Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Економіка - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Економіка
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Найбільший виробник телекомунікаційного обладнання у Північній Америці - корпорація Nortel Networks - заявила про своє банкрутство.
Причина - різке зменшення кількості замовлень від телефонних компаній. Повідомляє Reuters. При цьому, експерти відзначають, що канадська Nortel стала лише першою з багатьох компаній телекомунікаційного сектора, яких цьогоріч чекає банкрутство. При цьому, найбільше постраждають ті, які працюють на розвинених ринках. 
На думку аналітиків, банкрутство Nortel змусило інвесторів по-іншому подивитися на всі компанії галузі. Особливо великі побоювання викликають такі гіганти, як Alcatel-Lucent та Ericsson. Для них загрозою є різке падіння попиту і посилення конкуренції. 
Щоправда, далеко не всі учасники ринку дотримуються такої песимістичної точки зору. Так, старший директор Fitch Ratings Стюарт Райд вважає, що після банкрутства Nortel, у тих, що залишилися в живих, з'яв ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Негативний тренд на сировинному ринку зберігається. 
Зниження прогнозів щодо попиту на нафту в цьому році та подальше сповільнення найбільших економік світу продовжують бути головними ціноутворюючими чинниками на ринку нафти. За підсумками торгів на нью-йоркській товарній біржі 15 січня вартість бареля чорного золота впала до 35 дол., а в ході сесії навіть обвалювалась до 33 доларів. 
Напередодні, нафтовий картель ОПЕК, на який припадає близько 40% сировини, що постачається на зовнішні ринки, оголосив про зниження прогнозів попиту на нафту в 2009 році, а також добування сировини країнами, які не входять до складу ОПЕК. За таких умов інвестиції в нафтові активи втрачають свою привабливість, що і призводить до падіння цін.




АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Провідні компанії світу продовжують економити гроші на працівниках. 
Так, американський телекомунікаційний гігант Motorola заявив про скорочення ще 4 тисяч робочих місць, що становить 6% штату. В основному звільнення торкнуться "мобільного" підрозділу компанії. Також зменшать адміністративний персонал і непрофільні підрозділи. Такий крок допоможе Motorola у 2009 році зберегти 700 млн. доларів. А якщо врахувати попередні звільнення 3 тисяч осіб, то загальна економія сягне півтора мільярда доларів. 
Також звільнення почались в американській інтернет-компанії Google. Без роботи залишаться близько сотні менеджерів, які відповідають за набір нових працівників. Крім того, Google заявив про закриття трьох центрів з розробки продуктів. Один з них розміщений у Сполучених Штатах, а два інші - в Норвегії та Швеції. Загалом у них працює 70 людей. Частина з них перейде в інші офіси Google, а решті доведет ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Сенат проголосував за виділення уряду другої половини коштів з так званого "Плану Полсона" - пакету заходів, спрямованих на допомогу фінансовому сектору США. 
52-ма голосами сенатори дали зелене світло міністерству фінансів для використання решти 350 млрд. дол. Очевидно, цими коштами вже розпоряджатиметься новий уряд сформований адміністрацією Барака Обами. 
Першочерговими завданнями для нового президента та Мміністерства фінансів буде стимулювання кредитування, підтримка тих домовласників, які перебувають на межі дефолту та допомога малому і середньому бізнесу. Це має підняти економіку країни та збільшити зайнятість, яка за останній рік сильно впала. 
Окрім цього, стало відомо, що в команді Барака Обами зараз розглядають можливість створення спеціального банку для викупу неліквідних активів, які зібрали фінансово-кредитні організації США. Раніше цим займалося безпосередньо Міністерство фінансів.< ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Голова Федеральної Резервної Системи США Бен Бернанке визнав важкі наслідки кредитної кризи. 
У промові перед сенатом пан Бернанке зазначив, що негативний вплив на економіку держави буде відчутним, а покращення в секторі житлової нерухомості поки не спостерігається. Незважаючи на дії уряду спрямовані на оздоровлення кредитного ринку, позики все ще залишаються дорогими та малодоступними. 
Посадовець також запевнив, що ФРС зі своєї сторони прийматиме усі можливі дії для запобігання рецесії економіки. Не виключено, що регулятор вже навесні знову піде на зниження облікової ставки. Водночас, все більше експертів впевнені у неефективності монетарної політики в США. Попередні зниження ключової ставки за федеральними фондами та загальне пом’якшення грошово-кредитної політики більшість фінустанов використали у власних потребах і ситуація на ринку істотно не змінилась. 
Не привітав відвертостей Бернанк ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУкраїнська сторона посилила газову кризу, викликану блокадою транзиту газу в Європу, заявив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін на початку зустрічі з прем'єр-міністром Чехії Мірек Тополанек.

