Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Нові технології — Американці хочуть створити нові комп'ютерні мережі - 21 Серпня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Спорт

Нові технології — Американці хочуть створити нові комп'ютерні мережі

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.04.2024
Американське Агентство DARPA, що спеціалізується на перспективних дослідницьких проектах в області оборони, працює над створенням комп'ютерних мереж, які зможуть розгортатися та функціонувати самостійно, без людського втручання, а також працювати в значно ширшому діапазоні радіочастот. 

Низка подібних систем вже перебуває на завершальних етапах розробки. В дію вже запущена система Network Centric Radio System (NCRS), яка здатна надавати шлюзи, що самодіагностують та зв'язують системи радіопередачі і мережеві комунікаційні пристрої. 

DARPA також планує виділяти кошти на ефективніше використання та розширення спектру доступних таким пристроям радіочастот. Зокрема, отримає подальший розвиток технологія neXt Generation (XG) Communications, випробування якої демонструють десятиразове зростання ефективності використання радіочастот.

Організація підзвітна Міністерству оборони США. В Стратегічному плані на 2009 рік, який DARPA надала Конгресу, один з розділів повністю присвячений таким мережам. Розробники пропонують використовувати винахід для того, щоб зв'язувати учасників бойових дій на полях битв, де основою комп'ютерної архітектури повинні бути живучі, безпечні мережі, що здатні самоформуватися та передавати величезні об'єми даних і зв'язувати війська та бойові одиниці. Також розглядається можливість їх цивільного застосування.

На думку авторів цього проекту, щоб мережі подібного роду могли повністю реалізувати свій потенціал, вони повинні формуватися, управлятися, захищатися і відновлюватися самостійно, забезпечуючи безперебійне функціонування на надвисоких швидкостях, що є основними їх перевагами. Це у свою чергу означає, що людина більш не може бути головною ланкою в розгортанні мереж та управлінні ними.



Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.