Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Економіка - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Економіка
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Продажа земли все так же под запретом

Тем не менее, это не означает, что украинцы могут свободно продавать и покупать землю, поскольку, согласно ранее принятому закону, мораторий должен быть отменен только после принятия законов о рынке земель и о земельном кадастре. 

Именно поэтому эксперты по недвижимости уверены, что спешить продавать землю не надо, а стоит подождать разъяснений от Минюста. «Иначе сделка попросту может быть признана недействительной. Мораторий сейчас выгоден тем, кто может продавать земли в обход моратория, а невыгоден прежде всего крестьянам. Пока действует запрет, они могут продать только дешевле реальной цены», — говорит директор одной из риелторских компаний Дмитрий Шейнерт. 

По словам экономиста НУНС Ксении Ляпиной, надежд на принятие необходимых для отмены моратория мало.

Мы настаивали на доработке и принятии этих законов в течение прошлого года. Но на это нет политичес ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009


Украина увеличила добычу собственного газа

Руководитель "Нафтогаза Украины" Олег Дубина уверяет, что на сегодняшний день проблем с обеспечением населения и предприятий газом в Украине нет.

Об этом он сказал во время встречи с президентом Виктором Ющенко в пятницу, сообщает пресс-служба главы государства.

В общем, по словам Дубины, страна потребляет 253 млн. кубометров газа в сутки.

Также руководитель "Нафтогаза" сообщил, что по состоянию на 16 января были приняты все меры по увеличению собственной добычи газа – сейчас ежесуточно в стране добывается 61,9 млн. кубометров голубого топлива.

Дубина особенно отметил, что фактически речь идет о том, что с начала месяца собственная добыча значительно увеличилась и составляет вместо запланированных 586 млн. кубометров 860 млн. кубов.





АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

В Киеве подписаны новые распоряжения о повышении тарифов на коммунальные услуги для бюджетных учреждений и других потребителей. Согласно документам, повышение будет составлять 1,1-4,9 раза. 


Соответствующие тексты распоряжений Киевской городской государственной администрации - № 1780 от 25 декабря 2008 года “О согласовании тарифов на коммунальные услуги по централизованному снабжению холодной водой и водоотводу холодной и горячей воды для бюджетных учреждений и других потребителей” и № 1780/1 от того же числа “Об утверждении тарифов на тепловую энергию, установление и согласование тарифов на коммунальные услуги по централизованному отоплению и снабжению горячей водой для бюджетных учреждений и других потребителей”, обнародованы на официальном интернет-сайте муниципальной газеты “Хрещатик”.

В документах отмечается, что предыдущие распоряжения КГГА от 27.11.2008: № 1661 "О согласовании тарифов на ко ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Расходы, предусмотренные в государственном бюджете на 2009 год для исполнения программ социальной защиты граждан, которые пострадали в результате Чернобыльской катастрофы, составляют 2,091 млрд. грн., что обеспечит социальные гарантии «чернобыльцам» в полном объеме. 


В частности, в 2009 году планируется увеличить расходы на бесплатное питание детей, которые обучаются на радиационно загрязненных территориях, на 29 млн. грн., что увеличит стоимость питания каждого ребенка в среднем на 28%.




АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

У Львові щотижня дешевшає житло
Незважаючи на те, що житло на вторинному ринку продовжує дешевшати, людей, спроможних його придбати, не більшає. Позаяк отримати кредит на житло майже нереально - банківські умови іпотечного кредитування стали надто жорсткими. Коливання курсу долара та заморожені депозити лише ускладнюють ситуацію. "У зв’язку із цим гравцям на ринку житла з часом доведеться повернутися до давно забутої схеми "купівлі-продажу" житла, йдеться про обмін", - заявив Денис Шмигаль, генеральний директор компанії "Росан-Інвест".

За його словами, уже з наступного року можна очікувати, що однокімнатні квартири вимінюватимуть на двокімнатні з доплатою, або ж навпаки - ті, кому потрібні гроші, двокімнатні квартири мінятимуть на однокімнатні. "Як у радянські часи, коли ринку житла не було взагалі. Тоді квартири не продавали, тому здійснювали прямий обмін", - наголосив Денис Шмигаль. 

Слід зазначити, що ціни на ринку вторинного житла у грудні продовжили падіння. У ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Експерти прогнозують катастрофу. Особливо постраждають міста з одним–двома підприємствами. «Це доволі страшна ситуація»...

