Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Зірок Світу - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Зірок Світу
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

Економічна криза в Україні повернула моду на двійників зірок, повідомили фахівці з організації свят. У працівників цього жанру справжній зоряний час - попит на них помітно збільшився ще з жовтня, коли компанії зрозуміли, що справжніх зірок не потягнуть, пише газета 24.

Фальшива Вєрка Сердючка, яка буде розважати гостей живим співом, тостами та привітаннями, коштує $ 350 за півгодинний виступ. Спів двійника Маші Распутіної коштує $ 250, а несправжня Алла Пугачова запросить $ 500 в той час, як її реальний прототип вимагатиме за один корпоративний концерт 50-100 тис. євро. 

Деякі компанії зупиняють свій вибір на економваріантах новорічних корпоративів. Замість Скрябіна або НеАнгелів замовляють за $ 1-2 тис. нікому невідомі гурти, які співають кавер-версії хітів 80-90-х. Замість Юрія Горбунова або Володимира Зеленського в якості ведучих запрошують студентів театрального університету з гонораром $ 600 за вечір. У гіршому випадк ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

На "Євробачення" Гурцкая їде з піснею Тіма Брендербурга і Карена Каваляна. "Я дякую Грузії, яка обрала мене, і обіцяю вам, що гідно представлятиму країну в Бєлграді", - пообіцяла Діана, повідомивши, що присвятить перемогу на Євробаченні своєму сину Костянтину. Крім права поїздки на конкурс, Гурцкая отримала приз Громадського телебачення Грузії - 10 тисяч доларів. Її добре знають і люблять у країнах СНД, насамперед, у Росії, де почалася її естрадна кар'єра. Діана чотири рази отримувала премію "Золотий грамофон" ("Русское радио") за досягнення в шоу-бізнесі і популярній музиці.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

Зірки української естради й музичні продюсери звернулися до прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з відкритим листом, у якому попросили захистити їхні права на одержання коштів за публічне використання результатів їхньої творчості.

"Мені хочеться вірити, що реакція на цей лист буде дуже швидкою. Якщо на цей лист не відреагує Кабмін, то це буде приниження артистів, однозначно" - заявила напередодні, 7 жовтня, на прес-конференції народна артистка України Руслана Лижичко.

Вона нагадала, що пройшло більше п'яти років після прийняття постанов Кабінету міністрів України, які зобов'язують телерадіокомпанії, всі заклади громадського харчування (кафе, бари, ресторани), заклади торгівлі (супермаркети, торгово-розважальні центри), заклади дозвілля (клуби), підприємства транспорту (таксі, маршрутні таксі, оператори автобусних і залізничних перевезень), у яких звучить музика, платити відсоток від своїх доходів тим, хто створив музичний продукт.
... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

 Зірки естради влаштували акцію на підтримку дітей хворих на ДЦП

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009
Нападник київського "Динамо" Артем Мілевський відтягнувся з хлопцем і дівчатами просто в машині.



Під час перерви в українському чемпіонаті і відпустки гравців столичного клубу Мілевський збирався відпочивати в американському Майамі.



Відомий любитель нічних клубів Києва виконав свою обіцянку і "відтягнувся по повній". 



Футболіст не забув і про головного тренера команди Юрія Сьоміна, передавши йому відеовітання із США.



"Палич, скоро буду. Я зразу в Ізраїль", - сказав Тьома Мілевський, сидячи у кабріолеті із другом та двома подругами.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

У Ріо-де-Жанейро в результаті вогнепального поранення загинув двоюрідний брат знаменитого нападаючого збірної Бразилії та італійського "Мілана" Роналдо 23-річний Ігор Назаріу да Ліма, повідомляють РИА "Новости" з посиланням на Бразильські ЗМІ. 

Кузен футболіста загинув у результаті перестрілки, котру відкрила група невідомих людей, які пересувалася на автомобілі. 

Разом з Назаріу да Лімою було застрелено ще двох чоловіків. Один отримав поранення. Поліція поки не знайшла злочинців. 

Роналдо - дворазовий чемпіон світу з футболу у складі збірної Бразилії, тричі (1997, 1999 і 2002 роки) він визнавався Міжнародною федерацією футболу (ФІФА) кращим гравцем року. 

