Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

новий HP 2140! - 20 Січня 2010 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

новий HP 2140!

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 29.03.2024

Кожна модель, що зацікавила покупця, однак не задовольнила усіх його очікувань, має властивість вдосконалюватись її виробником. Саме тому після виходу в світ HP Mini-note 2133 на платформі VIA, інженери компанії НР підготували досконалішу модель HP Mini-note 2140.

Основна робота була проведена над тими особливостями 2133, до яких інколи виникали претензії користувачів. 

Перше нововведення – зміна платформи. Рішення компанії Intel, процесор Atom економічніший і виділяє менше тепла, ніж продукт VIA З7-М. 

Серйозний плюс ноутбука – новий 10,1-дюймовий дисплей з LED - підсвічуванням. Матриця відрізняється хорошим перенесенням кольорів, соковитістю картинки та широким діапазоном регулювань яскравості.

Незмінною залишається чудова ергономіка лептопа. Клавіатура близька за розмірами до стандарту звичайного ноутбука. До набору тексту звикається швидко, клавіші натискуються безшумно, з чітким фіксованим моментом натиснення.

Корпус з анодованого алюмінію дозволяє відкинути побоювання про збереження зовнішнього вигляду. А для збереження необхідної інформації, 2140 оснащений жорстким диском об'ємом 160 Гб, чого цілком вистачає для всього, що душа забажає. Диск захищений від пошкодження фірмовою системою парковки голівок 3D Guard.

Порти і роз'єми розташовані по лівій та правій сторонах корпусу. Задня поверхня віддана під батарею, а передня панель зайнята кнопками ввімкнення живлення та запуску безпровідних з'єднань.

Наявність веб-сервера – камери над дисплеєм дозволяє брати участь у відеоконференціях в будь-якому зручному місці, де є доступ до інтернету. 

Зміна платформи і вживання високоефективного підсвічування позитивно позначилися на показниках автономності. Порівняно з Mini-note 2133, тривалість роботи від батареї збільшилася на 50% і досягає тепер 2.5 годин в комплектації з батареєю, котра має три вічка.

Ноутбук HP Mini-note 2140 є прикладом відмінного втілення в життя ідеї по-справжньому персонального комп'ютера. Витривалий корпус, презентабельний вигляд, якісний дисплей і хороша ергономіка – ось ключові переваги, які оцінить кожен, хто придбає цей лап-топ. Завдяки застосованим матеріалам і високій якості збірки Mini-note неодмінно знайде своє місце в руках людини, яка цінує мобільність. Як аксесуар до даного ноутбука також пропонується фірмовий чохол.






Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.