Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

11 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » 2009 » Січень » 11
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullКитайське антикорупційне відомство встановило, що 53 чиновника з провінції Гуандун програли в азартні ігри 22 млн юанів (3,2 мільйона доларів) державних грошей.

Як повідомляє AP, деяких з чиновників вже засудили, інші ще тільки чекають початку судових слухань. Найбільший тюремний термін наразі отримав заступник секретаря комуністичної партії в місті Юнфу, який витратив близько 85 тисяч доларів на ставках на футбол і Маджонг. 

Звинувачення пред'явили і чиновнику з міста Фошань - він витратив на азартні ігри з державної скарбниці 1,8 мільйона доларів. Загалом, як повідомляє China Daily, на даний момент стягнень зазнали шість чоловік. 

Нагадаємо, в жовтні минулого року колишнього віце-мера міста Сучжоу східної китайської провінції Цзянсу Ци Женьцзе засудили до страти за обвинуваченням в отриманні хабарів у сумі більше 100 мільйонів юанів ($ 14,9 м ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУкраїнська сторона посилила газову кризу, викликану блокадою транзиту газу в Європу, заявив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін на початку зустрічі з прем'єр-міністром Чехії Мірек Тополанек.

"Незважаючи на те, що євроструктури і ви особисто вживаєте зусилля для розв'язання кризи, українська сторона його ще й посилила", - сказав Путін Тополанек, нагадавши про недавнє рішення господарського суду Києва, який заборонив транзит російського газу. 

"Тим не менше, ми будемо прагнути до того, щоб вирішити ситуацію. Сподіваюся, що вам вдасться переконати українських партнерів у створенні контрольного механізму проходження газу", - сказав прем'єр РФ. 

Путін додав, що питання про створення подібного механізму докладно обговорювалося перед цим з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі. 

Він висловив співчуття ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullПрем’єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що Росія надалі не допустить на Україні крадіжки транзитного газу.

"Якщо ми побачимо, що на території України знову відбувається розкрадання та частина поданого газу зникає, ми на цей обсяг знову скоротимо подання", - сказав прем'єр на прес-конференції після підписання РФ та ЄС протоколу про створення контрольного механізму за транзитом газу через Україну. 

"Це економічна суперечка, але ми стали заручниками внутрішньополітичних проблем у самій Україні", - сказав Путін, відповідаючи на запитання, чи не є транзитна криза наслідком політичних розбіжностей Росії та України. 

За його словами, в Україні йде внутрішньополітична боротьба, яка проявилася у "ворожнечі кланів". Це можна чітко простежити на прагненні "припасти до фінансових джерел", особливо напередодні виборів різних рівнів, - зауважив прем'єр. < ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullГазова криза не має нічого спільного з політичними проблемами між Росією та Україною, заявив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Чехії Міреком Тополанеком

"Це, звичайно, економічна суперечка, але ми стали заручниками внутрішньополітичної боротьби в Україні. В Україні відбувається боротьба, що перероджується, на мій погляд, у боротьбу кланів. Все це виражається в прагненні припасти до джерел фінансування напередодні виборів", - зазначив Путін.

На його думку, українська сторона, яка як і раніше одержує газ за пільговими умовами, спекулює паливом: "Давайте не будемо забувати, що ціна, за якою українські партнери купують у нас газ, набагато нижча тієї, за якою він перепродується в Європу", - сказав прем'єр РФ.

Він нагадав також, що українська сторона щороку бореться за право реекспорту російськог ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗаяви глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги підтверджують побоювання про те, що газова криза спеціально спровокована українською владою, щоб відволікти увагу населення від внутрішніх проблем, вважає заступник глави кремлівської адміністрації Олексій Громов

"Заява пана Балоги взагалі-то не потребує коментарів. Усім, хто реально розбирається в причинах кризи, що виразилася у незаконному відбиранні російського газу, призначеного європейським споживачам і відмові від зобов'язань країни-транзитера, абсолютно зрозуміло, що вона створена владою України", - сказав журналістам Громов.

Він нагадав про лист Нафтогазу України, у якому українська сторона оголосила про намір конфісковувати транзитний газ. Міркування Балоги про якийсь політичний або економічний шантаж з боку Росії Громов назвав "безпідставними вигадками".

"Стосовно росту безроб ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ суботу, 10 січня, ізраїльські війська знищили в секторі Газа близько 15 палестинських бойовиків, з боку Ізраїлю легкі поранення отримали п'ять осіб.

