Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

18 Січня 2010 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » 2010 » Січень » 18
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Згідно з попередніми результатами екзит-полу, організованого телеканалом "Інтер”, на виборах Президента України 17 січня за кандидата Віктора ЯНУКОВИЧА свої голоси віддали 36,6% виборців; Юлію ТИМОШЕНКО - понад 25%; Сергія ТІГІПКА - 13,5%.
Такі дані оприлюднено в спецвипуску програми «Подробиці», що вийшов о 20.00.
Крім того, згідно з отриманими результатами, Арсеній ЯЦЕНЮК набирає понад 6% голосів виборців; Віктор ЮЩЕНКО – понад 5%; Петро СИМОНЕНКО – понад 3%; Володимир ЛИТВИН – 2%.
Решта кандидатів, за цими даними екзит-полу "Інтера”, набирають менше 2% голосів виборців: Олег ТЯГНИБОК – 1,6%; Анатолій ГРИЦЕНКО - 1,3%; Олександр МОРОЗ та Інна БОГОСЛОВСЬКА - по 0,3%; Людмила СУПРУН – 0,1% та у Олександра ПАБАТА - 0,2%. У Василя ПРОТИВСІХ та Сергія РАТУШНЯКА – по 0,1%. Жодного голосу немає у Олега РЯБОКОНЯ та Михайла БРОДСЬКОГО, інформують "Подробиці”.
Не підтримали жодного кандидата 2,8% ви ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
nullПерше місце заслужили дівчата з нового скандального проекту продюсера Юрія Нікітіна - А.Р.М.І.Я. Випадок з дівчатами підпадає під формулу: "спочатку роздягаємось, потім співаємо".
Коли А.Р.М.І.Я. випустила свій перший відеокліп, ніхто вже й не слухав, про що вони співають. Деякі навіть вимикали у телевізорі звук, щоб не заважав насолоджуватися картинкою.
Справа в тому, що до виходу на широкі екрани нового кліпу, з'явилася фотосесія дівчат у Playboy. На сторінках чоловічого журналу вони продемонстрували свої принади "на повну".

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
nullНа другому місці у рейтингу голих зірок - "НеАнгели". Хоч поява дівчат у такому ракурсі виглядає досить очікувано, проте ступінь їх оголення заслуговує на другу сходинку рейтингу. На деяких фото на зірках одяг хоч і присутній, але нічого не прикриває.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
nullТрійку найгарячіших фотосесій відкриває новоспечена зірка, єдиний чоловік у рейтингу - Влад Яма. Виявляється, Влад не тільки гарно танцює, але й роздягається.
Його фото - на межі пристойності. Проте найцікавіше те, що ефект бомби досягнутий не стільки оголеністю, скільки незвичайним образом, у якому постає танцюрист. Можна з упевненістю сказати, що такого Яму українська публіка ще не бачила.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Четверте місце у рейтингу ТаблоID відводить Наталі Корольовій. Її відверті фото для чоловічого журналу "Maxim" на початку року облетіли всі Інтернет-сайти. На сторінках журналу українка за походженням майже повністю роздягнена.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
На п'ятому місці опинилася фотосесія найуспішнішої української моделі Влади Литовченко. 37-річна зірка не побоялася продемонструвати свої форми Playboy. Серія знімків Литовченко - класика еротичного стилю.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Хоч образ Насті і більш пристрасний, проте її знімки досить банальні. Вінницька ж на фото виступила у ролі жертви сцени. На одному з них роздягненій співачці скрутили ноги дротом від мікрофону, на другому - зіркове тіло обліпили скотчем.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Шосте місце у рейтингу поділили дві естрадні зірки - Настя Каменських зі свіжими фото для "ХХL-мужской размер" та Олена Вінницька з продуманою фотосесією.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Друга ж журналістка Наталя Калатай тільки встигла трохи "засвітитися" у якості ведучої, як її потягло до світського життя. Наталю можна часто побачити на публічних заходах, але цього їй здалося мало. Вирішивши притрусити себе зірковим пилом, Калатай знялася у відвертій фотосесії.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
На сьомому місці серед зірок у стилі "ню" - одразу дві журналістки. Відома ведуча "Світського життя" Катя Осадча колись була професійною моделлю, чим пояснюється її любов до відвертих знімків.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Восьму сходинку рейтингу посіла співачка Гайтана. Вона так і не наважилася повністю оголити хоча б якусь частину тіла. Проте у її фотосесії явно простежується авторський задум.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Якщо фотосесія Руслани, хоч і менш відверта, проте просякнута естетикою, то серія знімків Лободи її геть позбавлена. Натомість екс-ВіаГра не соромиться демонструвати свої форми.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
На дев'ятій позиції у рейтингу одразу дві зірки - Руслана та Світлана Лобода. Такі, здавалося б, різні співачки опинилися на одній сходинці: одна - через скромність, друга - через не надто витончений смак.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Останнім часом вітчизняні зірки знайшли нехитрий, проте вірний спосіб підвищити свою популярність. Формула "розкрутки" проста: перед тим, як стати "зіркою", співак, співачка або група знімаються для якогось журналу. Іншими словами, роздягаються. І тоді впізнаваність - забезпечена.


