Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Зірок Світу - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Зірок Світу
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
nullПерше місце заслужили дівчата з нового скандального проекту продюсера Юрія Нікітіна - А.Р.М.І.Я. Випадок з дівчатами підпадає під формулу: "спочатку роздягаємось, потім співаємо".
Коли А.Р.М.І.Я. випустила свій перший відеокліп, ніхто вже й не слухав, про що вони співають. Деякі навіть вимикали у телевізорі звук, щоб не заважав насолоджуватися картинкою.
Справа в тому, що до виходу на широкі екрани нового кліпу, з'явилася фотосесія дівчат у Playboy. На сторінках чоловічого журналу вони продемонстрували свої принади "на повну".

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
nullНа другому місці у рейтингу голих зірок - "НеАнгели". Хоч поява дівчат у такому ракурсі виглядає досить очікувано, проте ступінь їх оголення заслуговує на другу сходинку рейтингу. На деяких фото на зірках одяг хоч і присутній, але нічого не прикриває.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
nullТрійку найгарячіших фотосесій відкриває новоспечена зірка, єдиний чоловік у рейтингу - Влад Яма. Виявляється, Влад не тільки гарно танцює, але й роздягається.
Його фото - на межі пристойності. Проте найцікавіше те, що ефект бомби досягнутий не стільки оголеністю, скільки незвичайним образом, у якому постає танцюрист. Можна з упевненістю сказати, що такого Яму українська публіка ще не бачила.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Четверте місце у рейтингу ТаблоID відводить Наталі Корольовій. Її відверті фото для чоловічого журналу "Maxim" на початку року облетіли всі Інтернет-сайти. На сторінках журналу українка за походженням майже повністю роздягнена.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
На п'ятому місці опинилася фотосесія найуспішнішої української моделі Влади Литовченко. 37-річна зірка не побоялася продемонструвати свої форми Playboy. Серія знімків Литовченко - класика еротичного стилю.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Хоч образ Насті і більш пристрасний, проте її знімки досить банальні. Вінницька ж на фото виступила у ролі жертви сцени. На одному з них роздягненій співачці скрутили ноги дротом від мікрофону, на другому - зіркове тіло обліпили скотчем.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Шосте місце у рейтингу поділили дві естрадні зірки - Настя Каменських зі свіжими фото для "ХХL-мужской размер" та Олена Вінницька з продуманою фотосесією.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Друга ж журналістка Наталя Калатай тільки встигла трохи "засвітитися" у якості ведучої, як її потягло до світського життя. Наталю можна часто побачити на публічних заходах, але цього їй здалося мало. Вирішивши притрусити себе зірковим пилом, Калатай знялася у відвертій фотосесії.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
На сьомому місці серед зірок у стилі "ню" - одразу дві журналістки. Відома ведуча "Світського життя" Катя Осадча колись була професійною моделлю, чим пояснюється її любов до відвертих знімків.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Восьму сходинку рейтингу посіла співачка Гайтана. Вона так і не наважилася повністю оголити хоча б якусь частину тіла. Проте у її фотосесії явно простежується авторський задум.
1 2 3 4 5 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.