Як повідомила Армія оборони Ізраїлю, минулої ночі сили Армії оборони Ізраїлю, включаючи піхоту, танки, інженерні та розвідувальні підрозділи, продовжували діяти проти терористичної інфраструктури ХАМАС по всьому сектору Газа. 

Увійшовши тиждень назад на територію анклаву, наземні війська стоять на відкритій місцевості та околицях міст, поки-що не заглиблюючись в густонаселені квартали. Основні бої, за повідомленням палестинців, відбуваються у східних передмістях міста Газа, околицях міст Джебалія, Бейт-Ханун та Бейт-Лахія. 

Водночас, палестинські медики повідомили, що ізраїльський танк обстріляв у суботу житловий район на півночі сектора Газа, вбивши вісім палестинців. Загиблі - члени однієї сім' ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЧисло палестинців, загиблих за два тижні в результаті ізраїльської військової операції в секторі Газа, перевищило 800 осіб.

Про це повідомило в суботу, 10 січня, Міністерство охорони здоров'я Палестини. 

Втрати із палестинської сторони склали 805 осіб убитими і 3310 поранених. Цифри, як визнають лікарі, носять не остаточний характер, оскільки до багатьох районів анклаву, де тривають бої, доступ медикам обмежено, а воєнізовані угруповання намагаються не розголошувати своїх втрат. 

Із ізраїльської сторони за час операції Литий свинець загинуло 13 осіб, у тому числі десять військовослужбовців. Дев'ять військових убито в боях в секторі Газа, десятий і ще троє мирних громадян стали жертвами ракетного обстрілу на півдні Ізраїлю. 

Нагадаємо, учора прем'єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт заявив, що його країна продовжить військову операцію в сектор ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullКвитки на парад із нагоди інавгурації президента США було розпродано протягом однієї хвилини.

Як повідомила компанія-продавець квитків Ticketmaster, у п'ятницю, 9 січня, у вільний продаж надійшли квитки на трибуни за маршрутом між Капітолієм і Білим домом, за яким урочисто проїдуть Барак Обама і віце-президент Джо Байда. 

Продаж розпочався о 13:00 за Вашингтонським часом (18:00 за Гринвічем). Хвилину тому жодного квитка вже не залишилося. 

На трибунах, які зводяться вздовж маршруту параду у Вашингтоні, виділено близько 5 тисяч місць. 90% квитків було виставлено на продаж через інтернет. Квитки коштували всього по 25 доларів, але незабаром з'явилися на інших сайтах вже по набагато вищій ціні. 

Організатори інавгурації зазначили, що на аукціонному порталі EBay ціни на квитки починалися вже від 250 доларів. 

За інформацією американсь ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullОфіцери берлінської поліції заарештували своїх колег, у той час як грабіжники втекли з готівкою після пограбування бару

Як повідомляє Ananova, два злочинці пригрозили мачете робітниці бару, що продає випивку на виніс у районі Шарлоттенбург-Вілмерсдорф. Коли жінка відкрила касу і передала грабіжникам гроші (приблизно 5 тис. фунтів), спрацювала сигналізація.

Уже через хвилину на місце події прибули поліцейські в цивільному, але вони були затримані поліцейськими у формі, які взяли штурмом будівлю буквально декількома секундами пізніше. Грабіжники втекли, і поліцейським довелося вибачатися за непорозуміння.

Тим часом, менеджер бару Хайнц Хубер говорить: "Ми всі подумали, що одягнені у форму поліцейські піймали грабіжників, і коли затримані намагалися повідомити хто вони, їм у відповідь наказали мовчати".

"І лише коли один з офіцерів у формі ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullШестирічний Міка і його п'ятирічна подруга Анна-Белл із німецького Ганноверу втекли з дому з наміром одружитися в Африці, пише The Daily Mail

При цьому вони прихопили із собою семирічну сестру нареченої, Анну-Лену, що повинна була виступити як свідок на весіллі. Діти втекли з дому вранці першого січня 2009 року, коли їхні батьки міцно спали після новорічних святкувань.

Як повідомляється, вони доїхали на трамваї до вокзалу і стали чекати поїзд в аеропорт. Там вони й привернули увагу охоронців, які викликали поліцію.

Потім поліцейські розповіли, що для своєї романтичної подорожі діти зібрали три великі валізи. У них виявилися літній одяг, купальне приладдя, темні окуляри та сендвічі з куркою і сиром.

