Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

У Китаї виявлено найбільше «кладовище» динозаврів - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

У Китаї виявлено найбільше «кладовище» динозаврів

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.04.2024
На сході Китаю палеонтологи виявили найбільше в світі «кладовище» динозаврів. Знахідка вчених допоможе пролити світло на історію зникнення цих тварин. 

У районі міста Чжучен у провінції Шаньдун з 1960-х років було знайдено понад 7,6 тисяч скам'янілих останків динозаврів, що жили в пізній період Мезозойської ери. Знахідки, більше 50 тонн яких складають останки качиноклювих динозаврів, за оцінкою провідного фахівця Інституту палеонтології і палеоантропології Академії Наук Китаю Чжао Сицзіня, «можуть пролити світло на питання зникнення динозаврів на Землі. 

Остання велика знахідка великої кількості скам'янілих останків динозаврів була здійснена під час експедиції, що почалася в березні 2008 року. Основні відкриття палеонтологів припали на район населеного пункту Лунду, де на ділянці довжиною 300 і шириною 10 метрів було виявлено більше трьох тисяч скам'янілих останків динозаврів. 

У тому числі стегнова кістка гадрозавра довжиною понад 170 сантиметрів і кістки лопатки завдовжки 24 сантиметри. Це, за даними китайських учених, найбільші знахідки цієї тварини в світі. Крім цього була виявлена кістка лицьового відділу черепа рогатого динозавра довжиною понад два метри. Уперше, за даними китайських дослідників, знахідка подібного роду була виявлена за межами Північної Америки. 

Ученим належить детально вивчити знахідки, але вже зараз можна припустити, що серед них можуть бути свідоцтва проживання в Китаї невідомих раніше науці динозаврів. Як вважають фахівці, в давнину в цьому районі провінції Шаньдун розташовувалися обширні зарослі травою водоймища, що робило це місце ідеальним середовищем для качиноклювих динозаврів. Учені вважають, що причиною загибелі динозаврів могло стати виверження вулкана, за яким послідувала повінь, що винесла останки тварин.






Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.