Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Освіта - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Освіта
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

У невеликому містечку Ашваубенон (штат Вісконсін, США) поліція розкрила дивну справу: жінка на ім'я Венді Браун, 34 років, за фальшивими документами вчилася в школі і навіть стала членом групи підтримки. 

Вчителі і однокласники помічали, що вона виглядає трохи старше, але соромилися поставити це питання. З'ясувалося, що вона обдурила керівництво школи, представивши їм посвідчення особи, вкрадене у власної доньки, що проживає в сусідньому штаті. 

Її схема була викрита випадково. Одного разу, коли "учениця" була відсутня в школі декілька днів, в школі відчули недобре і звернулися до поліції. На загальне здивування, вона була виявлена в місцевій в'язниці, де знаходилася під арештом за звинуваченням у шахрайстві і крадіжці 759 доларів. 

За наслідками суду вона була визнана неосудною. Вона заявила на свій захист, що у неї не було дитинства і їй хотілося просто трохи побути в школі і групі підтримки. Прокурори назвали її аферисткою і актрисою. У результаті суд засудив ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

У США більшість старшокласників та їх сім'ї ще не вирішили, в який коледж підуть їх діти. Але одне вони знають напевно: плата за навчання збільшиться. 

Навіть у хороші часи коледжі збільшували плату за навчання швидше, ніж зростав рівень інфляції. А зараз економічна криза змушує їх скорочувати витрати і збільшувати прибуткову частину. 

"У моєму бізнесі клієнти вимагають знижки. Коледжі повинні робити теж саме", - говорить Джон Шок (John Schock), що працює в галузі автомобільних продажів. У Джона цього року син повинен піти в коледж. 

Остаточні ціни на навчання не будуть встановлені, поки не будуть сформовані бюджети. Не дивлячись на це, тенденція гранично зрозуміла. Так, в Каліфорнії плата за навчання підвищиться на 10%.







АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

На Алтаї (РФ) до видання готується ювілейний восьмітомник, куди увійдуть спогади друзів і близьких письменника Василя Шукшина, а також його розповіді, які раніше ніде не публікувалися, повідомила прес-секретар краєвого управління з культури Галина Замятіна. 

Рік, що наступив, оголошений на Алтаї Роком Шукшина. Відомому письменнику, актору та кінорежисеру виповнилося б 80 років. До цієї дати в Державному музеї історії літератури, мистецтва і культури Алтая жителям краю будуть представлені матеріали про життя письменника. 

Серед них - знятий студентами Всеросійського державного інституту кінематографії імені С.А. Герасимова кінофільм "Вбивці", в якому одну з ролей виконав Шукшин, особисті архіви письменника і фонограма із спогадами його матері. 

В рамках святкування Року Шукшина в кінці липні на горі Пікет в Сростках пройдуть традиційні Всеросійські шукшинські читання. Буде вручена літературна премія імені письменника. А також пройде виїзне засідання секретаріату ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Заколядувати дітям з вадами розвитку, які живуть у Залучанському будинку-інтернаті, приїхали викладачі та студенти Івано-Франківського медичного університету (ІФМУ). Вихованці закладу, як і всі діти, люблять свята і подарунки, але гості у них бувають не часто. 

У Залучанському будинку-інтернаті у Снятинському районі Прикарпаття живе біля 130 дітей з вадами розвитку. Всі вони потребують постійного нагляду та допомоги, а найбільше - людської уваги та спілкування. Студенти-медики та викладачі приїхали до них з невеличким концертом і подарунками. 

За дітками в інтернаті доглядають 50 санітарок, але їхніх рук часто не вистачає, щоб приділити належну увагу всім хворим. Та ніхто не нарікає - роблять, що можуть і чекають допомоги. Директор Залучанського будинку-інтернату Василь Олексійчук говорить, що від держави вони отримують небагато, але і це добре. 