Двом співробітникам поліції вдалося переконати дітей у тому, що їм буде важко добратися до Африки без грошей і квитків на літак. За їхніми сл ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ неділю, 11 січня, на знаменитому Олд Траффорд у центральному матчі 21-го туру зійдуться стовпи британського футболу - Манчестер Юнайтед і Челсі. Про прийдешнє епічне протистояння читайте на сторінках uaSport.net.Центральний матч 21-го туру одночасно є одним із ключових у визначенні головних претендентів на боротьбу за звання Чемпіонів Прем'єр-ліги. 

Зараз Челсі на чотири очки поперед діючого Чемпіона Англії, але в МЮ дві гри в запасі. Так що Челсі має реальний шанс відірватися від одного із ключових суперників.
Аналітика: Прем'єр-ліга. Анонс 21-го туру
Аналітика: Серія А. Анонс 18-го туру

МЮ ж у свою чергу, у випадку перемоги може максимально наблизитися до лідера - Ліверпулю.


AP
Дрогба не радий поверненню в лад Ріо Фердінанда




Для гравців МЮ матч важливий не тільки як можливість скоротити відставання від лідерів ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullРосійський екіпаж у складі Олексія Беркута та Антона Ніколаєва, який виступає у класі позашляховиків знятий з сьомого етапу ралі Дакар."Так, нас зняли з перегонів, - розповів Ніколаєв - щоправда, це сталося ще за підсумками позавчорашнього п'ятого етапу. Судді довго вирішували, як підбивати результати цього етапу, адже багато хто закінчив змагання на другому контрольному пункті. Зрештою вирішили скасувати результати заключної ділянки КП2 - фініш. 

Але у нас було багато не взятих контрольних точок на КП1, ось нам і не вистачило цього до попадання в залік. Прикро, адже вчора нас випустили на старт, а потім вже ввечері, після фінішу, ми дізналися про зняття. У будь-якому випадку завтра буде день відпочинку, ми доїдемо до бівуака і там вирішимо, коли поїдемо додому".

У змаганнях залишилися ще сім російських позашляховиків. 
Раніше повідомлялося, що пере ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗоряний розіграючий захисник Даллас Маверікс Джейсон Кідд зізнався, що хотів би завершити кар'єру в Нью-Йорку.

Джейсон Кідд не виключає можливості підписання контракту з Нью-Йорк Нікс цього літа. 

"Так, чому б і ні? Подивлюсь на такий варіант. Майк Д'Антоні - відмінний тренер. Трохи взнав його цього літа на Олімпіаді", зізнався баскетболіст. 

Присутність Кідда в складі команди може збільшити шанси Нікс на придбання ЛеБрона Джеймса в 2010 році. 

Як відомо, форвард просив керівництво Клівленд виміняти Кідда у Нью-Джерсі перед тим, як той перейшов у Даллас. 

У нинішньому сезоні Кідд провів 35 ігор в майці Далласа, набираючи в середньому за матч 8,6 очка, збираючи по 6,5 підборів і віддаючи 8,3 передачі.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ ніч на суботу, 10 січня, в регулярному чемпіонаті відбулися чергові матчі. Вашингтон поступився Коламбус, Баффало за буллітами здолав Рейнджерс, Сент-Луїс на виїзді обіграв Ванкувер та інші результати.

Регулярний чемпіонат 

Вашингтон - Коламбус - 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

0:1 - 09.27 Амбергер (Ворачек, Мето), 0:2 - 38.06 Тютін (Мелотра, Болл), ГБ, 0:3 - 54.51 Болл (Тютін, Мелотра), ГБ

Баффало - Рейнджерс - 2:1 Б (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0)

0:1 - 19.23 Мара (Шестрем, Орр), 1:1 - 36.36 Рой (Стеффорд, Ванек), 2:1 - ШБ Коталик

Едмонтон - Сан-Хосе - 1:4 (1:3, 0:1, 0:0)

0:1 - 07.54 Сетогучі (Бойл, Торнтон), ГБ, 1:1 - 11.15 Гребешков (Кольяно, Вишневські), ГБ, 1:2 - 14.16 Стаубитц (Мюррей, Семенов), 1:3 - 19.24 Марло (Сетогучі, Блейк), 1:4 - 37.05 Марло (Павелські, Сетогучі), ГБ

Ванкувер - Сент-Луїс - 4:6 (2:1, 0:2, 2:3)
... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullФедерація футболу Іспанії (RFEF) оштрафувала форварда Севільї Фредеріка Кануте за демонстрацію майки з написом Палестина, виготовлену на декількох мовах.Федерація відмовилася назвати суму штрафу, але за інформацією іспанських ЗМІ, вона склала дві-три тисячі євро. 

