Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

15 Лютого 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » 2009 » Лютий » 15
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullТренер жіночій збірної України Роман Зубрилов повідомляє, що результати перегонів переслідування на даний момент можуть бути переглянуті.Рішення журі: всі хто порушив одержать плюс одну додаткову хвилину до підсумкового результату. Переможець перегони Максим Чудов. Бьорндален - третій, Дериземля - десятий. 

З вини організаторів близько 15 чоловік пройшли невірно перше коло. У тому числі Бьорндален і Бергер.

Нагадаємо, у неділю, 15 лютого, закінчилася чоловіча гонка переслідування в рамках чемпіонату світу з біатлону в корейському Пхенчхані.

У підсумку, зовсім очікувано гонку виграв норвежець Оле Бьорндаллен. Норвежець завоював 12-у перемогу на Чемпіонатах світу. Він став найкращим біатлоністом за всю історію за абсолютно всіма параметрами, включаючи кількість золотих нагород на Чемпіонатах світу.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullЧемпіонка світу Андреа Хенкель, що зайняла 6-е місце в спринтерській гонці, була дискваліфікована.Причина - випадковий постріл у збройовій кімнаті, де біатлоністки займаються холостим тренажем. 

Андреа помилково залишила у гвинтівці патрон. Постріл довівся в стіну і нікого не зачепив. Це дуже грубе порушення техніки безпеки, і судді вирішили покарати німецьку біатлоністку і відсторонили її від гонки переслідування.

У суботу, 15 лютого, закінчилася жіноча гонка переслідування в рамках чемпіонату світу з біатлону в корейському Пхенчхані. Перемогу одержала молода зірка шведського біатлону Хелена Йонссон. Другою була Каті Вільгельм, третє місце за Ольгою Зайцевою.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullБританець Енді Мюррей, що зіграє у фіналі турніру в Роттердамі з іспанцем Рафаелем Надалем, заявив, що трохи турбується через неприємні відчуття в щиколотці, які виникли в нього після чвертьфінального поєдинку."Після чвертьфіналу я випробовував певний дискомфорт, пов'язаний з болем у щиколотці. Сьогодні все було добре, до того ж мене подивився мій тренер і не знайшов там ніяких ушкоджень. Я дуже сподіваюся, що ніяких проблем не виникне і в неділю. На наступному тижні я постараюся по краще підготується до майбутніх турнірів на харді та щільно займуся проблемою із щиколоткою", - цитує Мюррея Reuters. 

У фіналі представницького турніру ABN AMRO World Tennіs Tournament-2009 у Роттердамі (Нідерланди) віч-на-віч зійдуться головні фаворити - перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль і четвертий номер рейтингу АТР британець Енді Мюррей.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullКубинський суперваговик Хуан Карлос Гомес, що 21 березня проведе двобій проти чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі українця Віталія Кличка, розповів про свій настрой на цей двобій."Я не надто популярний? Усе зміниться після бою з Кличком. Після перемоги над українцем я стану чемпіоном уже у двох вагових категоріях і про мене заговорять", - заявив він. 

"Знаю як перемогти Кличка. Не збираюся стояти перед суперником і ловити головою удари, як це робив Пітер. Буду постійно рухатися, кружляти навколо Віталія і атакувати", - відзначив Гомес.

"Після перемоги над Кличком я хочу зустрітися з Хеєм. Ми обидва були чемпіонами в першій важкій вазі. Девід швидкий, атакуючий боєць, але я кращий", - розповів Гомес сайту EastSіdeBoxіng.com.

Бій Кличко - Гомес відбудеться 21 березня в Штуттгарті. На кону буде пояс WBC, що належить Віталію Кличко.
... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullПівзахисник Мілана Девід Бекхем розповів, що не розраховував залишитися в італійському клубі після закінчення строку оренди."Коли клуби домовилися про оренду, я не знав, що захочу залишитися в Мілані. Але після того, як я провів перший матч за россо-нері, зрозумів, що потрібно продовжувати грати у футбол на високому рівні", - заявив він. 

"Я міг перейти в Мілан ще в 2007 році, але їхня пропозиція надійшла занадто пізно. Тим не менше я не жалкую про свій вибір. Я нічого не виграв з Лос-Анджелесом, але придбав досвід. Не знаю, чи залишив я слід в історії американського футболу, але в МЛС гарне майбутнє", - цитує Бекхема Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, Тім Лейвеке, директор компанії AEG, що володіє Лос-Анджелес Гелаксі, заявив, що строк для переговорів з Міланом минув.

