Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Парламент продовжив розслідування діяльності НБУ на півроку - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Парламент продовжив розслідування діяльності НБУ на півроку

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 27.04.2024

Верховна Рада продовжила діяльність Тимчасової слідчої комісії з питань перевірки дій Національного банку України в період фінансової кризи. За відповідну постанову N3547 проголосувало 372 народних депутатів.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, відповідно до постанови, дія Тимчасової слідчої комісії продовжується ще на 6 місяців. Крім того, парламент повторно звертається до Президента з вимогою негайно внести подання на звільнення Володимира Стельмаха з посади глави НБУ і запропонувати Верховній Раді нову кандидатуру на цю посаду.


Керівник комісії Юрій Полунєєв пояснив, що ситуація на валютному ринку погіршується і після постанови за результатами попереднього звіту комісії, яка визнала роботу НБУ незадовільною.


Ю.Полунєєв також звернув увагу на те, що зараз Нацбанк ігнорує норму Закону про Держбюджет на 2009 рік, згідно з якою обсяги і порядок рефінансування комерційних банків мають узгоджуватися НБУ з Кабміном.


У зв'язку з цим голова парламентської слідчої комісії вимагає, щоб Верховна Рада зробила "останнє попередження" Президентові щодо необхідності гарантування стабільності національної грошової одиниці.


Нагадаємо, напередодні Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ збирається ініціювати на цьому тижні розгляд у Верховній Раді діяльності Нацбанку, а також прийняття зміни до Закону "Про Національний банк України". "Ми ініціюємо продовження слухань поведінки Нацбанку, яке призвело до того, що курс гривні є необґрунтованим і абсолютно руйнівним для України. Є недопустимим для громадян України, недопустимим для банківської системи", - пояснила Ю.Тимошенко.


Вчора, 14 січня, в парламенті було зареєстровано законопроект, який дозволяє Раді відсторонювати голову НБУ від виконання обов'язків. Документ також передбачає, що у разі результативного голосування за відсторонення глави НБУ його обов'язки буде виконувати голова ради НБУ. Крім того, законопроект пропонує посилити парламентський контроль над діяльністю НБУ.















Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.