Кануте не став приховувати, що підтримує Палестину в збройному конфлікті з Ізраїлем, що почався 27 грудня минулого року, коли ізраїльська армія завдала перші удари по позиціях ХАМАС у секторі Газа. 

"Я повністю відповідаю за те, що зробив, і санкції мене не хвилюють", - сказав Кануте. 

Малійський форвард Севільї, який є мусульманином, продемонстрував майку з написом Палестина, одягнуту під ігрову футболку, 8 січня під час першого матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Депортіво (2:1). Кануте зробив це на 39-й хвилині, коли забив гол. 

Представник RFEF підкреслив, що гравець Севіль ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЛегендарний британський коментатор Мюррей Уокер зробив прогноз на сезон-2009 у Формулі-1. Роберт Кубіца і Фернандо Алонсо - його фаворити.

"Запитаєте мене, хто виграє Чемпіонат цього року. Роберт Кубіца на BMW. Це потужна організація, вони роблять класні серійні автомобілі, і я поважаю їх та захоплююся їхніми досягненнями. BMW стане ще кращим"-, заявив Уокер.  

"Renault зробила помилку, не використавши всі шанси, які надавали правила, що стосуються моторів. Але зараз команда все виправила. Гадаю, Renault стане справжньою загрозою, особливо з Фернандо Алонсо за кермом. Адже йому ще є, що доводити", - цитує Мюррея Autosport.  

Раніше пілот Renault Фернандо Алонсо, повертаючись додому з Кенії, потрапив у авіакатастрофу, на щастя, не постраждавши.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullІталійський футбольний клуб Сампдорія має намір орендувати в Мілана українського форварда Андрія Шевченка.

Угода про оренду може бути укладена вже в найближчі декілька днів.  

Очікується, що Шевченко виступатиме за Сампдорію до кінця сезону-2008/09. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.  

Зазначимо, що Сампдорія цікавилася можливістю оренди Шевченка ще влітку 2008 року, коли гравець належав лондонському Челсі.  

У чемпіонаті Італії сезону-2008/09 Шевченко провів 11 матчів, при цьому тільки двічі українець виходив у стартовому складі Мілана. У цих 11 зустрічах Шевченко не забив жодного гола.  

Нагадаємо, що саме з італійською Сампдорією 18 лютого зустрінеться харківський Металіст в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullВідомий американський боксер у надважкій вазі Кевін Джонсон (21-0-1, 8 КО) зробив заяву, в якій виразив готовність стати Чемпіоном світу в 2009 році й зустрітися з будь-яким суперником.

29-річний Кевін Джонсон кинув виклик Миколі Валуєву і Девіду Хею: "Багато хто з так званих експертів говорить про занепад надважкої ваги і відсутність у США перспективних бійців - це повна нісенітниця. В Америці багато молодих і видовищних боксерів, особисто серед яких стою я - Кевін Джонсон".  

Нахвалюючи себе, американець розповів: "Маючи у своєму послужному списку таких хлопців як Брюс Селдон, Дамьєн Вілліс, Террі Сміт і Тимур Ібрагімов, я б уже міг стати претендентом на титул, але натомість шанси надають людям похилого віку, на зразок Рахмана, Холіфілда, Остіна і Берда".  

"У той же час є хлопці на зразок Девіда Хея, який нічого не зробив у цій вазі й уже роз ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ суботу, 10 січня, білоруська тенісистка Вікторія Азаренко виграла свій перший у кар'єрі титул.

Вікторія Азаренко отримала перемогу на турнірі серії WTA у Брісбені (Австралія) з призовим фондом 220 тисяч доларів.  

У фіналі вона у двох сетах узяла гору над француженкою Маріон Бартолі - 6:3, 6:1. Матч тривав 1 годину 11 хвилин.  

Це була друга зустріч в очному протистоянні двох тенісисток. Перша, яка відбулася в 2007 році на Відкритому чемпіонаті Австралії, також завершилася перемогою білоруської спортсменки.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullНаставник Ліверпуля Рафаель Бенітес розкритикував тренера МЮ сера Алекса Фергюсона, а також дорікнув англійській футбольній владі у бездіяльності.

Тренер Ліверпуля, котрий наразі очолює турнірну таблицю Прем'єр-ліги, нарікає на те, що багато витівок головного тренера МЮ залишаються безкарними.  

