Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Політика - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Політика
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 18.01.2010
Згідно з попередніми результатами екзит-полу, організованого телеканалом "Інтер”, на виборах Президента України 17 січня за кандидата Віктора ЯНУКОВИЧА свої голоси віддали 36,6% виборців; Юлію ТИМОШЕНКО - понад 25%; Сергія ТІГІПКА - 13,5%.
Такі дані оприлюднено в спецвипуску програми «Подробиці», що вийшов о 20.00.
Крім того, згідно з отриманими результатами, Арсеній ЯЦЕНЮК набирає понад 6% голосів виборців; Віктор ЮЩЕНКО – понад 5%; Петро СИМОНЕНКО – понад 3%; Володимир ЛИТВИН – 2%.
Решта кандидатів, за цими даними екзит-полу "Інтера”, набирають менше 2% голосів виборців: Олег ТЯГНИБОК – 1,6%; Анатолій ГРИЦЕНКО - 1,3%; Олександр МОРОЗ та Інна БОГОСЛОВСЬКА - по 0,3%; Людмила СУПРУН – 0,1% та у Олександра ПАБАТА - 0,2%. У Василя ПРОТИВСІХ та Сергія РАТУШНЯКА – по 0,1%. Жодного голосу немає у Олега РЯБОКОНЯ та Михайла БРОДСЬКОГО, інформують "Подробиці”.
Не підтримали жодного кандидата 2,8% ви ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2010
Головне питання в тому, як «не здаватимуться» Тимошенко чи Янукович. Що конкретно вони можуть зробити в разі перемоги опонента...

УЧЕНЬ ЧАРОДІЇВ

Схоже, що Арсеній Яценюк остаточно переконався в своїх персональних політичних перспективах (принаймні, в нинішньому забігу) і вирішив опановувати нішу консультування й експертних послуг. Звісно, не можна виключати, що це не сам Арсеній Петрович, а його спонсори виштовхують колишнього спікера на нові терени – в надії відбити хоч би частину коштів, вкладених в молодого політика.

Хоч би як там було, в черговому своєму виступі Арсеній Яценюк несподівано влучив прямо в десятку. Він передрік, що протистояння у виборчому процесі буде неймовірне і що ні Тимошенко, ні Янукович не змиряться з поразкою. «Уявіть собі: виграє Янукович. Що робитиме Тимошенко? Вона не здасться. Та ж ситуація відбуватиметься і по відношенню до Тимошенко. Янукович вже не повторить те, що було в 2004-му. Він зробив з цього серйозні висновки», – розумно зау ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.12.2009
Що робить людина протягом першого місяця, коли приходить на нове місце роботи? При чому сідає не на звичайне місце, а у крісло заступника міністра? Та ще й тоді, коли країна потерпає від фінансової кризи?

Як не дивно, в українських реаліях новоприбулець проходить не випробувальний термін, а одразу претендує... на підвищення зарплатні. Принаймні, на це чекає заступник міністра екології Вікторія Шаповал.

Шаповал була призначена на посаду 4 листопада 2009 року після того, як для неї було створено ще одну, дев'яту посаду заступника міністра екології.

Одразу після цього міністр Георгій Філіпчук ініціював для Шаповал підняття зарплати.

Відповідне звернення урядовця до колег по Кабміну потрапило в розпорядження "Української правди".
Міністр просить підвищити зарплату своїй дев'ятій заступниці



Міністр просить дати дозвіл на встановлення для Шаповал надбавки в розмірі 90% до окладу. Приводом для такого заохочення у документі називається "особлив ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.12.2009
Олександр Мороз - політичний важковаговик на пенсії. Уперше став депутатом в 1990-му, аж поки в 2007-му за підсумками дострокових виборів не залишився поза грою. Сімнадцять років у політиці - мало хто може пред'явити такий результат.

Мороз, будучи опозиціонером до Леоніда Кучми, протягом десятиліття напрацьовував свою репутацію. Але він зруйнував все в один момент після обрання спікером у 2006 році.

Тоді, залишаючись в складі коаліції з БЮТ і "Нашою Україною", Мороз без офіційного розлучення пішов з "родини" до нових партнерів - Януковича і комуністів.

Той вчинок Мороза був вузлом сучасної історії, який визначив наступні події в розвитку держави - сумнівний розпуск парламенту, закулісні домовленості Ющенка і Януковича, обрання Тимошенко прем'єром всупереч волі Банкової, постійна боротьба президента і уряду на взаємознищення.

