Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Samsung випускає новий 1080p HD-камкордер на базі флэш-памяти - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

Samsung випускає новий 1080p HD-камкордер на базі флэш-памяти

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 27.04.2024
Samsung Electronics, випустила HD-камкордер SC-HMX20C сфлэш-памятью.


Конструкція Samsung SC-HMX20C, що забезпечує зйомку з якістю Full HD і 1080p на швидкості 30 кадрів/з робить обіг з новим камкордером гранично зручним. Вхідну в комплект доку-станцію можна використати не тільки для зарядки, але й для підключення через порти HDMI і компонентної коннективности, щоб переглядати відеоролики прямо через HD-телевізор. Більше того, користувач може приєднувати SC-HMX20C до ноутбука або ПК через USB-порт, щоб швидко й легко ділитися своїми знімками із друзями й родичами. Цінність цього HD-камкордера підвищує й функціональність найкращого на ринку фотоапарата, сполученого з ним - до 8 мегапикселов за рахунок інтерполяції

«SC-HMX20C дає користувачам можливість знімати цікаві моменти з якістю Full HD - 1920×1080p. А оскільки запис ведеться у флэш-память, камкордер демонструє швидкий запуск, тривалу автономну роботу й один із самих компактних корпусів по галузі, - відзначив Рейд Салливан, віце-президент підрозділу маркетингу цифрового аудио й відео Samsung Electronics America. - SC-HMX20C може використатися для зйомки відео високої чіткості практично в будь-якій ситуації. Кожний користувач, від майбутніх кінематографістів до батьків, що знімають перший день народження своєї дитини, зможе запам`ятати пам`ятне відео із прекрасною якістю HD».

Новий камкордер обладнаний 6,4-мегапиксельной CMOS-матрицею з електронною стабілізацією, так що чітко будуть зняті навіть дуже динамічні сцени. Завдяки високоякісному підключенню HDMI-CEC (Anynet+) до HD-телевізорів і прочимой пристроям, споживачі можуть легко управляти камкордером через ПДУ - це ще одна функція, що робить життя комфортніше.

Унікальна функція високошвидкісної зйомки й сверхмедленного відтворення SC-HMX20C дозволять споживачеві записувати швидкий рух на швидкості 300 кадрів/з до 10 секунд, а потім значно знизити її при перегляді запису. Це ідеальний інструмент, що відкриває цілий мир для вболівальників, що бажають докладно розглянути техніку удару по м`ячі, або для допитливих, прагнучих вникнути в події, не сприймані людським оком

Розроблювачі Samsung також постаралися зробити новий HD-камкордер могутнішим, чим попередні моделі. 8 ГБ убудованої флэш-памяти гарантують, що жоден момент не буде упущений через недостачу місця; крім того, запис можна вести на карти пам`яті SDHC/MMC+, установлювані в додатковий слот.

Samsung SC-HMX20C володіє декількома унікальними функціями, звичайно властивим цифровим фотоапаратам і обеспечивающими високоякісним знімкам - «выпрыгивающей» стробоскопической спалахом, автоматичним убудованою заслінкою об`єктива й автоматичним детектированием особи, чітко навідний фокус

При вазі всього 310 м SC-HMX20C легко вміщається на долоні, дозволяючи вести зйомку швидко й легко. Для більшої зручності в новому камкордере реалізований ряд функцій, що спрощують його використання. Фірмова поворотна рукоятка Samsung дає можливість знімати в різних ракурсах, у тому числі з нормального положення й від землі, а 2,7-дюймовий широкоекранний Жк-дисплей дозволяє без праці монтувати матеріал навіть у шляху. А функція iCheck дає можливість користувачеві довідатися, скільки ще пам`яті й часу автономної роботи взапасе.

И, нарешті, Samsung розробила SC-HMX20C так, щоб він був не тільки стильним, але й ергономічним. Очікується, що в продаж нова модель надійде в травні 2008 року

 








Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.