"Свого часу Фергюсон розкритикував суддю Мартіна Аткінсона, а також главу асоціацій арбітрів Кейта Хеккета і залишився безкарним. Це - єдиний тренер в англійській Прем'єр-лізі, якого за такі вчинки не карають", - заявив Бенітес.  

Також Рафаель Бенітес дорікнув наставнику МЮ в тому, що він постійно чинить тиск на суддів.

Іспанського тренера Ліверпуля підтримав відомий у минулому арбітр Грем Полл. 

"Цілком згоден з Бенітесом, - заявив Полл, якого цитує Daily Mail. - Сер Алекс може сказати все, що завгодно, і керівництво англійського футболу, ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
null54 людини евакуйовано вночі 8 січня в результаті пожежі в 5-поверховому житловому будинку по вулиці Тимурівців, 35Б у Харкові. 

Про це Українським Новинам повідомив центр пропаганди Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Харківській області. 

Відповідно до повідомлення, інформація про пожежу надійшла в управління о 03:19. 

Прибувши на місце події, пожежники виявили, що вогнем охоплена кімната на 2-му поверсі й домашні речі, які перебували в ній. 

Жителі верхніх поверхів опинилися відрізаними від шляхів евакуації через сильне задимлення. 

"Будинок коридорного типу має двоє сходів, якими можна потрапити на вулицю, але одні з них були буквально завалені речами й мотлохом, що створило велику проблему при евакуації", - сказано в повідомленні. 
< ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУкраїна разом з Європейським Союзом мають намір у березні провести міжнародну конференцію з модернізації газотранспортної системи України. 

Про це на прес-конференції повідомив заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв. 

"Орієнтовно на березень разом з ЄС готуємо велику міжнародну конференцію з модернізації газотранспортної системи України", - сказав Єлісєєв. 

З його слів, метою конференції є мобілізація ресурсів і вибір тих проектів, які дадуть змогу підвищити надійність і технологічну здатність української ГТС транзитувати газ у Європу. 

Як повідомляло агентство, Європейський Союз розглядає можливість укладання прямих двосторонніх контрактів щодо транзиту газу з Україною.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullНаціональна акціонерна компанія "Нафтогаз України" спростовує заяви російського "Газпрому", у яких він обвинувачував українську сторону в зриві підписання протоколу про створення моніторингової групи при Європейській комісії для контролю транзиту російського природного газу через територію України. 

Про це на брифінгу повідомив заступник голови правління "Нафтогазу України" Володимир Тріколіч. 

Він нагадав, що 8 січня в Брюсселі (Бельгія) було запропоновано 2 варіанти створення моніторингової групи. 

Український варіант передбачав рівні права всіх учасників моніторингу з доступу на об'єкти газотранспортних систем України й Росії. 

Російський варіант документа обмежував можливості спостерігачів контролювати транзит з російської території (на відповідальних за надходження газу в українську ГТС газовимірювальних станціях). 

" ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullГолова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Олег Дубина заявляє про безрезультатність переговорів з російським "Газпромом" про умови поставок газу в Україну на 2009 рік. 

Про це він повідомив на брифінгу в аеропорті "Бориспіль". 

"Тридобові переговори, на жаль, закінчилися нічим", - сказав Дубина. 

Він повідомив, що "Газпром" запропонував купувати газ по 450 доларів за тис. куб. м. 

"Такої ціни немає ніде практично в Європі", - відзначив глава "Нафтогазу України". 

Він також додав, що наступні переговори повинні продовжуватися на більш високому рівні. 

Як повідомляло агентство, 1 січня Росія в особі "Газпрому" припинила поставки газу в Україну.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗаступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв допускає проведення провокацій з боку Росії в газотранспортній системі України. 

Про це він повідомив на прес-конференції. 

"Я хотів би застерегти насамперед Російську Федерацію від будь-яких провокацій і дій, які можуть створити технічні або технологічні проблеми для нормального функціонування ГТС. Я не виключаю, що й тут будуть спроби якоюсь мірою зашкодити технічно й технологічно функціонуванню нашої ГТС", - сказав він. 

При цьому Єлісєєв вважає, що ціна на газ для України не встановлена через відсутність політичної волі в російської сторони. 

Як повідомляло агентство, Президент Віктор Ющенко обіцяє всебічну допомогу України експертам від Європейського Союзу й Росії з контролю транзиту російського газу в країни Європи. 