Нагадаємо, що 7 лютого американська сторона відхилила пропозицію Мілана продати ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullГоловний тренер Реала Хуанде Рамос спростував інформацію про те, що нападаючий Клас-Ян Хунтелар незадоволений своїм ігровим часом у мадридській команді."Я розмовляв з Хунтеларом, і він сказав, що всім задоволений у клубі. Він розуміє ситуацію і буде більше працювати, щоб її змінити. Що стосується розмов про його незадоволення, то я просто не звертаю на них уваги", - наводить слова Рамоса офіційний сайт Реала. 

Раніше, іспанське видання AS повідомляло, що підписаний за 20 мільйонів євро голландець у цей час серйозно розглядає можливість покинути Сантьяго Бернабеу після дуже невдалого початку в цьому клубі.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullАпеляційне журі Міжнародного союзу біатлоністів (ІBU) задовольнило протест керівництва норвезької збірної про скасування перегляду підсумків чоловічої гонки переслідування.Золоту медаль повернули Оле-Айнару Бьорндалену, повідомив глава прес-служби організації Пер Ланге. 

Таким чином, росіянин Максим Чудов знову перемістився на друге місце.

Нагадаємо, раніше суддівський комітет ІBU вирішив покарати хвилинним штрафом 15 спортсменів, у тому числі й Бьорндалена, за помилку при проходженні першого кола. Після цього представники семи країн, у тому числі і Норвегії, подали протест на це рішення, що був задоволений.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullУ Німеччині зняли документальний фільм Гігант Газпром - німці та їх газ зі сходу.

Фільм, режисером якого виступив німецький журналіст Хуберт Зайпель, номінований на телевізійну премію Grimme, передає Deutsche Welle. 

Творці кінострічки спробували відповісти на питання, чи виправданий негативний імідж Газпрому в Європі.  

Газпром у фільмі представлений як найбільший роботодавець в Росії, давній і надійний енергетичний партнер Німеччини. 

У фільмі фігурують інтерв'ю з генеральним директором корпорації Олександром Медведєвим, прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіном, канцлером Німеччини Герхардом Шредером, а також представниками міжнародного консорціуму Nord Stream і німецької BASF. 

За словами Зайпеля, він намагався показати глядачеві економічну сторону діяльності концерну. "Сьогодні приватні підприємства на Заході навперебій вим ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullУ Нью-Йорку в п'ятницю стартувало головна модна подія США - тиждень високої моди, традиційно організована Mercedes-Benz, за участю всесвітньо відомих торгових домів, овіяна світовою славою.

Нинішнє свято моди проходить на тлі економічної депресії в США, падіння купівельної активності та збитків дизайнерських будинків, оголошуються небувалі знижки. 

Через кризу нинішнє шоу буде мати набагато менший розмах: за чутками, навіть знаменитий кутюр'є Марк Джакобс (Marc Jacobs) запросив на своє шоу 700 людей замість звичайних двох тисяч, багато дизайнерів урізали витрати, скоротили свої програми або покажуть спільне шоу. На такий крок пішли Мара Хоффман (Mara Hoffman), Серджіо Дейві (Sergio Davila) і Ніколас Кей (Nicholas K). 


Участь в нью-йоркському тижні високої моди обходиться недешево, відзначають ЗМІ - тільки оренда площадки в Bryant Park, де пр ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullРосійський співак Діма Білан розповів про свій намір одружитися цього року. Переможець Євробачення купив обручку з діамантом і в День святого Валентина має намір зробити пропозицію своїй коханій.

Про це співак розповів в інтерв'ю Комсомольській правді. 

Дружиною артиста стане модель Олена Кулецька, яка з 18 років живе і працює моделлю в Парижі. Пара зустрічається близько трьох років, а цього року закохані вирішили одружитися, незважаючи на фінансову кризу. 

"Ну то й що, що криза! Такі ж речі заздалегідь запланувати не можна. Ось захотілося мені одружитися саме зараз, значить, треба! Ми з Оленою думаємо над тим, щоб разом якийсь сімейний бізнес організувати. Олена планує переїхати до Москви", -- зауважив Білан. 

Співак розповів, що найближчим часом зробить пропозицію Кулецькій. Що стосується весілля, то Білан мріє про скромне свято. 
< ... Читати далі »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.