Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

SAMSUNG X360: ноутбук легше за повітря - 20 Січня 2010 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

SAMSUNG X360: ноутбук легше за повітря

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.04.2024

Компанія SAMSUNG Electronics у рамках Українського тижня моди представила найлегший у світі ноутбук із діагоналлю екрана 13,3 дюйма.

Творчі здобутки команди дизайнерів компанії SAMSUNG Electronics нерідко мають багато спільного з ідеями відомих модельєрів. Головний тренд осені 2008-го - легкість і витонченість. Ноутбук SAMSUNG X360 став найлегшим ультрапортативним комп’ютером у світі.

Ультратонкий корпус SAMSUNG X360 декорований ефектною вставкою глибоко чорного або соковито-вишневого кольорів, яка додає оригінальний штрих у загальну картину строгого, але витонченого стилю ноутбука.

Помітний зовнішній вигляд SMASUNG X360 доповнює внутрішнє оснащення комп’ютера, яке надає користувачу широкі функціональні можливості для зв’язку із зовнішнім світом і рішення різноманітних завдань. Повний набір сучасних проводових і безпроводових інтерфейсів передачі даних дозволяє залишатися в онлайні у самих непередбачених умовах. А вбудований змінний акумулятор підвищеної ємності, що складається з 6 секцій, забезпечує ноутбуку до 10 годин автономної роботи без необхідності підзарядки - це особливо актуально для регулярних далеких поїздок.

Така ефективність енергозбереження досягається завдяки технології Intel Centrino 2 (SAMSUNG X360 побудований на її основі) та сучасному 13,3-дюймовому WXGA LCD-дисплею зі світлодіодним підсвічуванням (LED), характерною рисою якого є низьке енергоспоживання. При цьому яскравість картинки на 33 % вища порівняно із традиційними LCD-дисплеями, що забезпечує більш комфортну роботу при найрізноманітніших умовах освітлення.

Разом із низьким енергоспоживанням новинка забезпечує й високу продуктивність, вирішуючи найширший спектр завдань - від підтримки складних бізнес-процесів до тривимірних відеоігор. Реалістичність картинки забезпечує потужний відеопроцесор Intel Graphics Media Accelerator X4500, який динамічно розподіляє системну пам’ять, досягаючи максимально можливої потужності та якості зображення.

Відмітною рисою SAMSUNG X360 є й програмно-апаратні засоби захисту ноутбука від несанкціонованого доступу. На варті даних, що зберігаються на жорсткому диску комп’ютера, стоїть зчитувач відбитків пальців і спеціальний модуль аутентифікації користувача, надійність якого гарантує повну схоронність даних.

Окрім інформації, що зберігається, X360 опікується і про свого хазяїна за допомогою технології SilverNano - клавіатура ноутбука покрита тонким шаром іонів срібла, які дозволяють клавішам бути «недоступними для бактерій» набагато довше.

Корпус ноутбука виготовлений із застосуванням магнієвого сплаву, який забезпечує підвищену міцність і надійність у комбінації з поліпшеною ергономікою. При цьому SAMSUNG максимально використовує деталі та комплектуючі власного виробництва - модулі пам’яті, акумулятори, LCD-панелі тощо.








Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.