Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Комп'ютери - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Комп'ютери
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
На Міжнародному форумі International Consumer Electronics Show (CES) 2008, що проходив у Лас-Вегасе з 7 по 10 січня 2008 року, компанії Samsung Electronics вручені 32 нагороди за новаторський дизайн і технічні рішення. Список лауреатів нагород CES Innovations 2008 був оголошений 14 листопада, в його включені дванадцять продуктів Samsung з аудио/відео техніки й споживчої електроніки (чотири телевізори, MP3-плеер, домашній кінотеатр, камкордер, комбінований HD-плеер, комплект Bluetooth гарнітури, холодильник і два медиа-плеера).




АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Виступаючи на минаючій у Лас-Вегасе ярмарку споживчої електроніки, генеральний директор найбільшого у світі виробника процесорів підкреслив, що в найближчому майбутньому потужність чипів у мобільних пристроях, зрівняється з тими, які сьогодні коштують у персональних комп`ютерах. 

Завдяки цьому, відзначив Отеллини, такі пристрої стануть одержувати дані з мережі в режимі реального часу. Зараз, додав він, мир коштує на порозі "нового рівня можливостей і користі інтернету", такого інтернету, що буде активним, котрий зможе як би вгадувати бажання користувача й "розуміти" власний контекст. 

Мобільні пристрої, за його словами, будуть самі визначати своє місцезнаходження на карті миру й входити в мережу за допомогою бездротових систем стандарту Wimax. "Не ми будемо йти в інтернет, а інтернет буде приходити до нас, - затверджує глава Intel. - Нам потрібна повсюдна бездротова широкополосная інфраструктура. Згодом ми накриємо всю земну кулю бездротової широкополосной зв`язком". 
... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Перше розслідування торкнеться законності включення інтернет-браузера Explorer в операційну систему Windows. 

Приводом стала скарга від виробника іншого браузера, Opera. За словами представників регулювальних органів, це не єдине обвинувачення такого роду на адресу Microsoft. 

Паралельно буде проводитися перевірка сумісності продукції Microsoft з конкуруючими комп`ютерними програмами. 

Також буде перевірена інформація про те, що Microsoft приховує інформацію про свої продукти від компаній, які хотіли б зробити свої програми сумісними із програмным забезпеченням, пропонованим Microsoft. 

У заяві, випущеній Європейською комісією, говориться: "Початок розгляду не означає, що в нас є доказу порушення законодавства, а тільки те, що це розслідування буде для Еврокомиссии пріоритетним". 

Від компанії Microsoft коментарів поки не надходило. 

У жовтні компанія вже погодилася піти на поступки після винесення в Брюсселі судового рішення, що завершили трив ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Samsung Electronics представила відвідувачам виставки Consumer Electronics Show 2008 цілий ряд революційних продуктів

Серед інших на стенді Samsung були представлені два (14,1″ і 31″) телевізора на органічних светодиодах (organic light-emitting diode - OLED), а також надтонкий 52-дюймовий Жк-телевизор і Жк-телевизор з дозволом, що вчетверо перевищує Full-HD (Quadruple Full-HD).

«Технології OLED і Quadruple Full-HD представляють зовсім нові підходи до одержання зображень високої чіткості, - відзначив доктор Джонг Ву Парк, президент підрозділу цифрових носіїв Samsung Electronics. - Вони демонструють дозвіл, у ряді випадків учетверо перевищуючі нинішні стандарти індустрії, зберігаючи при цьому витончені габарити й мала вага, які й зробили наші моделі найцікавішими для споживачів».

Завдяки своєму високому дозволу, витонченому профілю й малій вазі OLED претендує на роль основної технології на ринку пристроїв візуального відображення. Виробники електроніки вже почали пре ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
При розробці цього телефону дизайнери компанії зволіли обійтися без розсипу клавіш, нагородивши Samsung F490 строгим лаконічним дизайном, сенсорним екраном і користувальницьким інтерфейсом Croix UI. Крім того, F490 оснащений функцією VibeTonz, завдяки якій при натисканні на сенсорний екран відбувається вібрація, як би підтверджуючи одержання команди

Відзначимо, що за всі свої достоїнства Samsung F490 був відзначений нагородою i Design.

Завдяки підтримці технології HSDPA, що забезпечує передачу даних на швидкості до 3,6 Мб/з, і широкому 3,2-дюймовому 16:9 широкоекранному ЖК екрану Samsung F490 ідеально підходить для високошвидкісного доступу в Інтернет, перегляду різного мультимедиа-контента - приміром, потокового відео, комп`ютерних ігор. Слід зазначити, що в комплекті з телефоном поставляються ігри, спеціально адаптовані під сенсорний інтерфейс

Максимальній зручності інтернет-серфінгу сприяє й полнофункциональный веб-обозреватель, один із кращих у класі, а також р ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Samsung Electronics, уперше представить на форумі GSMA Mobile World Congress 2008 свої революційні продукти з лінійки встаткування для мереж бездротового доступу Access Service Network (ASN) Mobile WiMAX, а також нові типи пристроїв, що підтримують цей технологічний стандарт

