Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Економіка - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Економіка
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Зростання українського ринку цінних паперів спровоковане позитивними новинами із зовнішніх ринків. 

Таку думку РБК-Україна висловив партнер інвестиційної компанії Regata Investments Юрій Алексєєнко. 

Він відзначив, що в перших числах травня зовнішні ринки виросли на 6-8%. "Саме в ці дні зовнішні ринки підросли, і тоді ж сформувався обсяг замовлень на наш ринок від нерезидентів", - відзначив експерт. Він додав, що звіти компаній за перший квартал і минулий рік не вплинули на ситуацію на ринку. 

Алексєєнко додав, що через потік негативних новин про ситуацію в банківському секторі України недооціненими залишалися акції Райффайзен банк "Аваль" і "Укрсоцбанку", які залучили кошти материнських банків з-за кордону. "Нерезиденти готові заходити на рік-два, оскільки розуміють, що папери "Авалю" і "Укрсоцбанку" не можуть коштувати стільки, скільки вони коштують зараз", - сказав експерт. 

Він відзначив високий попит на цінні папери цих двох банків, а також інтерес до а ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Виконуючий обов'язки голови КМДА Анатолій Голубченко затвердив порядок передачі квартир для багатодітних сімей та інших пільгових категорій громадян за програмою "50х50". Цим документом, зокрема, багатодітні сім'ї (із трьома і більше дітьми) включені в число пільгових категорій, які мають право скористатися програмою будівництва житла "50х50". Крім того, місто вирішило продавати житло по цій програмі в добудованих будинках, інформує Газета по-київськи". 

Програма "50х50" існує в Києві з 1999 року. За цей час квартири за півціни купили близько 5 тисяч людей - ті, хто має право на першочергове або позачергове одержання житла, але більше 10 років простояв у черзі на його одержання - зокрема, учителі, працівники ЖЕКів, міліціонери, чорнобильці. 

Але охочих скористатися цією програмою таки ставили в чергу, і реально претендувати на одержання квартири за 50% вартості могли лише ті, хто простояв у черзі більше 20 років. Причому квартири пропонували лише в споруджуваних будинках, ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Кілька місяців тому Марина Гребченко, адміністратор тенісного клубу Campa, вирішила поміняти свій автомобіль на новий. Вчинила традиційно. "Моїй Mitsubishi усього три роки, вона в дуже гарному стані. Я хотіла продати її тисяч за 12, а з отриманих грошей заплатити 50% внеску за кредит і придбати Peugeot 308", - розповідає Марина. Однак ані продавати машину, ані платити внесок їй не довелося. В автосалоні, куди звернулася наша героїня, кредит оформляти відмовилися. "Можливо, не дозволив банк?" - дивується вона. 

Марина не самотня. Через неможливість одержати кредит у банку багатьом українцям довелося або відкласти покупку авто до кращих часів, або шукати більш прийнятні варіанти. Це не могли не відчути на собі й торговці автомобілями. В 2008 році в Україні було продано 623,25 тис. нових легковиків, а в 2009-му очікувалися продажі на рівні 250-280 тис. авто. Однак реалізувати цей скромний, порівняно з попереднім роком, план буде досить складно. За даними компанії AUTO-Consulting, у ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Це шанс для вітчизняних фінустанов поліпшити свій стан. До кризи вони постійно користувалися зовнішніми позиками. 

Це давало змогу активно роздавати кредити всередині країни та повертати людям депозити. Миттєвого повернення на докризовий рівень чекати не варто. 

Однак вже наприкінці року кредитування в Україні може поновитися.









АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 14 злочинів. Зокрема, 1 грабіж, 7 крадіжок, 1 шахрайство, 2 злочини по лінії економіки. 11 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Новоселицького райвідділу міліції звернулася 18-річна жителька села Слобода та повідомила, що під час перебування в будинку культури села невідомий, шляхом вільного доступу, викрав її сумочку, в якій знаходився мобільний телефон «Самсунг Е-250» вартістю 415 гривень та сумочку її 18-річної односельчанки, в якій знаходились гроші в сумі 500 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Новоселицького райвідділу міліції встановили та затримали за скоєне 24-річного жителя села Рокитне. Речові докази вилучено. 
 
За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху травмований.
На одній із вулиць села Стара Жадова Сторожинецького району 41-річний житель села Старі Бросківці, керуючи моп ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Витрати Пенсійного фонду України зростуть із 15 до 16,5% ВВП, що є одним із найвищих показників у світі, повідомила глава місії МВФ Джейла Пазарбазіолу. 

