Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

У Німеччині хлопець зарізав колишню вчительку, вистеживши її по GPS - 24 Грудня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

У Німеччині хлопець зарізав колишню вчительку, вистеживши її по GPS

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 25.04.2024
Поліція федеральної землі Бремен заарештувала 21-річного чоловіка, який скоїв жорстоке вбивство своєї колишньої вчительки. Жертвою любовної пристрасті юнака стала 35-річна шкільна викладачка, яку він вистежив за допомогою системи супутникового спостереження.


Мотивом звірячого вбивства у місті Остерхольц-Шармбек стала нерозділене кохання і відмова жінки зустрічатися з колишнім учнем, вважають слідчі. Злочинець розправився з жертвою прямо на вулиці 18 грудня, завдавши потерпілій 20 ударів ножем. В основному, вбивця бив в область шиї, пише Die Sueddeutsche Zeitung з посиланням на поліцію і прокуратуру Бремена.

Підозрюваний Геро С. був затриманий по гарячих слідах і вже 19 грудня ввечері з'явився перед суддею, який обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. Під час попереднього засідання підслідний визнав факт вбивства, але ніяких подробиць про свій вчинок повідомляти не став.

За даними поліції, Геро С. страждав психічними розладами, а свою дорослу кохану юнак переслідував протягом багатьох місяців. Врешті-решт, ревнивець підстеріг її на автостоянці, розташованій біля будинку потерпілої.

Спочатку зловмисник планував проникнути разом з жертвою в її квартиру, а потім влаштувати викладачці допит з пристрастю під загрозою ножа. Для цієї мети Геро навіть склав великий перелік, в якому були сотні запитань на тему сексуальної близькості, розповів прокурор Уве Пікард. Мабуть, це було нав'язливою ідеєю юнака.

Однак при зустрічі жертва сплутала плани злочинця. Вчителька почала кликати на допомогу, і ці крики почув випадковий перехожий. Тоді Геро С. скоїв жорстоке вбивство. Причому удари він наносив жертві настільки безладно, що й сам себе поранив у руку.

З місця злочину Геро С. зник, проте його вирахували за допомогою мобільного телефону.

Передбачуваний убивця живе в місті Остерхольц-Шармбек разом з матір'ю. До березня 2009 року він відвідував місцеву гімназію, в якій і працювала загибла жінка. Вона викладала біологію та хімію.

Нагадаємо, у місті Бове 13-річний учень католицької школи, вкравши з будинку рушницю з патронами, попрямував на заняття, щоб розстріляти своїх вчителів.

Проте здійснити задум він не встиг - батьки підлітка, виявивши зникнення зброї встигли підняти тривогу і подзвонити в поліцію. Школу негайно оточили - в той момент там знаходилися майже 2 тисячі людей, більшість учні.

Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.