Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Нова думка. Європа стверджує, що Росія не подає газ - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Нова думка. Європа стверджує, що Росія не подає газ

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.03.2024

Європейські експерти отримали повний доступ до диспетчерських зал "Газпрому" і "Нафтогазу", і констатували, що газ трубопроводами, за якими вони спостерігають, не йде з Росії. "Це великий крах ілюзій, і не може бути жодного виправдання подальшому затягуванню проблем... Треті країни не виконують своїх зобов'язань перед європейськими підприємствами. Немає ніяких підстав стверджувати, що нібито газ в Євросоюз неможливо постачати", - сказав на брифінгу прес-секретар виконавчого органу ЄС Йоганнес Лайтенбергер.


"Росіяни направили сьогодні вранці (у вівторок - ред.) трохи газу на єдиний пункт (транзиту), потім тиск впав, і більше нічого по трубі не надходить. Жодної молекули газу, як констатували наші спостерігачі, не відправлено на інший пункт транзиту", - сказав представник Єврокомісії Ферран Таррадельяс Еспуні. Взнати про це вдалося після того, як спостерігачів Єврокомісії допустили у диспетчерські зали "Газпрому" і "Нафтогазу", - пише "Українська правда".


Ф. Еспуні підтвердив, що міжнародні експерти "мають тепер повний доступ у диспетчерські зали, де розташовані екрани спостереження". За його словами, двоє європейських спостерігачів перебувають у диспетчерській залі "Газпрому" у Москві і шість - у залі "Нафтогаза" у Києві.


Нагадаємо, 13 січня Європа заявила, що незважаючи на те, що російський "Газпром" після восьмої години ранку за європейським часом почав відновлювати поставки газу в ЄС через Україну, поставки блакитного палива пробуксовують. Як повідомляє чеське інформаційне агентство "CTK" із покликанням на власне джерело в Єврокомісії, Російська Федерація направляє по трубопроводу настільки обмежену кількість газу, що його рух територією України в Європу стає практично неможливим.


У свою чергу, заступник голови правління російського концерну Олександр Медведєв заявив, що Україна блокувала всі дії "Газпрому" із транзиту газу в Європу. У концерну немає фізичної можливості здійснювати транзит газу через територію України, - сказав він. "Це йде всупереч усіх домовленостей, підписаних напередодні", - відзначив О.Медведєв. В таких умовах, за його словами, "у нас немає фізичної можливості здійснювати транзит газу через територію України. Відповідальність за це лежить повністю на українській стороні". Крім того, О.Медведєв заявив, що Росія проінформувала Єврокомісію про неможливість забезпечувати транзит газу в Європу через Україну. "Я говорив на цю тему з представниками Єврокомісії, які охарактеризували ситуацію як форс-мажор", - сказав він.


У свою чергу, як стверджує прес-служба російського "Газпрому", міжнародні спостерігачі констатують відсутність в Україні прокачування російського газу транзитними газопроводами у напрямку Європи. Спостерігачі міжнародної комісії з моніторингу в Києві підписали погодинний звіт по газовимірювальній станції (форма N1), який свідчить про відсутність прокачування російського газу транзитними газопроводами України в напрямку Європи. Водночас, на газовимірювальній станції "Суджа" Курської області спостерігачі фіксують тиск на вході у газотранспортну систему України 70 атмосфер, - відзначили у "Газпромі". Аналогічний погодинний звіт (форма N1А), також на підтвердження відсутності прокачування газу у західному напрямку, підписали спостерігачі міжнародної комісії з моніторингу Йохан Хаумер (OMV) і Олег Антонов ( "Газпром експорт") на газовимірювальній станції "Ужгород".





















Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.