Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Зірок Світу - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Зірок Світу
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Якщо фотосесія Руслани, хоч і менш відверта, проте просякнута естетикою, то серія знімків Лободи її геть позбавлена. Натомість екс-ВіаГра не соромиться демонструвати свої форми.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
На дев'ятій позиції у рейтингу одразу дві зірки - Руслана та Світлана Лобода. Такі, здавалося б, різні співачки опинилися на одній сходинці: одна - через скромність, друга - через не надто витончений смак.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Останнім часом вітчизняні зірки знайшли нехитрий, проте вірний спосіб підвищити свою популярність. Формула "розкрутки" проста: перед тим, як стати "зіркою", співак, співачка або група знімаються для якогось журналу. Іншими словами, роздягаються. І тоді впізнаваність - забезпечена.


Таким шляхом пішла половина української естради. Гурт "А.Р.М.І.Я.", "НеАнгели", Настя Каменських... Не встигла вони випустити й перший свій альбом, а вся країна вже обговорює спекотні фото дівчат.


Взагалі демонстрація оголеного тіла стає невід'ємним атрибутом зіркового життя. Знайти тих з селебрітіз, хто ніколи не знімався у стилі "ню" - майже нереально.

Хвилі сексуальної революції, які докотилися до України з запізненням у півстоліття, здається, з головою накрили всіх більш-менш публічних людей. Роздягатися почали моделі, співаки, спортсмени, танцюристи і навіть журналіст ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010


Відома модель втретє стане мамою.

Клаудія Шиффер чекає дитину, про це вона розповіла одному з німецьких видань. Модель та її чоловік дуже щасливі поповненню в сімействі.

- Ми дуже раді такій новини, - говорить Клаудія, - Ми щасливі і чекаємо, не дочекаємося, коли дитина з'явиться на світ.

Братик або сестричка у двох дітей Клаудії повинен з'явитися в травні цього року
Автор: Аліса Александрова

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010

Зірка телесеріалу "Бригада" смітить грошима й на родині не економить. Нещодавно російський актор витратив баснослівну суму на нерухомість в центрі Москви.

Російський 31-річний актор здійснив мрію дружини - подарував їй елітну квартиру. Сім'я Дюжева давно мріяла про нове житло, адже після народження сина стара житплоща видавалась тісною.

- Я завжди хотіла, щоб в моїй квартирі був шикарний вид з вікна, як тут - зізнається дружина актора Тетяна.

Нове житло, площею 170 кв.м., поки що пустує. Переїзджати Дюжеви планують пізніше, наразі займаються ремонтом.
Автор: Елеонора Модна

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010


Співачка не може записати новий альбом через розбіжності з екс-чоловіком.

Авріл Лавін після розлучення все-таки доводиться бачитися з колишнім чоловіком, адже він продюсує її новий альбом. Співачка скаржиться, що зустрічі в студії закінчуються скандалами, а робота над диском стоїть на місці.

– Авріл і Дерік не можуть працювати разом, – розповідає подруга співачки. – Кілька пісень вони все-таки записали нормально, але зараз у студії діється суцільне пекло.

Співачка всіляко намагається налагодити робочі стосунки з Деріком, навіть написала у своєму блогові, що досі добре до нього ставиться, й розставання було досить м'яким, але чоловік, мабуть, так не вважає
Автор: Аліса Александрова

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010






















Співачка скасувала концерти до кінця січня. Лікарі, побоюючись за здоров'я зірки, заборонили їй виходити на сцену.


Під час концерту в Лафаєті, штат Індіана, Lady Gaga, американська 23-річна співачка, відчула нездужання: в неї виникли проблеми з диханням, через що зірка змушена була перервати виступ.

- Я страшенно засмучена. Сидячи в гримерці, я чула, як мене кликали фанати! Але повернутися не було сил, та й лікарі на сцену не пустили, - написала у своєму блогові епатажна зірка.

За словами менеджера співачки, Lady Gaga вперше скасувала виступи. До цього зірка спокійно давала концерти і з температурою, і з грипом.

Незабаром лі ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
В декабре 2005 года мама Владимира Турчинского в интервью рассказала о нем. «Воспоминания мамы» были размещены на официальном сайте Владимира Турчинского в разделе «Биография». А как могло быть иначе, ведь мама — это единственный человек, который знает о своем ребенке все.

— Нина Николаевна, было бы забавно, если бы вы сейчас признались: Володя родился хилым мальчиком, а потом чудесным образом превратился в богатыря.


— Ничего, подобного! Вова родился весом в 5 кг, ростом в 56 см и никогда не жаловался на здоровье. Вообще должна сказать сразу: никаких чудесных историй у меня в жизни не было. Все, чего достигала в жизни, — за счет труда и характера. В 43-м году на фронте погибли мои отец и брат. Мама от горя повредилась в рассудке. А была красавицей, модельером. И мне пришлось стать кормильцем семьи. Мы очень голодали, особенно в 43-м. Может, поэтому я и выбрала сферу торговли, поступила в Пле ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullУ Німеччині зняли документальний фільм Гігант Газпром - німці та їх газ зі сходу.

Фільм, режисером якого виступив німецький журналіст Хуберт Зайпель, номінований на телевізійну премію Grimme, передає Deutsche Welle. 

Творці кінострічки спробували відповісти на питання, чи виправданий негативний імідж Газпрому в Європі.  

Газпром у фільмі представлений як найбільший роботодавець в Росії, давній і надійний енергетичний партнер Німеччини. 

У фільмі фігурують інтерв'ю з генеральним директором корпорації Олександром Медведєвим, прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіном, канцлером Німеччини Герхардом Шредером, а також представниками міжнародного консорціуму Nord Stream і німецької BASF. 

За словами Зайпеля, він намагався показати глядачеві економічну сторону діяльності концерну. "Сьогодні приватні підприємства на Заході навперебій вим ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullУ Нью-Йорку в п'ятницю стартувало головна модна подія США - тиждень високої моди, традиційно організована Mercedes-Benz, за участю всесвітньо відомих торгових домів, овіяна світовою славою.

Нинішнє свято моди проходить на тлі економічної депресії в США, падіння купівельної активності та збитків дизайнерських будинків, оголошуються небувалі знижки. 

Через кризу нинішнє шоу буде мати набагато менший розмах: за чутками, навіть знаменитий кутюр'є Марк Джакобс (Marc Jacobs) запросив на своє шоу 700 людей замість звичайних двох тисяч, багато дизайнерів урізали витрати, скоротили свої програми або покажуть спільне шоу. На такий крок пішли Мара Хоффман (Mara Hoffman), Серджіо Дейві (Sergio Davila) і Ніколас Кей (Nicholas K). 


Участь в нью-йоркському тижні високої моди обходиться недешево, відзначають ЗМІ - тільки оренда площадки в Bryant Park, де пр ... Читати далі »
« 1 2 3 4 5 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.