Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Діма Білан одружується цього року - 15 Лютого 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Зірок Світу

Діма Білан одружується цього року

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.03.2024
nullРосійський співак Діма Білан розповів про свій намір одружитися цього року. Переможець Євробачення купив обручку з діамантом і в День святого Валентина має намір зробити пропозицію своїй коханій.

Про це співак розповів в інтерв'ю Комсомольській правді. 

Дружиною артиста стане модель Олена Кулецька, яка з 18 років живе і працює моделлю в Парижі. Пара зустрічається близько трьох років, а цього року закохані вирішили одружитися, незважаючи на фінансову кризу. 

"Ну то й що, що криза! Такі ж речі заздалегідь запланувати не можна. Ось захотілося мені одружитися саме зараз, значить, треба! Ми з Оленою думаємо над тим, щоб разом якийсь сімейний бізнес організувати. Олена планує переїхати до Москви", -- зауважив Білан. 

Співак розповів, що найближчим часом зробить пропозицію Кулецькій. Що стосується весілля, то Білан мріє про скромне свято. 

"Я не знаю, як уявляє наше весілля Олена, але я не люблю великі гуляння з викраденням нареченої і різні російські звичаї зі свахою. Мені хотілося б, щоб наше весілля було скромним. Але, можливо, я вже не маю права робити це тихо?", - сказав Діма Білан 

Друзі Білана розповіли нам, що поп-зірка готує сюрприз своїй дівчині - у День усіх закоханих співак оголосить дату весілля. З такої нагоди Білан вибрав для нареченої обручку з діамантом у два карати за 40 000 євро, зазначає газета. 

Зазначимо, минулого року, ще до участі в Євробаченні, Діма Білан пообіцяв одружитися в разі перемоги на конкурсі. На питання, чому артист не одружився відразу після Євробачення, Білан відповів, що "на той момент ми ще не були до цього готові".

Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.