Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

У Росії публічна політика на практиці неможлива – розвивається теорія - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В Росії

У Росії публічна політика на практиці неможлива – розвивається теорія

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.03.2024

Представники російських неурядових організацій і недержавних аналітичних центрів визнають неможливість повноцінного розвитку публічної політики в Росії через відсутність реальної політичної конкуренції та вільних політичних виборів. Це визнали учасники конференції “Центри публічної політики і фабрики думок у країнах колишнього СРСР і Східної Європи”, яка відбувалася у Пушкіному під Санкт-Петербургом 22–24 вересня 2005 року. Росіяни представили результати успішних проектів на міському рівні, але визнали неможливість співпраці з владою на центральному рівні. Реальні проекти співпраці з владою та можливість впливати на процеси ухвалення рішень в Україні, представлені на конференції Міжнародним центром перспективних досліджень, викликали жвавий інтерес учасників конференції.

Натомість російські колеги багато в чому випереджають Україну в царині академічних досліджень з публічної політики. Такий висновок зробив заступник директора МЦПД з розвитку Володимир Нікітін: “Відставання України щодо академічної підтримки публічної політики можна оцінити за кількістю дисертацій і збірників статей, які видаються в Росії. Публічна політика є предметом досліджень у Російській академії наук, створено відповідні кафедри в низці університетів. Західні фахівці також визнають необхідність співпраці незалежних центрів публічної політики з академічним та університетським співтовариствами”.

Конференція відбувалася в рамках проекту з дослідження стану публічної політики та центрів розвитку публічної політики в Литві, Росії, Чехії та Україні. Дослідження провадиться організаціями – учасниками міжнародної мережі недержавних аналітичних центрів із 17 країн Європи та Середньої Азії PASOS.








Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.