Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Комп'ютери - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Комп'ютери
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

які були представлені у квітні цього року. Нові моделі виконані в алюмінієвих корпусах розміром 258 х 112 х 25 мм і підключаються до комп'ютера через інтерфейс PCI-E x8. Пристрої мають 512 МБ кеш-пам'яті й активне охолодження. Вони здатні працювати в режимах RAID0 й RAID5, а швидкості послідовного читання/запису рівні 1,4 й 1,2 ГБ/с відповідно. Заявлений час наробітку на відмову становить не менш 1,5 мільйона годин.


Очікується, що вже в жовтні на ринку з'являться три моделі накопичувачів: 

RAIDDrive ES об’єом від 256 ГБ до 1 ТБ оснащені NAND-пам'яттю типу SLC (single-level cell) і призначені для високопродуктивних серверів, що виконують, наприклад, обробку баз даних або віртуализацію. Вони можуть бути встановлені в стійку 3U й оснащуються додатковою батареєю. 

RAIDDrive WS об’єом від 256 ГБ до 1 ТБ оснащені NAND-пам'яттю типу SLC і призначені для робочих станцій, що виконують анімацію, редагув ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.08.2009

null

Никаких предварительных вложений и никакого мошенничества. Никаких продаж 

и серфинга по сайтам. Заработок минимум $75 и выше (до $2500). Вакансии на 
частичную/полную занятость с возможностью работать на дому (работа с 
электронной почтой). Предварительные бесплатные инструкции. От Вас -  ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Компанія «Вымпелком» (торговельна марка Билайн) завершила закритий тендер серед постачальників устаткування й послуг для мережі зв`язку 3G на території РФ.

устаткування, ЩоПоставляє в рамках тендера, було розбито на 5 лотів. З них 3 лоти покривали поставку кожної з основних підсистем мереж 3G: радиочасти, ядра мережі - комутаторів, а також систем пакетної передачі даних. У кожному із цих лотів було обрано по 2 переможця. Ними виявилися компанії Ericsson і Huawei. Розподіл російських регіонів між переможцями завершиться до кінця цього року

Окремо був розіграний лот на поставку опорних регістрів місця розташування (HLR). У даному лоті перемогла компанія Ericsson з устаткуванням компанії “Blueslice”.

Також був розіграний окремий лот на поставку встаткування для розгортання мереж мобільного зв`язку на нових ліцензійних територіях 11 суб`єктів РФ, що входять до складу Далекосхідних і Сибірського федеральних округів. У даному конкурсі перемогу в електронних торгах одержа ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Компанія AOL сьогодні повідомила про те, що з 1 лютого 2008 року остаточно припиняє подальші розробки й технічну підтримку інтернет-оглядача Netscape Communicator. У компанії повідомили, що відновлень для нового броузера вже не буде з 1 січня 2008 року, а в тому випадку, якщо в броузере будуть виявлені помилки й проблеми безпеки, то виправлення будуть випускатися до 1 лютого

Вcем користувачам це легендарного броузера в AOL сміло порекомендували переходити на Mozilla Firefox, тому що вважають його більше чим гідним аналогом. За словами директора підрозділу Netscape Тома Драпо, компанія AOL приділяла масу уваги й витрачала безліч сил і енергії на підтримку й розробку броузера більше 10 років, однак успіх цієї розробки в останні роки був значно більше скромним, ніж в Internet Explorer або Mozilla Firefox. 

Також в AOL що розділ на порталі компанії, присвячений броузеру збережеться

Старше покоління інтернет-користувачів пам`ятає, що перші бета-версії браузера, випущені ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Велика кількість користувачів інтернету на Близькому Сході й в Індії не змогло зайти у всесвітню мережу через ушкодження двох підводних кабелів, прокладених по дну Середземного моря. 

За офіційним даними, у Єгипті ушкодження телекомунікаційної системи торкнулося 70% користувачів інтернету. В Індії ця цифра досягла 60%. 

Як стало відомо Би-би-си, случившееся відчув ряд західних компаній, чиї телефонні центри розташовані в Індії, у тому числі британська British Airways. 

Повідомляється, що происшедшее також торкнуло Об`єднаних Арабських Еміратів, Кувейт і Саудівську Аравію. 

Тільки в Дубаї постраждали клієнти двох інтернет-провайдерів. 

Представник одного із провайдерів - DU - повідомив агентству Ассошіейтед прес, що причиною случившегося стали "ушкодження двох міжнародних підводних кабельних систем у Середземне море". 

Поки що ніхто офіційно не повідомив про причини ушкодження. Однак по деяких повідомленнях, у всім винувато судно, що кинуло якір ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Три супутники російської системи ГЛОНАСС (Глобальна навігаційна супутникова система) успішно виведені на орбіту. 

У космос їх вивела ракету-носій "Протон-М", що стартував з космодрому Байконур у вівторок. Супутникова навігаційна система ГЛОНАСС - перший у світі конкурент аналогічної американської системи-монополіста GPS (Global Positioning System). 

