Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Телевізори майбутнього від SAMSUNG на CES 2008 - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

Телевізори майбутнього від SAMSUNG на CES 2008

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.04.2024
Samsung Electronics представила відвідувачам виставки Consumer Electronics Show 2008 цілий ряд революційних продуктів

Серед інших на стенді Samsung були представлені два (14,1″ і 31″) телевізора на органічних светодиодах (organic light-emitting diode - OLED), а також надтонкий 52-дюймовий Жк-телевизор і Жк-телевизор з дозволом, що вчетверо перевищує Full-HD (Quadruple Full-HD).

«Технології OLED і Quadruple Full-HD представляють зовсім нові підходи до одержання зображень високої чіткості, - відзначив доктор Джонг Ву Парк, президент підрозділу цифрових носіїв Samsung Electronics. - Вони демонструють дозвіл, у ряді випадків учетверо перевищуючі нинішні стандарти індустрії, зберігаючи при цьому витончені габарити й мала вага, які й зробили наші моделі найцікавішими для споживачів».

Завдяки своєму високому дозволу, витонченому профілю й малій вазі OLED претендує на роль основної технології на ринку пристроїв візуального відображення. Виробники електроніки вже почали представляти ці дисплеї наступного покоління на великих торгово-промислових виставках, але Samsung на CES 2008 виявилася на крок спереду, представивши технологію OLED у готових телевізорах, що відрізняються елегантним дизайном

В ефектних надтонких OLED-телевізорах використаються панелі AM OLED, розроблені Samsung SDI - філією Samsung, що спеціалізується на виробництві пристроїв відображення. Нові продукти важать приблизно на 40% менше, ніж інші Жк-телевизоры такого ж розміру, демонструючи при цьому коефіцієнт контрастності 1 000 000:1, колірний охват 107% і яскравість 550 нит. Початок масового виробництва OLED-телевізорів середньої й великої діагоналі Samsung намітила на 2010 рік

Крім того, на стенді компанії демонструвався 52-дюймовий Жк-телевизор меншої товщини, чим будь-який іншої з раніше створених не-OLED-телевізорів. Коефіцієнт його контрастності становить 50 000:1, а яскравість - 550 нит. Серійне виробництво цієї моделі почнеться в 2009 році, дозволивши компанії втримувати лідируючі позиції на ринку плоскопанельных телевізорів

Samsung продовжує задавати тон і в області якості зображення, представивши «чотириразову високу чіткість» (Quadruple full-high definition - QFHD), що означає дозвіл 3840 на 2160 пикселов, тобто в чотири рази вище, ніж у традиційного екрана високої чіткості. Samsung представила також найбільший на сьогоднішній день у світі (82«) QFHD Жк-телевизор.

И, нарешті, Samsung представила 57-дюймовий Жк-монитор 570DXN, здатний пізнавати руху користувача, навіть коли той вилучений від монітора. У ньому використається технологія тривимірного збору інформації про рух, розроблений компанією інтерактивних середовищ Reactrix Systems. Samsung планує налагодити серійне виробництво цієї моделі в 2008 році, орієнтуючи його на комерційне (B2B) використання врекламе.


Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.