Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Чемпіон України з дзюдо застрелив хлопця за відмову випити з ним - 24 Грудня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

Чемпіон України з дзюдо застрелив хлопця за відмову випити з ним

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.04.2024
Чемпіон України з дзюдо Євген Сотников застрелив 18-річного хлопця в Запоріжжі за те, що той відмовився з ним випити.


Таку версію вбивства, скоєного 19 грудня в кафе на території Заводського району Запоріжжя, озвучив на прес-конференції начальник ГУ МВС України в Запорізькій області Віктор Ольховський.

"У кафе сидів Сотников зі своєю компанією, за сусіднім столиком сиділа інша компанія, в якій був 18-річний хлопець. Спочатку Сотников смикнув 16-річного хлопчину, щоб той із ним випив... Хлопець відповів, що не п`є. Його, напевно, ангел уберіг - пістолет Сотникова дав осічку. А коли інший, 18-річний хлопець теж відмовився з ним випити, Сотников приставив пістолет до його скроні й вистрілив. Хлопець загинув на місці", - розповів Ольховський, зазначивши, що дозволу на зброю Сотников не мав.

За словами Ольховського, за фактом умисного вбивства порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

Нагадаємо, 19 грудня ввечері в кафе "Діана" в Заводському районі Запоріжжя був виявлений мертвим 18-річний хлопець, причиною смерті якого стало кульове поранення в голову.

У ГУ МВС України в Запорізькій області підтвердили, що злочин скоїв відомий український спортсмен Сотников.

Сотников народився 20 листопада 1980 року в Запоріжжі. Закінчив Запорізький державний університет. Заслужений майстер спорту.

Виступаючи у ваговій категорії понад 100 кг, завоював третє місце на чемпіонаті світу в 2003 році. Напередодні Олімпіади-2004 року був дискваліфікований. Бронзовий призер чемпіонату Європи 2008 року.

Одружений, має сина.

Судимий за завдання тілесних ушкоджень (у 2007 році в Запоріжжі вистрілив у ногу людині, яка нібито напала на нього).

У листопаді 2008 року був оголошений міліцією в розшук після того, як під час святкування дня народження в одному з кафе Заводського району Запоріжжя, не поділивши щось зі своїм знайомим, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, вдарив його ножем. Поранення виявилося не смертельним, але серйозним для того, щоб міліція кваліфікувала діяння спортсмена як "завдання тяжких тілесних ушкоджень".

Згодом кримінальну справу за даним фактом було закрито у зв`язку з тим, що постраждалий забрав заяву й офіційно відмовився від будь-яких претензій до Сотникова.

Цього року спортсмен, який з 28 листопада 2008 року по 21 липня 2009 року розшукувався міліцією за завдання ножового поранення землякові, переміг на чемпіонаті України з дзюдо серед чоловіків у ваговій категорії понад 100 кг.

Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.