Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

В світі - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » В світі
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2010
Одному из посетителей Пермского клуба "Хромая Лошадь” удалось заснять сенсационное видео момента возгорания деревянной обшивки потолка от искры пиротехники.

Пожар стал быстро распространяться по клубу и в считанные секунды охватил все помещение, у посетителей возникла паника и как следствие давка.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2010

Активисты "России молодой" на акции у посольства Украины в Москве требуют прекращения антироссийского курса




Москва. 17 января. INTERFAX.RU - Пикет в поддержку русскоязычного населения на Украине проводит у здания украинской дипмиссии в Москве общественная организация "Россия молодая". Как сообщили в воскресенье "Интерфаксу" представители пресс-службы движения, активисты выступают с требованием к будущему президенту Украины признать права русскоязычного населения и отказаться от антироссийского курса.


"Активисты принесли с собой из дома частички русской культуры: учебники русского языка, классические произведения русской литературы, диски с известными фильмами на русском языке. Принесенные с собой символы русской культуры они сложат в посылку и передадут ее в ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2010


Около 60 тысяч украинцев, находящихся в России, смогут проголосовать на выборах президента Украины

Москва. 17 января. ИНТЕРФАКС - Пять избирательных участков по выборам президента Украины откроются в воскресенье на территории России.


"Голосование по выборам президента Украины на территории Российской Федерации будет проходить, в соответствии с законодательством, на участках, открытых в помещениях дипломатических представительств. Таких участков пять, созданы они на базе посольства Украины в Москве, а также генеральных консульств Украины в Ростове-на-Дону, Владивостоке, Тюмени и Санкт-Петербурге", - сообщил в пятницу "Интерфаксу" пресс-секретарь посольства Украины в РФ Олег Волошин.


Он уточнил, что голосование будет проходить в каждом из указанных городов с 8 утра до 20:00 по местному времени.


"Право принять участие в го ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
У Челябінській області Росії винесено вирок коханці і дружині відомого юриста, які скоїли звіряче вбивство "суперниці". Вбивці й самі були респектабельними - одна була високопоставленою чиновницею, а інша працювала в адвокатській конторі свого коханця.


18 грудня Челябінський обласний суд засудив 40-річну співробітницю челябінської колегії адвокатів "Старовойтов і партнери" Ларису Курочкіну до 14 років позбавлення волі. Її спільниця - 39-річна співробітниця адміністрації Челябінська Наталія Старовойтова отримала 12 років ув'язнення. Відбуватимуть покарання обидві жінки у виправній колонії загального режиму, повідомляє офіційний сайт слідчого управління при прокуратурі Челябінської області.

Крім того, засуджені відшкодують моральну шкоду родичам убитої в розмірі 500 тисяч рублів кожна.

Третім фігурантом справи став знайомий Старовойтової і Курочкіна - 38-річний ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
Поліція федеральної землі Бремен заарештувала 21-річного чоловіка, який скоїв жорстоке вбивство своєї колишньої вчительки. Жертвою любовної пристрасті юнака стала 35-річна шкільна викладачка, яку він вистежив за допомогою системи супутникового спостереження.


Мотивом звірячого вбивства у місті Остерхольц-Шармбек стала нерозділене кохання і відмова жінки зустрічатися з колишнім учнем, вважають слідчі. Злочинець розправився з жертвою прямо на вулиці 18 грудня, завдавши потерпілій 20 ударів ножем. В основному, вбивця бив в область шиї, пише Die Sueddeutsche Zeitung з посиланням на поліцію і прокуратуру Бремена.

Підозрюваний Геро С. був затриманий по гарячих слідах і вже 19 грудня ввечері з'явився перед суддею, який обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. Під час попереднього засідання підслідний визнав факт вбивства, але ніяких подробиць про свій вчинок повідомляти ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
Чемпіон України з дзюдо Євген Сотников застрелив 18-річного хлопця в Запоріжжі за те, що той відмовився з ним випити.


Таку версію вбивства, скоєного 19 грудня в кафе на території Заводського району Запоріжжя, озвучив на прес-конференції начальник ГУ МВС України в Запорізькій області Віктор Ольховський.