Роналдо - кращий бомбардир в історії чемпіонатів світу, на його рахунку 15 голів.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

Традиційних атрибутів зимових свят у цьогорічній ході було близько двадцяти. Всі різного розміру та оздоблення. Такі зірки традиційно виготовляють з початку посту. Вважається, що без них вертеп є неповним. Тому колядники обов'язковго або ж роблять зірку самостійно, або замовляють її у майстрів. 
Ця різдвяна зірка в Оскани Довбуш - перша. Жінка розповідає, що робила її понад два місяці. І хоча у цій справі вона новачок, результатом задоволена. Разом із сином пишається, що їхня зірка - серед найбільших на святі.

Оксана Довбуш, учасниця ходи: "Таку зірку прагне зробити людина, яка відчуває Різдво в серці її треба мати просто в своєму серці і жити з тими традиціями постійно в тому колі знаєте середовищі спілкуватися, то йде від сім'ї, початок береться з дитинства".

На парад різдвяних зірок у Львові приходять цілими вертепами. Серед учасників і діти, і дорослі. Священик Інокентій Волошин каже, щороку кількість звіздарів збільшується. А це оз ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

В розпал сезону відпусток, коли більшість українських і російських зірок гріють свої тіла на узбережжі теплих морів, учасників групи "Танок на Майдані Конго" вабить Скандинавія. Музиканти зізналися, що тут не обійшлося без впливу англійського письменника Толкієна. "Ми з Фоззі недавно зійшлися на думці, що нам хотілося б полетіти до Нової Зеландії або Норвегії", – повідомив лідер групи Фагот (в миру – Олег Михайлюта). У свою чергу Фоззі (Олександр Сидоренко) відзначив, що бажання так незвично провести відпустку виникло під час перегляду режисерської версії фільму "Володар кілець" і документальної стрічки про Толкієна на фестивалі "Кінотавр" у Сочі.

"З'ясувалося, що на письменника потужно вплинула природа Фінляндії та Норвегії. Все повинно було виглядати, як казкова Англія, але пісні, які співають хоббіти, – це фінський епос", – відзначив Фоззі. Артист зізнався, що був у Фінляндії, і йому "дико сподобалося". Надалі він має намір частіше відвідувати ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009


“Фабрика Зірок” виходить на мегаорбіту. 14 грудня у фабрикантів концерт в Палаці “Україна”! Причому, аж 2 виступи о 16.00 та о 19-й. Фабриканти йдуть на “ура” - усі квитки вже розкуплено. 

“Фабричні” номери, улюблені пісні і безліч сюрпризів. Таким задумали концерт юних зірок їхні вихователі. За три місяці співаки міцно стали на ноги, тож голова не піде обертом, навіть на великій сцені, сподівається Алан Бадоєв. 

Алан Бадоев, кліпмейкер: “Все станет больше, мощней, ребята работают гораздо профессиональнее. Будут работать непосредственно для зрителя, это ответственно, красиво и что называется, наживо, як то кажуть.” 

Переможців обрано, звання роздано. Однак, щоб на співочий Олімп таки видертися і з нього не гепнутися – доведеться попітніти, кажуть артисти з досвідом. Сьогодні фабриканти знову разом і по вуха в роботі. 

Регіна, фабрикантка: “Есть доля волнения, но мы все-таки вместе, 16 человек собрались воедино.” 

Вадим ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009
На російському телебаченні стартує інформаційний проект Росія - це МИ, що складається з роликів виступів відомих людей країни проти расизму і екстремізму. 

Акція стартує напередодні Нового Року. У телесюжетах відомі люди діляться своєю думкою з національного питання, розповідаючи про своє ставлення до людей іншої національності та віросповідання. 

Відомий кінорежисер Ельдар Рязанов, який прийняв участь у проекті, вважає, "цю діяльність, у суспільстві, де ксенофобія набирає обертів, вкрай важливою". 

"Починати треба з родини, тому що людина, коли народжується, думає, що всі гарні, і якщо дитина живе в родині, де батько расист, вона мимоволі стає теж расистом, навіть не підозрюючи, що можна думати по-іншому", - говорить в ролику творець культової Іронії долі, або з легким паром!. 

Інший учасник проекту музикант, лідер групи Недоторкані Гарік Сукачьов, поділився спогадами. 

"Я нещодавно розмовляв з колишнім скінхедом. Минуло десять років. Зараз це зовсім ... Читати далі »
« 1 2 3 4 5 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.