Заявлене для виставки рішення ASN включає нові моделі базових станцій U-RAS Flexible для забезпечення сервісного покриття зон усередині офісних приміщень і U-RAS Light Series 3 для житлових будинків. U-RAS Flexible розрахована на покриття малих і середніх ділових офісних центрів. У ній передбачені радіочастотний і цифровий блоки, що істотно спрощує установку й обслуговування, а також підвищує рентабельність всієї мережі для оператора при відповідній організації зон обслуговування (стільник). U-RAS Light Series 3 - дуже малогабаритна й легка базова станція. Вона може виступати як заміна ретрансляційні станції WiMAX, забезпечуючи високу пропускну здатність і безперервні сервіси в єдиній мережі. Завдяки полі ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Компанія Toshiba заявила про те, що припиняє виробництво відеопродукції формату HD DVD. 

Представники компанії заявляють, що після перегляду загальної фінансової стратегії керівництво Toshiba прийняло остаточне рішення про припинення виробництва програвачів і записуючих пристроїв формату HD DVD. 

Боротьба форматів тривала без малого 10 років, однак недавно найбільші американські кіностудії Warner Brothers, Walt Disney, Twentieth Century Fox, Metro-Goldwyn-Mayer і Sony Pictures по черзі заявили про рішення випускати свої фільми на DVD високої чіткості зображення, записаних у форматі Blu-ray компанії Sony. 

"У нас не було шансів виграти цю схватку. Якби ми продовжили упорствовать, це позначилося б на наших споживачах", - заявив президент Toshiba Ацутоши Нишида. 

Фахівці з ринків говорять, що відмова Toshiba від HD DVD ніяк не вплине на стабільність компанії. Навпроти, це дозволить її керівництву сконцентрувати увагу на інших галузях виробництва. 

На ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

PandaLabs (www.viruslab.ru) виявила масове розсилання електронних повідомлень із різними сенсаційними заголовками з метою поширення трояна Downloader.SQV. Серед використовуваних заголовків - два передбачуваних землетруси в США, третій розлучення Памелы Андерсон і реліз до фільму “Jumper”. 

Уміст повідомлення при цьому абсолютно ідентично, розрізняються тільки заголовки. Причому заголовок завжди кричить про сенсацію, наприклад: 

Памела Андерсон розводиться втретє!!! 
Майкл Джексон засукав людину в штукатурку!!! 
ЦРУ катує ув`язнених!!!  
Гарри Поттера купив Пентхаус!!! 
У США відбулося два сильних землетруси!!! 
Принцесу Діану ´могла вбити MI6´ - висновку експертів!!! 

Заголовок листа повторюється в тілі повідомлення, поряд з текстом: “New Video!” і посиланням “Download Now”. Воспользовавшийся посиланням користувач попадає на веб-страницу, що заражає його комп`ютер трояном Downloader.SQV. Цей троян потім завантажує з інтернету двох інших троянов: S ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Samsung Electronics, представила новітній крупноформатный ЖК-дисплей SyncMaster 700DXn з підтримкою MagicNet Pro™, призначений для корпоративних і комерційних цифрових презентаційних потреб. Завдяки своїм високим характеристикам у сполученні із простотою користування, цей 70-дюймовий монітор був номинирован на нагороду CES Innovations 2008.

Особливість дисплея SyncMaster 700DXn у тім, що він побудований не на основі звичайної ЖК панелі, які використаються в телевізорах, а спеціально розробленої панелі DID (Digital Information Display), призначеної для використання в інформаційні дисплеях

Особливість DID панелі полягає в тому, що вона відрізняється більше високим рівнем яскравості, менше нагрівається про роботі і її характеристики більше стабільні. Для кращого охолодження в дисплеї застосовуються вентилятори, плюс передбачений захист від влучення усередині пилу

Найбільш ефективне використання Samsung SyncMaster 700DNx представляється там, де передбачається тривал ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009

Ідея незвичайного повітряного судна така: за допомогою літака ракета з туристами на борті піднімається в повітря, а потім "отстреливается" угору. 


Такий підхід був відомий і раніше, але Virgin внесла в нього деякі вдосконалення. Так, передбачається, що в неземну подорож зможуть відправитися одночасно вісім чоловік. 

У цей час літальні апарати збираються в Каліфорнії. 

Перший комерційний політ запланований уже на 2010 рік, а тестові випробування "Білого лицаря-2" - таку назву одержала літальна установка - можливо, пройдуть уже цього року. 

Для керування апаратом знадобиться всього два пілоти, які разом із шістьома пасажирами будуть стартувати із площадки в пустелі в американському штаті Нью-Мексико. 

За словами глави компанії Ричарда Брэнсона, в індустрії космічного туризму величезний потенціал. 

"Якщо нам це вдасться, ми відкриємо двері для приватних інвестицій у космічні технології", - сказав він на прес-конференції в Нью-Йорку. 

... Читати далі »

« 1 2 3 4 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.