувати інформацію з прочитаного та прослуханого матеріалу. На підготовку дають 30 секунд, на відповідь – 60 секунд. Відповіді оцінюють сертифіковані фахівці.

Письмові завдання визначають здатність до написання ессе в академічному середовищі. Загалом ця секція займає 50 хвилин і складається з двох частин – комплексного завдання (20 хвилин) та самостійного завдання (30 хвилин). Відповіді друкуються на комп’ютері та оцінюються сертифікованими фахівцями.

За кожен розділ тесту бали нараховують окремо, від 0 до 30 балів, в сумі максимальний бал – 120. Результати тесту дійсні два роки, це також слід враховувати. 

Найвищий бал, який можна отримати за тест – 120, проте в середньому навчальні заклади вимагають від 60 до 100. Наведемо кілька прикладів:

Yale University: 100
University of Pittsburgh: 80
Columbia International University: 80
Arizona State University: 61-79
University of Denver: 70
New York Institute of Technology: 61-79
State University of New York – Albany: 79

На тест необхідно реєструватися в онлайн режимі на сайті ETS (Educational Testing Services, www.ets.org). Вартість тесту – $165. Результати буде надіслано до чотирьох обраних Вами організацій. Якщо Вам потрібно надіслати результати до більшої кількості закладів, необхідно сплатити додатково $20. Під час реєстрації Ви обираєте дату та центр, де складатимете тест. Для здійснення оплати потрібні рахунок у доларах США та кредитна картка*. 

Для успішного складання тесту необхідно ретельно підготуватися. Ми рекомендуємо використовувати навчальні матеріали, спрямованіі спеціально для підготовки до TOEFL iBT, а саме: ETS Official Guide to the New TOEFL iBT, Longman TOEFL iBT, Kaplan TOEFL iBT, Barron's TOEFL iBT Internet-Based Test, Delta TOEFL iBT, NorthStar Building Skills for the TOEFL iBT та інші. Ці підручники можна замовити через Інтернет, якщо Ви плануєте самостійно готуватися до тесту. 

Проте слід зазначити, що підготовка під керівництвом досвідчених викладачів має свої переваги. 

"Десятки людей щомісяця складають тест у нашому центрі," – говорить адміністратор авторизованого TOEFL iBT центру компанії "Ерідан-2002" – "В основному це учні випускних класів та студенти, які планують навчатися в університетах США, Канади, Європи. Досить прикро бачити, що, незважаючи на високий рівень володіння англійською мовою, більшість кандидатів незадоволені своїми результатами, і їм доводиться перескладати тест." 

Саме тому компанія "Ерідан-2002" пропонує студентам, абітурієнтам та усім, хто має таке бажання, вдосконалити свою англійську за допомогою спеціально розробленої інтенсивної програми і на практиці ознайомитися зі специфікою завдань тесту. Курс складається із декількох етапів: підвищення рівня володіння іноземною мовою та безпосередньої підготовки до складання TOEFL iBT.

Компанія "Ерідан-2002" вже більше двох років успішно готує слухачів до складання TOEFL iBT. Випускники курсів отримали високі бали за тест, які дають їм змогу вступати до найкращих університетів Сполучених Штатів, Канади, Європи тощо.

Наприклад, Роман Ставнійчук, який прослухав інтенсивний курс підготовки до тесту та отримав дуже високий бал (103), так прокоментував свої занятті на курсах "Ерідан-2002": "Нещодавно я отримав візу до США. У штаті Луїзіана я працюватиму науковим співробітником, а також планую продовжувати навчання до отримання PhD. Курси підготовки до TOEFL допомогли мені досягти успіху у кар’єрному зростанні." 

*Якщо у Вас виникають проблеми із реєстрацією чи оплатою, Ерідан-2002 радо надасть консультації.

ТОВ "ЕРІДАН-2002"
адреса: Київ, вул. Пимоненка, 4, к. 33
тел.: (044) 221 70 80, 501 2423 
e-mail: eridan2002@optima.com.ua
web-сайт: www.eridan-center.com.ua.



Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.