"Незважаючи на те, що євроструктури і ви особисто вживаєте зусилля для розв'язання кризи, українська сторона його ще й посилила", - сказав Путін Тополанек, нагадавши про недавнє рішення господарського суду Києва, який заборонив транзит російського газу. 

"Тим не менше, ми будемо прагнути до того, щоб вирішити ситуацію. Сподіваюся, що вам вдасться переконати українських партнерів у створенні контрольного механізму проходження газу", - сказав прем'єр РФ. 

Путін додав, що питання про створення подібного механізму докладно обговорювалося перед цим з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі. 

Він висловив співчуття ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullПрем’єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що Росія надалі не допустить на Україні крадіжки транзитного газу.

"Якщо ми побачимо, що на території України знову відбувається розкрадання та частина поданого газу зникає, ми на цей обсяг знову скоротимо подання", - сказав прем'єр на прес-конференції після підписання РФ та ЄС протоколу про створення контрольного механізму за транзитом газу через Україну. 

"Це економічна суперечка, але ми стали заручниками внутрішньополітичних проблем у самій Україні", - сказав Путін, відповідаючи на запитання, чи не є транзитна криза наслідком політичних розбіжностей Росії та України. 

За його словами, в Україні йде внутрішньополітична боротьба, яка проявилася у "ворожнечі кланів". Це можна чітко простежити на прагненні "припасти до фінансових джерел", особливо напередодні виборів різних рівнів, - зауважив прем'єр. < ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullГазова криза не має нічого спільного з політичними проблемами між Росією та Україною, заявив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Чехії Міреком Тополанеком

"Це, звичайно, економічна суперечка, але ми стали заручниками внутрішньополітичної боротьби в Україні. В Україні відбувається боротьба, що перероджується, на мій погляд, у боротьбу кланів. Все це виражається в прагненні припасти до джерел фінансування напередодні виборів", - зазначив Путін.

На його думку, українська сторона, яка як і раніше одержує газ за пільговими умовами, спекулює паливом: "Давайте не будемо забувати, що ціна, за якою українські партнери купують у нас газ, набагато нижча тієї, за якою він перепродується в Європу", - сказав прем'єр РФ.

Він нагадав також, що українська сторона щороку бореться за право реекспорту російськог ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗаяви глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги підтверджують побоювання про те, що газова криза спеціально спровокована українською владою, щоб відволікти увагу населення від внутрішніх проблем, вважає заступник глави кремлівської адміністрації Олексій Громов

"Заява пана Балоги взагалі-то не потребує коментарів. Усім, хто реально розбирається в причинах кризи, що виразилася у незаконному відбиранні російського газу, призначеного європейським споживачам і відмові від зобов'язань країни-транзитера, абсолютно зрозуміло, що вона створена владою України", - сказав журналістам Громов.

Він нагадав про лист Нафтогазу України, у якому українська сторона оголосила про намір конфісковувати транзитний газ. Міркування Балоги про якийсь політичний або економічний шантаж з боку Росії Громов назвав "безпідставними вигадками".

"Стосовно росту безроб ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУкраїна разом з Європейським Союзом мають намір у березні провести міжнародну конференцію з модернізації газотранспортної системи України. 

Про це на прес-конференції повідомив заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв. 

"Орієнтовно на березень разом з ЄС готуємо велику міжнародну конференцію з модернізації газотранспортної системи України", - сказав Єлісєєв. 

З його слів, метою конференції є мобілізація ресурсів і вибір тих проектів, які дадуть змогу підвищити надійність і технологічну здатність української ГТС транзитувати газ у Європу. 

Як повідомляло агентство, Європейський Союз розглядає можливість укладання прямих двосторонніх контрактів щодо транзиту газу з Україною.

« 1 2 3 4 5 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.