Через економію коштів діти цього року не змож ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Кава і чай зменшують ризик недоумства і хвороби Альцгеймера, стверджують шведські експерти Каролінського інституту і Університету Куопіо (Фінляндія). У дослідженні брали участь понад тисячу пацієнтів від 65 до 79 років. Довгострокова дія кофеїну в напоях на центральну нервову систему як і раніше невідома, але неврологи припускають, що речовина має захисні властивості проти патологічних процесів, що ведуть до пошкодження нервових клітин. 

Учасники експерименту були розділені на три групи: низький рівень споживання кави - від однієї до двох чашок кави на день, помірний рівень - 3-5 чашок, високий рівень - більше п'яти чашок. Показники споживання чаю оцінювалися в двох групах: ті, хто зовсім не пив чай, і люди, що випивають по чашці чаю щодня. Було встановлено, що люди, що п'ють по 3-5 чашок кави на добу, мали найнижчий ризик недоумства в старшому віці, а також 65-відсоткове скорочення вірогідності дисфункції нейронала. Чай запобігав зниженню розумових навиків в набагато меншому ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Дослідники з Великої Британії довели, що речовини, виявлені в зеленому чаї, можуть боротися з ВІЛ. 

Компонент має складну назву епігалокатехін галлат. Він запобігає приєднанню вірусу до імунних клітин. Речовина зв'язує поверхневі рецептори імунних клітин не залишаючи там місця для вірусу і не дозволяючи йому під'єднатися до клітини так, як це відбувається зазвичай. 

Не дивлячись на обнадійливі результати, експерти із США і Великої Британії говорять про незавершеність дослідження і неможливість робити якісь висновки. 

Професор з Університету Шеффілда (University of Sheffield, Велика Британія) повідомив, що прийом зеленого чаю здатний знизити ризик захворювання на ВІЛ: "Це не ліки і не спосіб захисту, але використання зеленого чаю може підсилити традиційну терапію, якщо застосовуватиметься разом з лікарськими препаратами". 

Але, за словами представників добродійних організацій, ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
16 січня о 10:24 до Головного управління МНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу в лабораторному корпусі інституту физико-технологічних матеріалів і сплавів за адресою вул. Вернадського в Святошинському районі. 

Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, через 10 хвилин пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце виклику. З'ясувалося, що горить лабораторне приміщення на першому поверсі триповерхової будівлі інституту. Завдяки швидким і узгодженим діям рятувальників з будівлі вдалося своєчасно евакуювати 16 працівників інституту. Ніхто з людей не постраждав. 

Повністю ліквідовували пожежу за 15 хвилин. Під час пожежі рятувальники винесли з палаючого приміщення лабораторії газовий балон з пропаном. У разі вибуху наслідки були б непередбачуваними. 

В результаті пожежі в приміщенні лабораторії вогнем частково пошкоджено лабораторне обладнання, закопчені стіни і стеля. Попередня причина пожежі - коротке замикання в електроме ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Астраханські археологи планують цього року розпочати розкопки ймовірного палацу в "Селітренному городищі" в Астрахані (РФ) - стародавній столиці Золотої Орди, відомої як місто Сарай, повідомив кандидат історичних наук, завідувач музеєм "Селітренне городище" - філіалу Астраханського музею-заповідника Євгеній Пігарьов. 

Селітренне городище в Астрахані, відоме як стародавня столиця однієї з найбільших імперій світу Золотої Орди - місто Сарай (Сарай-Бату, Сарай-Берке, Сарай аль-Махрус (Сарай, який оберігає бог), Сарай аль-Джедід (Новий Сарай) - був заснований близько 1250 року ханом Бату. 

За даними дослідників, місто остаточно припинило своє існування в 1502 році. 

Розкопки Селітренного городища розпочалися в 1965 році і продовжуються до цього дня. 

"У наших планах - розпочати розкопки однієї громадської будівлі в Селітренному городищі, ймовірно це палац. Його залишки були виявлені ще в 1998 році. Продовження розкопок дасть можливість повністю вивчити і створит ... Читати далі »
« 1 2 3 4


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.