Ще рано припускати, наскільки сильним виявиться удар світової кризи по економіках тих чи інших країн – про це можна буде точно сказати роки через три, або і п`ять. Утім, вже сьогодні зрозуміло, що найсильніше постраждають ті держави, економіка яких значною мірою залежить від експорту, особливо, сировинного. 

Особливо «не пощастило» щодо цього Росії, експорт якої приблизно на 90% складається з сировини: нафти, природного газу, металу, лісу.

Промисловість Росії низько лягла, економіка в рецесії

Згідно з даними Росстату, обсяг промислового виробництва в РФ у жовтні 2008 року зріс лише на 0,6% в річному обчисленні проти 6,3% у вересні. А в листопаді промислове виробництво впало на 8,7%.

Виробництво скорочується практично по всі ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент Польщі Лєх Качинський вважає, що світова фінансова криза не вплине значуще на польську економіку.

При нагоді візиту на відкритті академічного року у Люблінському Католицькому Університеті глава держави сказав, що разом з урядом та економістами він буде обговорювати можливості запобігання наслідкам кризи. Президент Лєх Качинський: ”Щодо нашої біржі – важко було сподіватися, що не буде жодних наслідків того, що відбулося в інших частинах світу. Я глибоко переконаний, що наша економіка вийде з цього без більших втрат. Я є прихильником дій – і, мабуть, 24 жовтня відбудеться велика нарада економістів, а за три дні, 27 жовтня, засідання Кабінетної Ради, на якому ці справи будуть обговорюватися”.

Президент додав, що причиною повільнішого розвитку польської економіки є не тільки світова фінансова криза. Процеси сповільнення економічного піднесення стали помітними ще перед занепадом у галузі міжнародних фінансів. 

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009


Криза добралась до Microsoft.
Американським ЗМІ стало відомо, що лідер з виробництва програмного забезпечення має намір провести звільнення. За даними анонімних джерел, обізнаних із ситуацією, керівництво софтверного гіганта планує звільнити частину фахівців з різних підрозділів компанії. Остаточного рішення ще не ухвалили. Однак, очікується, що всі крапки на “І” в Microsoft мають розставити вже наступного тижня. 
А наразі в топ-менеджменті компанії відмовляються коментувати чутки про скорочення персоналу. Голова Microsoft Стів Баллмер повідомив, що світова криза вже позначилась на фінансах компанії. Він також зазначив, що їй доведеться знижувати витрати, однак як саме - не сказав. 
Зазначимо, стратегія зниження витрат через скорочення робочих місць не притаманна Microsoft. За усю свою історію компанія не провела жодного масштабного звільнення працівників. В той час, багато інших гравців висок ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Deutsche Bank розчарований фінансовими результатами за 2008 рік.
За попередніми підрахунками загальні збитки фінустанови можуть скласти майже 4 млрд. євро - у той час коли роком раніше банк був достатньо успішним. Прибутки Deutsche Bank за 2007 рік склали 6,5 млрд. євро. Офіційні результати минулого року німці оприлюднять на початку лютого. 
Тим не менше, Deutsche Bank не має наміру приймати допомогу від уряду Німеччини. Керівники фінустанови зазначають, що компанія має проблеми з рефінансуванням боргів, однак продовжують запевняти, що тих ресурсів якими володіє банк цілком достатньо щоб самотужки виправити ситуацію. Інвестори у свою чергу схоже не зовсім поділяють оптимістичні настрої в Deutsche Bank. Акції банку, які в минулому році помітно знецінились продовжують падати.






АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Криза кризою, а не заробити на українських автомобілістах взимку - гріх.
Схоже, саме так думають торговці пальним, яке нетрадиційно для холодної пори року подорожчало майже на кілька відсотків.

За даними консалтингової компанії УПЕКО, за останні два тижні бензин марки Аі-95 зріс до 5 грн. 4 коп., Аі-92 - до 4 грн. 85 коп., а дизпаливо - до 5 грн. 60 коп. за літр. Експерти відзначають, що першими піднялися ціни у мережі “Укрнафти”, половину акцій якої контролює держава. За нею цінову політику почали переглядати інші оператори ринку світлих нафтопродуктів. 
Головна причина подорожчання пального - здешевлення гривні, адже значна частина сировини закуповується вітчизняними нафтопереробними заводами за кордоном, і валютою розрахунків є американський долар. А він тільки протягом півмісяця подорожчав ледь не на 10%. ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.