"Доходи Пенсійного фонду профінансують тільки 11 % (ВВП - ред) витрат цього року, тоді як дефіцит (5,5% ВВП), що залишився, забезпечений бюджетною підтримкою", - повідомила глава місії в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна. 

Вона також підкреслила, що, як і в інших країнах регіону, при збереженні такої політики це співвідношення погіршуватиметься, відображаючи старіння населення. 

"У такому контексті МВФ рекомендує заходи по запобіганню подальшому погіршенню фінансів Пенсійного фонду", - підкреслила вона. 

Вона уточнила, що низка цих заходів направлена на зростання доходів, тоді як інші націлені привести збільшення пенсійних витрат до розумнішого рівня. 

Пазарбазіолу нагадала, що за останніх три роки середня пенсія в Україні зросла на 140%, набагато перевищивши інфляцію. Проте сильне економічне зрост ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Кошти, які виділяються Міжнародним валютним фондом Україні в рамках програми stand-by, використовуються для обслуговування зобов'язань по сплаті державного зовнішнього боргу.

Про це повідомила глава місії фонду Джейла Пазарбазіолу.

«Таким чином, вивільнюються ресурси для фінансування основних витрат, таких як пенсії та охорона здоров'я», - сказала вона в коментарі щодо виділення Україні другого траншу кредиту, розміщеному на сайті фонду.

Пазарбазіолу зазначила, що таке використання кредиту МВФ допускається його правилами, пише Українська правда.






АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
ЄС підписав угоду про газову трубу в обхід Росії

Європейський Союз, Туреччина, Грузія, Азербайджан та Єгипет домовилися розвивати проект “Набукко”.

Це закріплено у декларації за підсумками Празького саміту щодо розвитку “Південного коридору” (коридору з постачання енергоресурсів з регіону Каспійського моря до ЄС), повідомляє агенство "УНІАН".

“Ми декларуємо, що концепція “Південного коридору” є додатковою до інших існуючих енергетичних і транспортних партнерств і проектів ЄС, і відкрита для участі та внесків третіх сторін”, - зазначається в документі.

У декларації йдеться про те, що країни-підписанти домовилися надати необхідну політичну і, де можливо, технічну та фінансову підтримку будівництву “Південного коридору”, включаючи Транскаспійський газопровід, з метою диверсифікації джерел енергопостачання, ринків і транспортних маршрутів.

У документі також зазначається, що країни, які приєдналися, розвиватимуть прозорий і недискримінаційний режим транспо ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Група кредиторів змінила своє негативне ставлення до плану банкрутства і реструктуризації компанії Chrysler, який був запропонований урядом США. 
 
Про це повідомляє видання "Кореспондент ". 

Кредитори Chrysler не будуть судитися через план банкрутства компанії. Вони відмовилися від своїх судових позовів з цього приводу. 

3 травня президент США Барак Обама заявив про те, що автовиробник Chrysler, згідно із законами країни, оголошується банкрутом, аби згодом об'єднається з італійською компанією Fiat. 

Усі заводи американської автомобільної корпорації Chrysler 4 травня зупинили роботу. Це викликано банкрутством компанії., нагадує видання 

2 травня президент американської автомобільної корпорації Chrysler Том Ласорда подав у відставку. Ласорда також залишив посаду віце-голови правління Chrysler. 

Генеральний директор Chrysler Річард Нарделлі також заявив про намір залишити свій посаду після завершення процедури банкрутства, яка повинна тривати не б ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 09.05.2009
Однією із найбільш обговорюваних останніх тем щодо економіки Китаю є сума 4,6 трл. юанів (майже $675 млрд.) призначена на збільшення обсягів кредитування в першому кварталі цього року. 

І в той же саме час ця новина викликає безліч питань. Очевидно, що більша частина наданих позик були направлені в економіку, але дотепер зовсім неясно куди безпосередньо пішли гроші. 

Звіт центрального банку про грошово-кредитну політику за перший квартал цього року вказує на нові деталі, які вносять якусь частку ясності. 

Деякі із цих деталей зовсім не є сюрпризом: контрольовані державою банки, зовсім очевидно, є лідерами в наданні кредитів. Іноземні банки, незважаючи на це, тримаються дуже непогано, навіть краще, ніж будь-де ще й не ідуть за прикладом своїх китайських колег в сфері збільшення обсягів кредитування. Кількість наданих позик іноземними інститутами скоротилася на 26,4 млрд. юань у першому кварталі цього року. 

Зрозуміло, банки були змушені під тиском держави "ро ... Читати далі »
1 2 3 4 5 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.