Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Кислинський назвав "замовника" Закону про імпічмент Президента - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Кислинський назвав "замовника" Закону про імпічмент Президента

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 29.03.2024

"Пожежне" голосування БЮТ і Партії регіонів за Закон про імпічмент Президента ще раз підтверджує, що замовникам цього рішення кортить отримати контроль над українською газовою трубою. Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський.


Як повідомляє прес-служба Президента, А.Кислинський нагадав, що три місяці тому фракція БЮТ мала кардинально іншу позицію – 12 жовтня 2008 року вона у повному складі підтримала пропозицію Президента щодо відхилення цього закону. 


"15 січня 2009 року БЮТ знову у повному складі змінив своє рішення, очевидно, відчуваючи гостроту конкуренції за прихильність Кремля, - повідомив А.Кислинський. - Сьогодні фактично немає сумнівів, що керівництво Росії оголосило серед лідерів політичних сил, які підтримали законопроект, "щурячі перегони" на посаду нового Президента нашої держави".


За його словами, відбулося вже, на жаль, традиційне маніпулювання громадською думкою з боку БЮТ в угоду інтересів лідера цієї сили.


"Пожежний" порядок, в якому депутати прийняли цей закон, може свідчити, що фактично поспішає Кремль, розуміючи, що його майнові інтереси в Україні блокуються на єдиному, але найвищому рівні. Отже, спільне голосування БЮТ, Партії регіонів, КПУ і Блоку Литвина за закон про слідчі комісії підтверджує наміри, що йдуть ззовні, щодо швидкого усунення Президента, як перешкоди на шляху до встановлення контролю над українською газотранспортною системою", - вважає А.Кислинський.


При цьому заступник глави Секретаріату Президента наголосив, що Віктор Ющенко ніколи не заперечував важливість цього закону, проте неприпустимо, щоб стимулювання прийняття таких важливих рішень відбувалося з-за меж країни. "Тим не менше, Глава держави готовий розглянути прийнятий парламентом законопроект і у разі відсутності правових недоречностей – підписати його. Президент Ющенко ніколи не боявся "імпічментів" та інших слів, які з вересня минулого року все частіше лунають з вуст Януковича і Тимошенко", - підсумував він.


Нагадаємо, що вчора Верховна Рада прийняла Закон про тимчасові слідчі комісії, спеціальні тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України N3250-д, який прописує процедуру імпічменту Президента. Після заслухання більше ста поправок до первинного варіанту законопроекту, цей документ підтримало 408 народних депутатів.



Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.