Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Ізраїль четвертий день бомбить Газу (ФОТО) - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

Ізраїль четвертий день бомбить Газу (ФОТО)

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.04.2024

У ніч на вівторок літаки ВПС Ізраїлю завдали ряд авіаударів по об'єктах «Хамаса» в Газі. За даними палестинських джерел, при авіанальоті загинуло 10 осіб, ще 40 отримали поранення. Таким чином, загальна кількість убитих палестинців досягла 355 чоловік. 


Ізраїльська артилерія обстрілює Газу з суші, флот – з моря. У ніч на вівторок Ізраїль піддався масованому ракетно-мінометному обстрілу з боку терористів – дві людини загинуло. Ракети «Хамаса» вперше подолали майже 40 кілометрів. Прем'єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт не бажає чути про перемир'я і вимагає продовжити військові дії. 

За словами очевидців, ізраїльська авіація розбомбила декілька адміністративних будівель «Хамаса», зокрема - будівлі міністерств оборони, закордонних справ і фінансів. Крім того, в результаті авіанальоту було розбомблено будівлю місцевого уряду, будинок прем'єр-міністра уряду «Хамас» Ісмаїла Ханії, а також Ісламський університет, по якому раніше вже був нанесений авіаудар. 

У ніч на вівторок палестинські бойовики випустили по території Ізраїлю понад 80 реактивних снарядів і мін, встановивши відразу два рекорди - ефективність і дальність ракетних пусків з сектора Газа. 

Усього за минулу добу внаслідок обстрілу загинуло троє ізраїльтян. Кількість поранених - 35-40 чоловік, деякі з них госпіталізовані у важкому стані. Усього з моменту початку конфлікту під час обстрілу «Хамаса» території Ізраїлю загинуло чотири людини. 

Одна з ракет, випущених з сектора Газа, пролетіла майже 40 кілометрів і впала біля міста Явне, де розташований Центр ядерних досліджень. Там обійшлося без жертв і руйнувань. 

Мінометний обстріл, проведений палестинцями з сектора Газа, привів до загибелі одного ізраїльського військового, - інформують у вівторок в армії оборони Ізраїлю. В ізраїльському військовому командуванні уточнили, що військовослужбовець загинув у понеділок увечері, коли на території його бази, недалеко від сектора Газа, вибухнув мінометний снаряд. 

Інструкція, яку поширює Командування тилу Армії оборони Ізраїлю, - головне відомство в системі цивільної оборони, дає жителям 10-кілометрової зони 15 секунд від початку сигналу тривоги на те, щоб дістатися до притулку. За 20-30 кілометрів від кордону палестинського анклава норматив зростає до 45 секунд. 

У зоні обстрілу вводиться режим «управління державним господарством у надзвичайній ситуації», який дозволяє армії визначати режим роботи комерційних підприємств, соціальних і інфраструктурних об'єктів, проведення культурно-масових заходів. 

Згідно розпорядженню Управління тилу, у вівторок, як і в попередні дні, шкільні заняття не проводитимуться в населених пунктах, розташованих у радіусі 30 км. від кордону сектора Гази. У числі цих населених пунктів - Ашдод, Офакім, Кір’ят-Малахі, Кір’ят-Гат, Нетівот, Сдерот і Ашкелон. 

У зв'язку з операцією, яка четвертий день продовжується в палестинському анклаві, райони, що безпосередньо межують з сектором Газа, оголошені «закритою військовою зоною». На практиці це означає заборону на в'їзд для всіх, крім місцевих жителів і співробітників надзвичайних служб,- пояснила прес-служба Армії оборони Ізраїлю. 

У понеділок Білий дім закликав рух ХАМАС погодитися на нове тривале перемир'я з Ізраїлем. 
 
Нагадаємо, операція ізраїльської армії «Литий свинець» почалася 27 грудня. За заявами ізраїльських військових, метою цієї операції є знищення адміністративних будівель і об'єктів військової інфраструктури ХАМАС. Точна кількість жертв поки невідома; за деякими даними, в результаті авіанальотів ВПС Ізраїлю загинуло від 310 до 360 чоловік. 
   








Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.