Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Комп'ютери - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Комп'ютери
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Всі кто має вільний час і хоче підзаробити то це для вас!
Станнь Модератором та заробляй
за 1 добавлений материал 0,05-0,10 грн.
Залежно від ціності матеріалу!
Не упости свій шанс заробити легкі гроші:)
Якщо ти за тоді напиши нам та почни заробляти! Вам сюда:)

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Lite-On представляє 6-швидкісний внутрішній привід під назвою Blu-ray Disc Combo - iHES206. Новий Blu-ray привід та DVD записувач надає користувачам широкий вибір функцій для високоякісного програвання змісту, підтримуючи одночасно можливість запису даних на CD і DVD диски.

Lite-On iHES206 з інтерфейсом Serial ATA являється ідеальним рішенням для аматорів використання новітніх технологій Blu-ray в домашніх умовах. Цей привід дозволить їм не тільки переглядати високоякісне відео в форматі Blu-ray, але надасть їм, зокрема, можливість скористатися функціями запису CD і DVD дисків.

iHES206 підтримує запис на основні сучасні DVD та CD диски сьогоднішнього ринку, а також відтворення з дисків Blu-ray, DVD і CD. Привід читає диски BD-R/RE/ROM зі швидкістю 6X (двошарові - 4X). DVD±R може читатися зі швидкістю 16X, DVD±R DL і DVD+RW - 8X, DVD-RW - 6X і DVD-RAM - 12X.

Маючи вже в своєму портфоліо записую ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Компанія SAMSUNG Electronics у рамках Українського тижня моди представила найлегший у світі ноутбук із діагоналлю екрана 13,3 дюйма.

Творчі здобутки команди дизайнерів компанії SAMSUNG Electronics нерідко мають багато спільного з ідеями відомих модельєрів. Головний тренд осені 2008-го - легкість і витонченість. Ноутбук SAMSUNG X360 став найлегшим ультрапортативним комп’ютером у світі.

Ультратонкий корпус SAMSUNG X360 декорований ефектною вставкою глибоко чорного або соковито-вишневого кольорів, яка додає оригінальний штрих у загальну картину строгого, але витонченого стилю ноутбука.

Помітний зовнішній вигляд SMASUNG X360 доповнює внутрішнє оснащення комп’ютера, яке надає користувачу широкі функціональні можливості для зв’язку із зовнішнім світом і рішення різноманітних завдань. Повний набір сучасних проводових і безпроводових інтерфейсів передачі даних дозволяє залишатися в онлайні у сами ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Sharp представляє прекрасну різноманітність LCD-телевізорів: широкий вибір за розміром, функціональністю і кольором
09.12.2008

Корпорація Sharp представила нову лінійку LCD-телевізорів сімейства AQUOS – серію AQUOS DX, яка поєднує в собі передові технологій у сфері LCD і розробок ще одного, ключового для Sharp, напрямку – Blu-ray.

У кожному телевізорі нової лінійки вбудований пристрій запису Blu-ray, що дозволяє програвати Blu-ray - і DVD-диски і записувати відео високої чіткості на Blu-ray-диски. Перші моделі цієї серії з’являться в трьох колірних варіантах (темно-червоний, чорний, срібний) і з розмірами екрану від 26 до 52 дюймів на ринках Японії і США.
Повний набір функцій в одному телевізорі

Корпорація Sharp пропонує LCD-телевізори сімейства AQUOS з підтримкою Full HD, з інтегрованим HDTV-тюнером і вбудованим жорстким диском.

Завдяки ергономічному дизайну всі незруч ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Кожна модель, що зацікавила покупця, однак не задовольнила усіх його очікувань, має властивість вдосконалюватись її виробником. Саме тому після виходу в світ HP Mini-note 2133 на платформі VIA, інженери компанії НР підготували досконалішу модель HP Mini-note 2140.

Основна робота була проведена над тими особливостями 2133, до яких інколи виникали претензії користувачів. 

Перше нововведення – зміна платформи. Рішення компанії Intel, процесор Atom економічніший і виділяє менше тепла, ніж продукт VIA З7-М. 

Серйозний плюс ноутбука – новий 10,1-дюймовий дисплей з LED - підсвічуванням. Матриця відрізняється хорошим перенесенням кольорів, соковитістю картинки та широким діапазоном регулювань яскравості.

Незмінною залишається чудова ергономіка лептопа. Клавіатура близька за розмірами до стандарту звичайного ноутбука. До набору тексту звикається швидко, клавіші натискуються безшумно, з чітким ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Компанія Hewlett-Packard представила концептуальний настільний комп'ютер з сенсорним екраном як сімейний інформаційний центр, за допомогою якого можна залишати відео записки для чоловіка або інструкції для дітей. 