Система призначена для повсюдного миттєвого й точного визначення місцезнаходження наземних, морських і повітряних, а також низкоорбитальных космічних об`єктів. 

До кінця року число супутників системи ГЛОНАСС на орбіті досягне вісімнадцяти, що, за словами першого віце-прем`єра Сергія Іванова, дозволить забезпечити безперервним навігаційним покриттям майже всю територію Росії. 

Тим часом, як сказав в інтерв`ю ІТАР-ТАРС командуючий космічними військами генерал-полковник Володимир Поповкин, "якщо на орбіті перебувають 18 [супутників], це не виходить, що всі вони працюють. Саме головне, щоб не повторилася ситуація 199 ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Samsung Electronics, випустила HD-камкордер SC-HMX20C сфлэш-памятью.


Конструкція Samsung SC-HMX20C, що забезпечує зйомку з якістю Full HD і 1080p на швидкості 30 кадрів/з робить обіг з новим камкордером гранично зручним. Вхідну в комплект доку-станцію можна використати не тільки для зарядки, але й для підключення через порти HDMI і компонентної коннективности, щоб переглядати відеоролики прямо через HD-телевізор. Більше того, користувач може приєднувати SC-HMX20C до ноутбука або ПК через USB-порт, щоб швидко й легко ділитися своїми знімками із друзями й родичами. Цінність цього HD-камкордера підвищує й функціональність найкращого на ринку фотоапарата, сполученого з ним - до 8 мегапикселов за рахунок інтерполяції

«SC-HMX20C дає користувачам можливість знімати цікаві моменти з якістю Full HD - 1920×1080p. А оскільки запис ведеться у флэш-память, камкордер демонструє швидкий запуск, тривалу автономну роботу й один із самих компактних корпусів по галузі, - відзначив Рейд ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Компанія Samsung Electronics, повідомляє про вихід ЖК-монитора премиум-класса SyncMaster 971P у новому виконанні — з покриттям «хамелеон».

Samsung SyncMaster 971P, що продається в Росії вже більше року, завоював заслужену популярність не тільки завдяки передовим технічним характеристикам, але й унікальному дизайну, що забезпечує максимальну зручність і гнучкість у використанні. Асиметрична стійка монітора дозволяє повертати екран у портретний режим, а також нахиляти нагору й униз на 65°, створюючи комфортне візуальне середовище й знижуючи утому

У новому дисплеї елегантні форми відповідають чудовій якості зображення. Першокласні характеристики, досягнуті завдяки унікальній фірмовій панелі S-PVA і показники, що демонструють передові по галузі, - час відгуку всього 6 мс (GTG) , статичний коефіцієнт контрастності 1500: 1° і кути огляду 178 по горизонталі й вертикалі - забезпечують яскраву й живу картинку

Не випадково 971P став не тільки прекрасним робочим інструментом, ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Рішення кинокомпании Warner Brothers випускати свої фільми на DVD високої чіткості зображення, записаних у форматі Blu-ray, може покласти кінець довгій битві між двома технологіями. 

Переговори про створення єдиного стандарту майбутнього покоління відеодисків ведуться не перший рік. 

Однак компромісу компаніям Sony і Toshiba, що підтримують різні технології запису DVD, досягти так і не вдалося. 

Toshiba у співробітництві з компаніями NEC і Sanyo розвиває технологію за назвою HD-DVD, що підтримують також Microsoft і Intel. 

Sony - за підтримкою компаній Panasonic, Samsung, Dell, Apple, Hewlett Packard і Disney - відстоює технологію Blu-ray. 

Несподіване рішення компанії Warner Brothers, що заявила про намір випускати свої фільми на відеодисках формату Blu-ray, означає, що близько 70% всієї кинопродукции тепер буде записано в цьому форматі DVD. 

Warner залишалася єдиною великою кіностудією, що випускала фільми у форматах Blu-ray і HD-DVD. 

... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 16.01.2009
Гіганти комп`ютерної індустрії - Microsoft, IBM, Google і Yahoo об`єднали свої зусилля для розробки системи Open ID, що спрощує процес авторизації в інтернеті. 

Передбачається, що користувачу-інтернет-користувачеві знадобиться всього один ідентифікатор. 

Зараз користування багатьма веб-сервисами припускає занудотну процедуру реєстрації - необхідно набратися терпіння й увести безліч інформації про себе, так ще й придумати логин і пароль. 

Ідея Open ID полягає в тім, що користувач реєструється один раз і коли на іншому сайті від нього потрібно ввести логин і пароль, цей запит автоматично відправляється на місце первинної реєстрації для підтвердження. 

Це означає, що тепер не потрібно буде винаходити нові ім`я й пароль для кожної нової реєстрації в інтернеті. 

Зараз більше 10 тисяч веб-сайтов уже впровадили в себе цю систему. 

Про тім чи буде Open ID використатися в Live Mail і Gmail, керовані Microsoft і Google відповідно, поки не відомо. 

... Читати далі »
« 1 2 3 4 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.