Таким шляхом пішла половина української естради. Гурт "А.Р.М.І.Я.", "НеАнгели", Настя Каменських... Не встигла вони випустити й перший свій альбом, а вся країна вже обговорює спекотні фото дівчат.


Взагалі демонстрація оголеного тіла стає невід'ємним атрибутом зіркового життя. Знайти тих з селебрітіз, хто ніколи не знімався у стилі "ню" - майже нереально.

Хвилі сексуальної революції, які докотилися до України з запізненням у півстоліття, здається, з головою накрили всіх більш-менш публічних людей. Роздягатися почали моделі, співаки, спортсмени, танцюристи і навіть журналіст ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010


Відома модель втретє стане мамою.

Клаудія Шиффер чекає дитину, про це вона розповіла одному з німецьких видань. Модель та її чоловік дуже щасливі поповненню в сімействі.

- Ми дуже раді такій новини, - говорить Клаудія, - Ми щасливі і чекаємо, не дочекаємося, коли дитина з'явиться на світ.

Братик або сестричка у двох дітей Клаудії повинен з'явитися в травні цього року
Автор: Аліса Александрова

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010

Зірка телесеріалу "Бригада" смітить грошима й на родині не економить. Нещодавно російський актор витратив баснослівну суму на нерухомість в центрі Москви.

Російський 31-річний актор здійснив мрію дружини - подарував їй елітну квартиру. Сім'я Дюжева давно мріяла про нове житло, адже після народження сина стара житплоща видавалась тісною.

- Я завжди хотіла, щоб в моїй квартирі був шикарний вид з вікна, як тут - зізнається дружина актора Тетяна.

Нове житло, площею 170 кв.м., поки що пустує. Переїзджати Дюжеви планують пізніше, наразі займаються ремонтом.
Автор: Елеонора Модна

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010


Співачка не може записати новий альбом через розбіжності з екс-чоловіком.

Авріл Лавін після розлучення все-таки доводиться бачитися з колишнім чоловіком, адже він продюсує її новий альбом. Співачка скаржиться, що зустрічі в студії закінчуються скандалами, а робота над диском стоїть на місці.

– Авріл і Дерік не можуть працювати разом, – розповідає подруга співачки. – Кілька пісень вони все-таки записали нормально, але зараз у студії діється суцільне пекло.

Співачка всіляко намагається налагодити робочі стосунки з Деріком, навіть написала у своєму блогові, що досі добре до нього ставиться, й розставання було досить м'яким, але чоловік, мабуть, так не вважає
Автор: Аліса Александрова

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010






















Співачка скасувала концерти до кінця січня. Лікарі, побоюючись за здоров'я зірки, заборонили їй виходити на сцену.


Під час концерту в Лафаєті, штат Індіана, Lady Gaga, американська 23-річна співачка, відчула нездужання: в неї виникли проблеми з диханням, через що зірка змушена була перервати виступ.

- Я страшенно засмучена. Сидячи в гримерці, я чула, як мене кликали фанати! Але повернутися не було сил, та й лікарі на сцену не пустили, - написала у своєму блогові епатажна зірка.

За словами менеджера співачки, Lady Gaga вперше скасувала виступи. До цього зірка спокійно давала концерти і з температурою, і з грипом.

Незабаром лі ... Читати далі »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.