Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Ізраїльські війська оточили місто Газа (Хроніка подій) - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: В світі

Ізраїльські війська оточили місто Газа (Хроніка подій)

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 28.04.2024
У секторі Газа сьогодні вранці тривали бої ізраїльської армії з бойовиками радикального угрупування ХАМАС. 


Танкові частини оточили місто Газа і, за деякими повідомленнями, перебувають на його околицях. Свідки стверджують, що війська відрізали місто Газа і північні райони сектора від решти території. З боку військових підтверджень цьому немає. 


Повідомляється про запеклі бої у міст Бейт-Лахія, Бейт-Ханун і Джабалія. 


Загальна кількість загиблих у ході воєнних дій, які тривають другий тиждень, перевищила 510. 


З початку наземної операції, яка почалася у суботу ввечері, загинули не менше 70 палестинців. Втрати з ізраїльського боку – один солдат, убитий розривом мінометного снаряда, і понад 30 поранених. 


Тим часом Євросоюз закликав припинити бойові дії між Ізраїлем і бойовиками ХАМАС. Про це заявив глава делегації ЄС, що прибула до Каїра, Карел Шварценберг - очільник МЗС Чехії, яка головує у ЄС. 


Також ЄС обіцяє виділити 3 млн. євро на гуманітарну допомогу жителям Гази. 


Сьогодні окрему поїздку по Близькому Сходу починає президент Франції Ніколя Саркозі. В інтерв'ю ліванським журналістам він заявив, що ХАМАС несе відповідальність за страждання жителів Гази. 


Водночас президент Ізраїлю Шимон Перес відкинув можливість перемир'я у секторі Газа, але сказав, що його окупація не планується. 


Раніше Ізраїль також відхилив посередництво Росії у переговорах з ХАМАС. 


У неділю стало відомо, що ізраїльська армія півтора року готувалася до операції у місті Газа, відпрацьовувала всі варіанти у спеціально побудованій моделі міста на військовій базі в пустелі. 


Варто зазначити, що Україна висловила занепокоєння загрозою життю і безпеці своїх співвітчизників, які перебувають наразі у секторі Газа. Про це йдеться у поширеному в неділю коментарі керівника прес-служби Міністерства закордонних справ України Василя Кирилича у зв'язку з військовим конфліктом у секторі Газа. 


У коментарі наводяться дані про громадян України, які перебувають у зоні воєнного конфлікту. «На сьогоднішній день у секторі Газа залишилося 278 чоловік, зокрема, 196 дітей, які є громадянами України», - наголошується у повідомленні. 


МЗС України прогнозує виникнення «масштабної гуманітарної катастрофи з непередбачуваними наслідками для усіх учасників ізраїльсько-палестинського конфлікту» за умови продовження кровопролиття у секторі Газа. 


«Сторонам необхідно проявити політичну волю і відповідальність для швидкого припинення бойових дій, щоб не допустити подальші страждання мирного населення у регіоні. Україна виходить з того, що єдиним способом розв’язання конфлікту на Близькому Сході є його мирне врегулювання», - підкреслюється у коментарі українського зовнішньополітичного відомства.




Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.