Передбачається, що настільний комп'ютер HP TouchSmart IQ775 розміщуватиметься на кухні або у вітальні і служити для вирішення організаційних завдань і розваг. За допомогою 19-дюймового ЖК-дисплея можна запускати програми і залишати записки з голосовими і відео повідомленнями - наприклад, інструкції для дітей. 


Комп'ютер TouchSmart IQ 775 містить спеціалізоване програмне забезпечення, що використовує переваги сенсорного інтерфейсу. Наприклад, програма HP SmartCenter, що працює поверх Windows Vista Home Premium, створює сторінку посилань і улюблених додатків.
SmartCalendar управляє розкладами і голосовыми/видео повідомленнями, а HP Photosmart To ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

У Мережі з’явилася інформація про те, що компанія Samsung Electronics планує незабаром вивести на ринки Європи, Північної Америки і Азії новий нетбук під індексом N310, який буде доступний в чотирьох варіантах колірного оформлення корпусу (чорний, синій, блакитний і червоний).



Як повідомляється, модель масою 1,23 кг обладнана 10,1-дюймовим LCD-дисплеєм і, крім всього іншого, має в своєму арсеналі 1 GB оперативної пам’яті, 160-GB вінчестер, інтегровану 1,3-мегапіксельну веб-камеру, а також модулі Bluetooth, Wi-Fi 802.11b/g, HSDPA і WIMAX (у Кореї буде запропонована модифікація з підтримкою WiBro). При цьому, на жаль, поки точно не відомо, який саме процесор є «серцевиною» даного девайсу.







Окремої уваги заслуговує той факт, що заявлений час автономної роботи новинки від штатної батареї складає 5 годин, проте при використанні опціонального акумулятора підвищеної єм ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Новинку назвали Kingston DataTraveler 300. Пристрій має такі розміри: 70,68 x 16,9 x 21,99 мм. Працює воно при температурах від 0 до 60 ° C (зберігати можна в діапазоні від -20 до 85 ° C). У накопичувача немає ковпачка, який закриває USB-коннектор, замість цього він убирается всередину корпуса. Нова флешка випускається тільки ємністю 256 гігабайт і супроводжується п'ятирічної гарантією. Kingston DataTraveler 300 сумісна з операційними системами Windows Vista (SP1), Windows XP (SP1, SP2, SP3), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v. 10.3.x +, Linux v. 2.6.x +. Пристрій також підтримує технологію Windows ReadyBoost. Поистине гігантський обсяг пам'яті (для подібних пристроїв) дозволяє переносити з собою цілі бази даних програмістам, графічні файли проектів дизайнерам та архітекторам. Крім того, флеш-пам'ять розширює обмежену місткість нетбуков (а також старих ноутбуків). Високі швидкості читанн ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Компанія HP представила два нові бізнес-орієнтовані ноутбуки. Mini 5101 оснащується 10.1-дюймовим LED-дисплеем з дозволом 1024×600 або 
опционально, 1366×768. Новинка працює під упавленієм 1.66ггц процесора Atom N280 і чіпсета 945gse, а також оснащується 1гб оперативної пам'яті Ddr2 
опционально розширюваною до 2гб. Нетбук виполен в металевому корпусі і вести близько 1.2 кг Нетбук поставляється з передвстановленою операційною системою 
Windows XP Home, SUSE Linux Enterprise 11 або FREEDOS. Опционально нетбук оснащується модулем Ev-do/hspa, 802.11 a/b/g/n або Bluetooth, а таккже вінчестерами 
ємкістю від 160 до 320г 320гб із швидкістю обертання шпинделя 3200 оборотів в хвилину.





Новий ноутбук Probook 4310s оснащується 13.3-дюймовим LED-дисплеем, з дозволом 1366×768, 1366×768 Brightview або 1280×720 Brightview. 
Користувачі можуть вибрати процєєссори Intel Core 2 Duo з частотою до ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 20.01.2010

Компанія Seagate анонсувала жорсткі диски серії SV35.5, створені для оптимального функціонування в системах відеоспостереження. Рішення Seagate SV35.5 здатні до цілодобової роботи і поєднують кращі у своєму класі надійність, швидкодію, ємність, акустичні показники і енергоспоживання, а також мають характеристики, що забезпечують легкість інтеграції в пристрої відеоспостереження (Surveillance Digital Video Recorder, SDVR), що відповідає всім вимогам на зростаючому ринку систем відеоспостереження. Безсумнівними перевагами жорстких дисків SV35.5 в порівнянні зі звичайними рішеннями в середовищі відеоспостереження є оптимізована під продуктивність швидкість постійної послідовної передачі даних до 140 МБ/с і ATA-7 для високошвидкісної передачі даних, поліпшені механізми кешування і вбудована технологія відновлення після збою, що забезпечує безперебійну передачу даних, моніторинг темпер ... Читати далі »

1 2 3 4 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.