"У кафе сидів Сотников зі своєю компанією, за сусіднім столиком сиділа інша компанія, в якій був 18-річний хлопець. Спочатку Сотников смикнув 16-річного хлопчину, щоб той із ним випив... Хлопець відповів, що не п`є. Його, напевно, ангел уберіг - пістолет Сотникова дав осічку. А коли інший, 18-річний хлопець теж відмовився з ним випити, Сотников приставив пістолет до його скроні й вистрілив. Хлопець загинув на місці", - розповів Ольховський, зазначивши, що дозволу на зброю Сотников не мав.

За словами Ольховського, за фактом умисного вбивства порушено кримінальну ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
У вівторок ввечері, 22 грудня, в підмосковному Подільському в під'їзді житлового будинку був застрелений священик.


Міліція затримала двох підозрюваних по "гарячих слідах". Про це повідомив начальник Управління інформації і громадських зв'язків ГУВС Московської області Євген Гільдєєв.

"Встановлено, що священик, який повертався додому, зробив зауваження молодому чоловіку", - сказав Євген Гільдєєв. Потім, коли священик відкривав двері своєї квартири, той вистрілив йому у спину. Від отриманого поранення священик помер на місці.

"Після цього з метою приховати злочин підозрюваний підібрав стріляні гільзи і свідомо підкинув пістолет в машину свого знайомого, після чого з місця пригоди зник", - повідомив представник СКП.

По "гарячих слідах" підозрюваний був затриманий, ним виявився Олег Шехов, 1971 року народження, раніше судимий за вбивство. Пізніше в ході опе ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
У Москві затримали восьмикласника, який облив свого товариша спиртним напоєм і підпалив.


У вихідний день кілька восьмикласників московської школи зібралися в квартирі для того, щоб розпити спиртні напої.

Близько сьомої години вечора 14-річні Арсеній В. та Олександр М. посварилися, Арсеній схопив пляшку і облив спину товариша. Після цього він підніс до хлопця запальничку і підпалив.

Одяг на Олександрі вмить спалахнула, і зайнялася вся спина. Швидка, що приїхала на місце події, госпіталізувала хлопця в дитячу лікарню імені Сперанського. Лікарі встановили, що в Олександра 18% опіків.

Через день мати постраждалого звернулася до міліції. Співробітники міліції Південно-Західного округу затримали Арсенія і в присутності батька допитали. Підліток зізнався, що розлютився і підпалив свого товариша.

Порушено кримінальну справу за статтею "Навмисне заподіянн ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
У Кемеровській області Росії батько забив на смерть свого семирічного сина, котрого вчителька звинуватила у крадіжці мобільного телефону.


Страшна драма з дітовбивства розігралася в Беловскому районі. Передбачуваний злочинець Микола Синіцин (всі імена та прізвища змінені) знаходиться в слідчому ізоляторі.

Досі не ясно, чому Людмила Гурцева вирішила, нібито її мобільний телефон викрав у школі саме Павло. Мабуть, їй просто так здалося.

Викликати батьків до школи викладачка не стала. Писати заяву в міліцію також. Замість цього педагог сама навідалася до Синіциних додому.

Коли візит вчительки закінчився, і вона пішла, батько побив Павла. Хлопчик вмивався сльозами і скиглив від болю, але ні в чому не зізнався.

Наступного дня школяр на уроки не пішов, оскільки просто не зміг встати від страшного болю по всьому тілу.

Вчи ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
У Москві 33-річний чоловік всиновлював хлопчиків у дитбудинках для сексуальних утіх.


У поле зору оперативників чоловік потрапив в жовтні 2009 року. Разом з іншим педофілом він протягом декількох років знущався над хлопчиками. Наразі його затримали.

Примітно, що з жертвами найчастіше його знайомили такі ж підлітки. Чоловік заманював дітей до себе додому, де дозволяв їм пограти в комп'ютерні ігри, сидіти Інтернеті і дивитися DVD.

Потім він пропонував випивку, після чого, користуючись їх алкогольним сп'янінням і безпорадністю, вступав з ними в сексуальний зв'язок. Пізніше він давав хлопцям гроші, запрошував в кіно.

Хлопці боялися розповідати батькам про те, що трапилося, тому збоченцю все сходило з рук.

Кілька років тому чоловік усиновив з дитячого будинку 12-річного хлопчика виключно для своїх утіх. Коли хлопцеві виповнилося 15 років, прийомний бат ... Читати далі »
1 2 3 ... 7 8 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.