Україна вже не перший рік є заручником цього політичного тріллеру.

Сьогоднішній Мороз не бачить своєї помилки у тому вчинку. Він ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 01.02.2009
nullВ пятницу вечером вся страна (действительно, вся) гадала – что же президент скажет в своем обращении к "народу Украины"? Кстати, председатель Верховной Рады Владимир Литвин сразу же отметил неточность: нет такого понятия, как "народ Украины" – президент должен обращаться, как это и записано в Конституции, к "украинскому народу". Мелочь, казалось бы, но демонстрирует знание и понимание (!) главой государства Основного закона.Но вернемся к "томительным часам ожидания". Что мог сказать Виктор Ющенко? Безусловно, никто не ожидал знаменитого "Я устал. Я ухожу". Потому что наш – до конца будет "работать", выцарапывая у страны каждый час, каждую минуту своего президентства. 


Большинство сходилось на мысли, что г-н Ющенко рискнет объявить дефолт – этого ждали действительно многие, а экономисты и политики анонсировали подобную возможность еще в нача ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.01.2009
10 – 11 січня 2009 року голова ВО « Свобода » Олег Тягнибок відвідав Скалу – Подільську, Мельницю - Подільську, Залізці та Зборів, що на Тернопільщині.
Тема газового шантажу Росії стала головною під час кожної зустрічі із тернопільчанами.
Всеукраїнське об’єднання « Свобода » послідовно виступає за підвищення енергетичної безпеки держави та диверсифікацію джерел енергопостачання. Це засадничий пунк програми захисту українців, яку з 2004 року пропагує « Свобода ».
Ціна російського газу, який Україна купує в Росії, має бути жорстко прив’язана до ціни транзиту російського газу нашою територією. Однак усі ми мусимо пам’ятати, що газове питання – це лише привід для реалізації імперської політики Росії.
  Відповіддю на шантаж новітньої енергетики імперії, якою керують кремлівські карлики, може бути лише побудова сильної Української держави. Негайне відновлення ядерного статусу, вивід Чорноморського флоту, міцна президентства влада та унітарний статус країни, негайна люстрація влад ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Євросоюз не має претензій до виконання Україною положень "правил процедур", які передбачають діяльність місії із моніторингу за транзитом газу. У зв'язку з цим європейські дипломати спростували звинувачення на адресу української сторони у нібито ненаданні доступу міжнародним спостерігачам на відповідні українські об'єкти. Про це заявили посли Чехії, Швеції і голова представництва Єврокомісії в Україні під час зустрічі із заступником Міністра закордонних справ України Костянтином Єлісєєвим.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі українського МЗС, основну увагу під час зустрічі було прикуто до обговорення ситуації, що склалася з відновленням транзиту російського природного газу територією України європейським споживачам.


Заступник міністра надав пояснення щодо неможливості через технічні причини транзиту газу через запропонований російською стороною маршрут. За його словами, росій ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Зараз Україна з власних запасів постачає газ в Молдову і Болгарію. Про це сьогодні заявив Президент України Віктор Ющенко під час спільної прес-конференції з Президентом Польщі Лєхом Качиньським у польському місті Вісла. 

"Демонструючи солідарність, ми і сьогодні зі своїх запасів постачаємо газ в Молдову і Болгарію", - сказав глава української держави. "Наголошую, це здійснюється без контракту, тільки за нашими моральними зобов'язаннями, щоб показати, що Україна робить все можливе, все, що в її силах, щоб постачати газ в Європу", - сказав В. Ющенко.

Нагадаємо, раніше прес-служба Президента України повідомила, що Київ постачатиме Республіці Болгарія і Республіці Молдова український природний газ із власних резервів обсягом 2 млн. кубометрів на добу, починаючи з 10 січня 2009 року.




























АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Кабінет Міністрів звільнив Євгена Червоненка (на фото) з посади глави Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу згідно із його заявою. Відповідне розпорядження уряду N2-р видано 14 січня 2009р.


Нагадаємо, 20 листопада Кабінет Міністрів ухвалив рішення про ліквідацію Національного агентства з Євро-2012. А вже 28 листопада екс-главу відомства Є.Червоненка було призначено першим заступником керівника Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького.



























АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Сьогодні опозиційний Кабінет Міністрів України збереться на засідання.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Партії регіонів, головуватиме на засіданні лідер парламентської опозиції Віктор Янукович. Конкретна тематика заходу наразі не уточнюється, проте, очевидно, міністри будуть обговорювати газову проблему.


























1 2 3 4 5 6 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.