Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

У Газі вбито 310 чоловік. Серед постраждалих – українка (ФОТО) - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

У Газі вбито 310 чоловік. Серед постраждалих – українка (ФОТО)

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 25.04.2024

У секторі Газа продовжується масштабна антитерористична операція Армії оборони Ізраїлю. За останніми даними, кількість загиблих у секторі Газа досягла 310 чоловік. Терористична організація «Хамас» повідомляє про загибель 180 активістів. За інформацією палестинських джерел, поранено більше тисячі чоловік, переважна більшість з яких - бойовики, поліцейські, чиновники, активісти «Хамаса». 

Представник палестинського Мінохоронздоров'я Муавія Хасанен також підтвердив, що число загиблих досягло в понеділок 310 чоловік. Число поранених він назвав 1430 чоловік, з яких понад 100 залишаються у важкому стані. 

Минулої ночі ВПС Ізраїлю бомбили, в основному, міста Хан-Юніс, Рафах і Газа. У столиці Анклава були атаковані комплекс Ісламського університету, будівлі МВС і Служби превентивної безпеки, тренувальний табір «Бадр». 

У результаті трьох днів операції знищено більше сорока тунелів, виритих палестинськими терористами для доставки в сектор Газа зброї і боєприпасів, знищені також бункери, використовувані бойовиками для ракетного обстрілу ізраїльської території з-під землі. 

У понеділок, 29 грудня, в сектор Газа буде доставлено 100 вантажівок з гуманітарною допомогою від урядів Туреччини і Йорданії, а також від організацій UNRWA і «Міжнародний комітет червоного хреста». З паливного терміналу Нахаль-Оз у сектор Газа буде доставлений вантаж пального для електростанції Гази, а також газ для домашнього використання. Розпорядження про чергову доставку в сектор Газа гуманітарної допомоги віддав напередодні міністр оборони Ехуд Барак. 

В Ізраїлі заявляють, що вони атакують бойовиків ХАМАС, які обстрілюють ракетами їхню територію. Проте жертви і постраждалі є і серед цивільних, зокрема серед іноземців. Так, під час операції ізраїльтян під час вибуху бомби поранило українку і її дитину. Їх доставили в госпіталь. Посольство України в Ізраїлі стежить за подіями, щоб, у разі потреби, надати допомогу нашим співгромадянам, які знаходяться в регіоні. 

Поки кампанія, що продовжується третій день, зводиться до повітряних ударів. Проте напередодні Ізраїль оголосив мобілізацію 6,5 тисяч резервістів і, за свідченням очевидців, стягує до кордонів сектора Газа бронетехніку, яка може бути задіяна у разі переходу операції в наземну фазу. 

Палестинці відповідають ракетно-мінометним обстрілом суміжних районів Ізраїлю. Поки їх єдиною жертвою став 55-річний житель міста Нетівота, в чий будинок у суботу потрапив реактивний снаряд. У неділю бойовики встановили рекорд дальності ракетних пусків з сектора Газа, вперше обстрілявши 200-тисячне місто Ашдод за 35 кілометрів на північ від Анклава. 

Тим часом ізраїльське керівництво на щотижневому засіданні вирішило мобілізувати 6,5 тис. резервістів і не заперечує можливості вторгнення на палестинську територію. 

Світ операцію ізраїльтян засуджує. Рада Безпеки ООН вимагає негайно її припинити. У різних країнах, переважно арабських і європейських, проходять акції протесту проти дій ізраїльської армії в секторі Газа.
 Убиті бойовики ХАМАС

Ватажок «Брігад Ізаддіна аль-Касама», бойового крила ХАМАС, Ахмад Джабрі

ВПС Ізраїлю завдали чергових ударів по цілі в Газі










Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.