Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Ігри - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Ігри
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.01.2009

Первый патч для GTA 4

Rockstar рассказала некоторые детали патча для PC-версии GTA IV. Патч должен принести следующие изменения:
Исправление ошибки, в результате которой игра вылетает на рабочий стол после запуска.
Различные улучшения для редактора видеороликов: более качественный рендеринг и эффекты. 
Улучшено взаимодействие с чувствительными мышками в боулинге. 
Улучшение качества теней на видеокартах ATI 1900.
Более эффективное использование оперативной памяти.
Различные графические улучшения, в частности, в системе частиц и в отображении зеркал.
Теперь персонаж для мультиплеера сохраняется.
.Поддержка DirectInput-контроллеров.


Также недавно вышли новые драйвера для видеокарт Nvidia, которые исправили некоторые проблемы с игрой. Rockstar обещает вскоре сообщить о дате выхода патча.Напомню, что выход русской версии игры от 1С запланирован на 19 декабря.



... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.01.2009

«Руссобит-М», GFI и компания Frogster Interactive Pictures AG объявили о подписании контракта на издание в России и странах СНГ онлайн-проекта The Chronicles of Spellborn.

Действие The Chronicles of Spellborn разворачивается на планете Ancestor World, которая после разрушительного катаклизма распалась на несколько осколков. В игре доступны две расы: люди и сверхъестественные создания Daevi. Игрок также сможет выбрать один из трех классов для своего персонажа - воина, мага или вора. Для каждого из классов предполагается своя схема развития.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.01.2009

Очень жаль, но по информации сайта worthplaying.com, релиз Jagged Alliance 3 состоится не в этом году, как было запланировано изначально, а в 2010. Причины переноса издателем не сообщаются.

Напомним, что Jagged Alliance 3 это продолжение легендарной серии пошаговых стратегий. Практически любая задача может быть решена разными способами. Тотальное разрушение любых объектов, включая многоэтажные здания и подземелья, в любом удобном месте в любой момент действия. Cюжет продолжит увлекательную историю жизни главного героя Jagged Alliance. «Псы войны», «Солдаты удачи» и «Дикие гуси», похоже, снова в деле.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Редвуд Сіті, Каліфорнія. - 8 січня 2009 - Electronic Arts Инк сьогодні оголосив свій початковий план для PlayStation Головна Beta для PLAYSTATION 3 комп'ютерної розважальної системи, 3D ігор соціального товариства, який дозволяє користувачам взаємодіяти, спілкуватися та обмінюватися досвідом ігор в режимі онлайн. Е. А. підтримка PlayStation Головна Beta розпочнеться з EA Sports комплекс, який в даний час знаходиться в розробці, і планується розпочати навесні цього року.





АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Белград, 9 Січень 2009. - Компанія Carlsberg Сербія готова готова вступити в новий фінансовий рік зберігання новими викликами, і одним з таких проектів є бажання спілкуватися з клієнтами через свій новий корпоративний веб-сайт і www.carlsberg.rs. Презентація сайту відбудеться в галереї O3ONE, і всі присутні мали можливість зустрітися з першим вміст prosurfuju на веб-сторінках і переконайтеся в тому, що відомі гасла Carlsberg, мабуть, найкращий сайт в світі, є правильним. Перші відвідувачі веб-сайту, після входу в систему, зможуть дізнатися, що ця газета з Carlsberg і kreairana суворим контролем ІТ-фахівців з головної компанії в Копенгагені.





АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Компанія MSI є справедливою споживчої електроніки Consumer Electronics Show (КЕС), яка становить 8 11 Січня 2009 року. відбудеться в Лас-Вегасі, свідчать про легких і тонких портативних комп'ютерів x320 нагадує Appleov комп'ютер MacBook Air. 

MSI-jev комп'ютер дуже тонка і має профіль avionskog крила товсту частина з яких не перевищує двох сантиметрів, а спереду, як лезо ножа. Важко лише 1,3 кг, має широкий екран 13 дюйма (зі співвідношенням 16:9 сторінок) і досить велика управління таблиці. Іншими словами, за перспективу, це Airov клон. 

Коли навесні цього року з'явиться в продажу, x320 буде різниця Appleovog модель, яка є найнижчою ціною в 1800 доларів, вартість від 700 до 1000 доларів, в залежності від опцій. 





АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Microsoft всі ПК. Навіть тоді, коли компанія визнала, смартфони та інтерактивного телебачення в якості альтернативної платформи персональних комп'ютерів, PC-то всегда slovio на центральне місце, де ви можете помістити зображення та відеокліпи, і де для управління іншими пристроями. Зараз минулому. 

У своєму виступі на відкритті ярмарок споживчої електроніки Consumer Electronics Show (КЕС), яка становить 8 11 Січня 2009 року. відбудеться в Лас-Вегасі, виконавчий директор Microsoft Стів Bolmer постійно повторюються розповідь про конвергенції комп'ютерних три екрана - комп'ютера, смарт-телефон і телевізор. Тепер Windows, на робочому столі комп'ютера, що Microsoft хоче, щоб в центрі всього, тому, що він хоче підключити всі три пристрої.




АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Компанія SanDisk є справедливою споживчої електроніки Consumer Electronics Show (КЕС), яка становить 8 11 Січня 2009 року. відбудеться в Лас-Вегасі, свідчать про наступне поколінні диски засновані на флеш-пам'яті (твердого тіла Drive, SSD). По-перше, дві нові серії дисків, і він призначений ultraprenosivim комп'ютерів, у той час як інші розроблена з урахуванням класичних Портативні моделі. На додаток до високої продуктивності, нові диски характеризуються і розумні ціни, так ємністю 120 ГБ модель запропонували менше 250 доларів.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Китайський виробник ПК, компанія Lenovo Group, saopštila минулого тижня, що в період з мішком близько 2500 співробітників, скорочення зарплат її управління і реструктуризацію операцій в країнах Азії, з тим щоб легше подав наслідки нинішньої фінансової та економічної кризи. 

У заяві говориться, що заходи, згадані в поточному кварталі компанія принесе економію в розмірі 150 млн. доларів, а до кінця фінансового 2009. Економія досягне суми в 300 млн. доларів. 



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Марк Cukerberg, головний виконавчий директор Facebooka, опублікованій в Інтернет-щоденнику, на популярні соціальні мережі 150,000,000 користувачів, з яких майже половина з них використовують Facebook щодня. 

"Користувачі Facebooka у ваших країнах, континентах, навіть на Antarktiku, говорить Cukerberg. Коли Facebook була державою, стала восьмою країною в світі по населенню, безпосередньо перед Японія, Росія та Нігерія ", našalio Cukerberg. 


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.