Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Є ймовірність, що Інтернет може зштовхнутися із глобальною кризою приблизно через 2 роки - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

Є ймовірність, що Інтернет може зштовхнутися із глобальною кризою приблизно через 2 роки

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 28.03.2024

Уже в 2010 року увесь світ довідається, що таке дефіцит пропускної здатності Інтернету. До такого виводу прийшли фахівці американської аналітичної компанії Nemertes Research Group. Колосальні обсяги інформації, що переміщаються в віртуальному просторі, і постійний ріст кількості користувачів приведуть до перевантаження Мережі. У результаті швидкість передачі даних може впасти настільки, що взагалі порушить питання про подальше існування Інтернету. Більше того, з темпів обміну інформацією може, по оцінках деяких експертів, спровокувати глобальна економічна криза

Свій песимістичний прогноз західні аналитики побудували на основі аналізу сучасних тенденцій. Популярність комп`ютерного телебачення й різноманітних відео- і аудиосервисов росте не по днях, а по годинниках. Разом з їй збільшується кількість переданої й одержуваної інформації. Якщо вірити фахівцям, в році, щонаступив, сумарний обсяг трафика складе біля 161 эксабайта - це 161 млрд. гігабайт. З огляду на ж постійний додаток інтернет-користувачів, цифри можуть виявитися навіть ще вище.

«Ріст трафика носить підривний характер. У його основі лежить не тільки попит ринку, але і бажання самих операторів заробити на так званих додаткових послугах, - пояснив “НІ” консультант департаменту мереж і телекомунікацій компанії “Ай-Теко” Ілля Кравченко. - Справа в тім, що простий продаж швидкості зараз не приносить більших грошей провайдерам. У боротьбі за клієнтуру розцінки на трафик знижуються. І провайдери відкривають бажаюча можливість качати фільми, музику, підключати інтернет-телебачення. Зрозуміло, коли по одному каналі кілька сотень або тисяч користувачів починають качати об`ємні файли, це може впливати на швидкість».

На думку американських фахівців, сучасні мережні канали вимагають термінової модернізації

Однак інтернет-провайдери не квапляться вкладати в її гроші. І хоча відновлення засобів зв`язку до 2010 року зажадає не менше 140 млрд. доларів, по оцінках компанії Nemertes Research, найбільші постачальники Інтернету планують внести лише половину цієї суми. У підсумку вже через 2-3 роки в більшості користувачів упаде швидкість Інтернету

И це менше з зол. Один з батьків-засновників Інтернету, американець Лоуренс Робертс, і зовсім заявив, що дефіцит трафика й, як наслідок, зі швидкості обміну інформацією може привести до глобальної економічної кризи. Крім того, що постраждає інтернет-бізнес, падіння швидкості обернеться серйозними проблемами для банківських і кредитних організацій. Зв`язок між офісами може перерватися, а фінансові операції, здійснювані через Мережа, виявляться недоступні

Втім, самі провайдери поставилися до повідомлень про близькості віртуального «кінця світу» досить скептично. «Ми вважаємо, що побоюватися недостачі пропускної здатності не коштує, - пояснив “НІ” співробітник “Гарант-Парк-Телеком” Олена Мельникова. - Ширина працюючих зараз каналів поки цілком дозволяє підключати нових користувачів. Якість і швидкість зв`язку не повинні постраждати - люди в будь-якому випадку будуть одержувати саме такий її обсяг, що зазначений в договорі з провайдером. Інакше останній просто розгубить своїх клієнтів, а отже гроші. Тому ніхто заощаджувати на модернізації засобів зв`язку не збирається».

Рятуйте! прийти нові технології. «Зараз більші обсяги трафика може брати на себе мережа, побудована на волоконно-оптическом кабелі, що переносить інформацію в виді світлових імпульсів, - пояснив “НІ” старший віце-президент компанії “Корбина-Телеком”. - Оптоволокно може переносити інформацію з швидкістю понад 1 гигабита в секунду. При погіршенні сполучення-інтернет-зв`язку провайдери почнуть просто розширювати вже наявні канали й прокладати нові кабелі». «Навіть якщо виникнуть якісь труднощі з оптоволоконной зв`язком, на допомога прийде бездротової Інтернет, - заявив “НІ” фахівець із IT-технологій Олександр Экслер. - Уже зараз є міста й країни, які повністю оснащені таким видом бездротового зв`язку, як Wi-Fi. По якості обміну інформацією він практично не уступає своїм провідним братам. Крім того, мобільний і незалежний від кабелів, а значить - позбавлений такої проблеми, як дефіцит пропускної здатності».

Єдино, кого дійсно може торкнутися проблема віртуального дефіциту - деякі країни Азії й Латинської Америки. «Там уже в 40% користувачів виникли проблеми з трафиком, - пояснив “НІ” провідний аналітик “Лабораторії Касперского” Олександр Гостев. - Тому до 2010 року ситуація дійсно може загостритися. На відміну від Заходу в цих регіонах немає великих провайдерів, що мають досить засобів на модернізацію. Втім, очікувати, що дефіцит трафика приведе до економічного або інформаційній кризі в цих регіонах, не коштує. Занадто мало там залежить від Інтернету».



Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.