9 січня перша група експертів ЄС прибула в Укр ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗаступник глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний вважає, що Росія спровокувала газовий конфлікт із Україною з метою надання прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко вигоди у внутрішньополітичній боротьбі, у тому числі й на майбутніх виборах Президента. 

Про це сказано в повідомленні прес-служби Секретаріату. 

Безсмертний вважає, що саме Тимошенко відповідає за чергове газове протистояння з Росією. 

На його думку, прем'єр самоусунулася від участі в урегулюванні існуючих непорозумінь у цьому питанні. 

"Тимошенко абсолютно усвідомлено відійшла в тінь, що фактично означає підігрування Москві в її сценарії викручування рук Києву. Тобто під час коли Європа підтримує Україну в газовому протистоянні з Росією, наш прем'єр поводиться як спільник Кремля", - заявляє він. 

Заступник глави Секретаріату прогнозує, що Тимошенко спробує ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
Грабіжник у ніч на 9 січня загинув від вибуху гранати, коли його намагалася затримати свідки того, що сталось, в Одеській області. 

Про це Українським Новинам повідомив представник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області. 

З його слів, у Котовський райвідділ міліції надійшло повідомлення від оператора залу ігрових автоматів про те, що близько 00:30 у зал увійшов невідомий чоловік у масці й, погрожуючи гранатою, заволодів грошима в сумі 403 гривні. 

"Зловмисник потім спробував втекти, але на вулиці кілька відвідувачів залу його наздогнали, і почалася бійка, у ході якої граната "Ф-1" вибухнула", - розповів представник. 

У результаті чоловік загинув на місці. 

Співрозмовник агентства стверджує, що в результаті вибуху більше ніхто не постраждав. 

З місця події вилучено викрадені гроші, маска й кільце від гранати. 

Особа загиблого встановлюється. 

Почато розслідування.




АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullПрезидент Віктор Ющенко бажає колишньому Президентові (1991-1994 рр) Леоніду Кравчуку міцного здоров'я, щастя, натхнення для нових здійснень на благо батьківщини з нагоди його 75-річчя. 

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента. 

Глава держави сердечно вітає іменинника з ювілеєм. 

"Вірю, що Ваш патріотизм, державна мудрість і невичерпна енергія й далі будуть служити національним інтересам українського народу, будуть сприяти миру й злагоді в суспільстві", - сказано у вітанні. 

Ющенко зазначає, що високо цінує роль Кравчука в отриманні Україною незалежності, його вагомий внесок у побудову державності й утвердження міжнародного авторитету країни. 

Як повідомляло агентство, раніше Кравчук наголошував на важливій ролі Ющенка в національному відродженні України.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
аціональна акціонерна компанія "Нафтогаз України" о 10:45 за київським часом розпочала поставки природного газу із власних ресурсів у Молдову в обсязі 1,5 млн. куб. м на добу. 

Про це на брифінгу повідомив заступник голови правління "Нафтогазу України" Володимир Тріколіч. 

Найближчим часом, з його слів, очікується початок поставок газу в Болгарію в обсязі близько 2 млн. куб. м на добу. 

"Нафтогаз України" направив звернення болгарській стороні про підтвердження транзиту цього обсягу газу своєю територією в Болгарію. 

Зі слів уповноваженого Президента з питань міжнародної енергетичної безпеки Богдана Соколовського, поставки зазначених обсягів палива в Болгарію й Молдову не позначаться на внутрішньому балансі споживання газу. 

Він також підкреслив, що ціна поставок газу буде погоджена із цими країнами після поновлення російським "Газпромом" транзиту газу в Європу. 

"Україна без яких-небудь умов, додаткових вимог розпочала поставки газу", - зазнач ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" спростовує заяви російського "Газпрому", у яких він обвинувачував українську сторону в зриві підписання протоколу про створення моніторингової групи при Європейській комісії для контролю транзиту російського природного газу через територію України. 

Про це на брифінгу повідомив заступник голови правління "Нафтогазу України" Володимир Тріколіч. 

Він нагадав, що 8 січня в Брюсселі (Бельгія) було запропоновано 2 варіанти створення моніторингової групи. 

Український варіант передбачав рівні права всіх учасників моніторингу з доступу на об'єкти газотранспортних систем України й Росії. 

Російський варіант документа обмежував можливості спостерігачів контролювати транзит з російської території (на відповідальних за надходження газу в українську ГТС газовимірювальних станціях). 

"Протокол, що був підготовлений у Брюсселі, передбачав дзеркальні права на відвідування станцій, де перекачується газ. Російська сто ... Читати далі »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.