Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Рада розпочала роботу. Без Тимошенко, але з Литвиним - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Рада розпочала роботу. Без Тимошенко, але з Литвиним

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.03.2024

Почалося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України. На засіданні головує спікер парламенту Володимир Литвин. 

Засідання парламенту, як очікується, пройде без участі Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яка сьогоднішнього ранку проводить чергове засідання Кабінету Міністрів. 


Нагадаємо, основним парламентським ньюсмейкером вчорашнього дня стала Партія регіонів на чолі з Віктором Януковичем. Зокрема, вчора було оголошено, що 164 народних депутатів-"регіоналів" поставили свої підписи під пропозицією прийняти резолюцію недовіри чинному Кабінету Міністрів. Відповідний проект постанови N3591 було зареєстровано у Верховній Раді. Згідно із документом, за результатами розгляду питання про відповідальність Кабміну за соціально-економічну ситуацію в Україні Верховна Рада має прийняти резолюцію недовіри Кабінетові Міністрів. 


У понеділок на засіданні погоджувальної ради депутати-"регіонали" наполягали на звіті уряду на вчорашньому пленарному засіданні і на голосуванні за цей проект постанови. У свою чергу, Голова Верховної Ради Володимир Литвин нагадав, що, відповідно до Закону про Кабінет Міністрів, звіт Кабміну - це процедура, на організацію якої потрібно мінімум 10 днів.


Крім того, 13 січня Партія регіонів вимагала не тільки розглянути резолюцію недовіри урядові у четвер, але і почати процедуру імпічменту Президента. "Це остання помаранчева зима, але її ще треба пережити", - сказав В. Янукович. За його словами, кожний день перебування у владі нинішньої команди тільки посилює проблеми. Депутат при цьому передбачив, що уряд і парламентські фракції, які його підтримують, бояться звіту перед парламентом. Він наголосив також, що не здивований і відсутністю Президента сьогодні у залі пленарних засідань ВР. У ситуації, що склалася, зазначив головний "регіонал" країни, питання "вибуху масового соціального протесту, яке може призвести до силового протистояння влади і народу - це питання часу". 


Крім цього, Партія регіонів у вівторок заявила, що, якщо в парламенті буде піднято питання про відставку голови Національного банку України, то "регіонали" будуть голосувати за нього, так само, як і за відставку уряду і Президента. "Ми добре розуміємо, що в ситуації, що склалася з курсом національної валюти, - так само, як і у всій економіці України, яка перебуває в жахливому стані, - вина Нацбанку складає максимум 30%. Інша провина - на уряді і Президентові. Ми звертаємося зараз до українського народу: в падінні курсу гривні, насамперед, винен уряд, його непрофесійна і безвідповідальна політика", - заявив в зв'язку з цим В. Янукович. Саме тому, наголосив він, Партія регіонів наполягає на тому, що "всі помаранчеві мають відійти від влади".



















Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.