Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Дружина і коханка по-звірячому вбили нову пасію чоловіка - 24 Грудня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

Дружина і коханка по-звірячому вбили нову пасію чоловіка

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 28.04.2024
У Челябінській області Росії винесено вирок коханці і дружині відомого юриста, які скоїли звіряче вбивство "суперниці". Вбивці й самі були респектабельними - одна була високопоставленою чиновницею, а інша працювала в адвокатській конторі свого коханця.


18 грудня Челябінський обласний суд засудив 40-річну співробітницю челябінської колегії адвокатів "Старовойтов і партнери" Ларису Курочкіну до 14 років позбавлення волі. Її спільниця - 39-річна співробітниця адміністрації Челябінська Наталія Старовойтова отримала 12 років ув'язнення. Відбуватимуть покарання обидві жінки у виправній колонії загального режиму, повідомляє офіційний сайт слідчого управління при прокуратурі Челябінської області.

Крім того, засуджені відшкодують моральну шкоду родичам убитої в розмірі 500 тисяч рублів кожна.

Третім фігурантом справи став знайомий Старовойтової і Курочкіна - 38-річний Сергій Шумаков. За приховування особливо тяжкого злочину він засуджений до одного року позбавлення волі умовно з випробувальним строком на 2 роки.

Як випливає з матеріалів справи, жертвою жінок-убивць стала 32-річна продавщиця інсулінових помп Ірина Нарузберг, яка прийшла в адвокатську контору "Старовойтов і партнери" за юридичною допомогою.

Мотивом звірячої розправи стали ревнощі. За деякими даними, і самі вбивці, і їхня жертва знаходилися в інтимних відносинах з головою колегії адвокатів "Старовойтов і компанія" Максимом Старовойтовим. Так чи інакше, дружина і перша коханка високопоставленого юриста-ловеласа одночасно приревнували Ірину Нарузберг до свого загального обранця, після чого домовилися про вбивство. Сам же Максим Старовойтов, через якого і заварилася така "кривава каша", виявився взагалі не у справі.

Нагадаємо, в містечку Шалготарьян в Угорщині ревнивий чоловік увірвався до одного з магазинів і зарубав самурайським мечем свою знайому та її друга.

Хлопець забіг до магазину, і, не вступаючи в словесні пояснення, вихопив самурайський меч і фактично "розкроїв" голову жінці. Чоловікові, який намагався чинити опір, злочинець наніс численні поранення і відрубав руку по лікоть. В результаті кривавої драми жінка померла на місці, а чоловік помер в лікарні.

Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.