Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Спорт - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Спорт
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 15.02.2009
nullАпеляційне журі Міжнародного союзу біатлоністів (ІBU) задовольнило протест керівництва норвезької збірної про скасування перегляду підсумків чоловічої гонки переслідування.Золоту медаль повернули Оле-Айнару Бьорндалену, повідомив глава прес-служби організації Пер Ланге. 

Таким чином, росіянин Максим Чудов знову перемістився на друге місце.

Нагадаємо, раніше суддівський комітет ІBU вирішив покарати хвилинним штрафом 15 спортсменів, у тому числі й Бьорндалена, за помилку при проходженні першого кола. Після цього представники семи країн, у тому числі і Норвегії, подали протест на це рішення, що був задоволений.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.01.2009

Бельгийский наставник французского "Марселя" Эрик Жерес в интервью газете "L`Equipe" сообщил что клуб активно ищет форварда, и что наиболее вероятными кандидатами на приглашение в "Марсель" являются швед Хенрик Ларссон и бразилец Брандао.

Говоря о форварде "Шахтёра" Жерес отметил: "Мы на протяжении нескольких месяцев внимательно следили за бразильцем, а за последние недели собрали детальное досье на игрока. Я сообщил руководству клуба о своём желании видеть в "Олимпике" Ларрсона и Брандао. Если моё предложение будет согласовано, то клуб начнут подготовку к переговорам... Бразилец в атаке настоящий зверь. Если пойдёт в борьбу, то не отпустит никого. Он может биться за мяч от линии обороны до самих ворот соперника. Я был удивлён такой манерой игры центрального нападающего, и она мне подходит. Нам нужен форвард который играл бы в постоянном прессинге, и Брандао именно такой игрок"

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Київський “Сокіл” зазнав другої поспіль поразки від Московського клубу “Крилья Совєтов” Вищій Лізі Чемпіонату Росії з хокею.
Кияни першими відкрили рахунок, та росіяни переламали хід матчу і поступово довели свою перевагу до рахунку 5:3, коли тривав останній третій період. Шайба Ісаєнка допомогла киянам лише скоротити відставання до мінімального але не більше. 5:4 у підсумку. Загалом це 9 поразка “Сокола” у 48 матчах сезону. Смугу невдач українці спробують перервати 19 січня у домашньому матчі проти СанктПетербургського ХК ВМФ.





АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Сер Алекс поза конкуренцією.
Головний тренер “Манчестер Юнайтед” сер Алекс Фергюсон визнаний найкращим клубним тренером 2008 року. Такі результати чергового рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії та статистики. Звання номер один серед усіх клубних керманичів світу Фергюсон здобув завдяки успішному сезону, в якому червоні дияволи підкорили Кубок і Чемпіонат Англії та Лігу чемпіонів. 
Другий після сере Алекса наставник пітерського “Зеніту” Дік Адвокат - голландець є чинним володарем Кубка УЄФА. Замикає трійку Лідерів головний тренер еквадорського “Ліга Де кіто” Едгардо Бауса. Не набагато від володарів кубка Лібертадорес відстав коуч лондонського “Арсеналу” Арсен Венгер. П’ятье мівсце у іспанця Рафаеля Бенітеса із “Ліверпуля”.




АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Найкращий бомбардир цьогорічної Бундесліги Ведад Ібішевіч може пропустити другу половину сезону.
Напередодні форвард сенсаційного “Хоффенхайма” травмувався в Іспанії під час товариського матчу проти “Гамбурга”, в якому селяни програли із рахунком 2:0. Ведад отримав травму хрестовидну зв’язку правого коліна. Відновлення найкращого футболіста Боснії та Герцоговини може затягнутися до півроку. Сьогодні Ібішевіч повернувся до Німеччини і пройде обстеження в одній із клінік. Нагадаємо, що в цьому сезоні Ібішевіч зумів відзначитись у Бундеслізі 18 разів, а його “Хоффенхайм” займає I місце в турнірній таблиці.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Останній квиток до топ-шістнадцять отримали попри поразку. 
Берлінська "Альба" поступилась в останньому матчі групового етапу баскетбольної Євроліги аутсайдеру групи "С" "Уніон Олімпії" - 59 на 67. Попри це німецький клуб таки став останнім - шістнадцятим учасником наступної стадії змагань. 
Послугу "Альбі" зробив лідер секстету "Тау Кераміка". Іспанці вдома завдали поразки співвітчизникам із "Ховентуда" - 91 на 83. 
Лише в овертаймі з’ясували сильнішого інші представники цієї групи. Турецький "Фенербахче" з рахунком 90 на 86 дотиснув римську "Лотоматіку". Результат поєдинку за великим рахунком значення для обох команд не мав - турки та італійці гарантували собі участь в наступній груповій стадії.
Без турнірних завдань вийшли на свій матч і "Унікаха" із "Маккабі". Втім лідеру групи "А" кортіло ефектно завершити боротьбу в секстеті. Потішити публіку іспанцям вдалось - ізраїльський клуб кап ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Понікаровський лише порадів за колег. Без гольової участі українця його "Торонто" здобуло феєричну перемогу на льоду "Кароліни" в матчі регулярного чемпіонату NHL. 
Одноклубники Олексія просто приголомшили господарів відвантаживши за два періоди чотири сухі шайби. Найбільше старався Джейсон Блейк - на його рахунку два взяття воріт і ще результативна передача. Де знайшлись сили, а головне бажання відігравати таку різницю напевно загадка і для самих "Харікенс". Попри це в середині третього періоду рахунок був вже рівним. Усе напевно закінчилось б овертаймом, якби не потужний постріл Томаса Каберле, який знову вивів вперед "Торонто", а класичну шайбу у випадках заміни голкіпера на польового за лічені секунди до фінальної сирени провів той таки Джейсон Блейк. 6:4 - попри перемогу до зони плей-оф "Кленовим листкам" ще далеко.

... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Допомога Оніла могла знадобитись.
Без центрового ветерана "Фінікс" в гостях програв битву "Денверу" в регулярному чемпіонаті NBA. Суттєві втрати, варто зазначити, і у "Наггетс", а роль лідера за відсутності травмованого Кармело Ентоні взяв на себе Чонсі Біллапс. 
У вир боротьби захисник та його партнери потрапили з перших хвилин - гостям вдався непоганий старт, а тому більшість поєдинку "Денверу" довелось наздоганяти суперника. Біллапс, до слова на пару з Мартіном набрали 50 пунктів. Під акомпанемент передач від Стіва Неша "Фінікс" у свою чергу бомбардував кільце зусиллями Хіла, Стаудмаєра та Річардсона. 
Перший із цієї трійці мав усі шанси стати героєм матчу, втім уникнути овертайму Гранту на останніх секундах не вдалось. Додаткові 5 хвилин минули під знаком "Денвера" відтак 119 на 113 - "Наггетс" утримують третю сходинку в Західній конференції.

... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Новий болід і новий бос. "Макларен Мерседес" продовжив сезон презентацій команд Формули-1 і офіційно попрощався з керівником конюшні Денісом.
Рон відтепер сконцентрує зусилля займаючись справами на верхівці усієї групи компанії "Макларен". Підрозділ команди Ф-1 ж таки очолить Мартін Уітмарш. Саме на його плечі впала відповідальність захисту чемпіонського титулу у 2009 році. Виконати завдання уокінгці спробують на власне презентованому МП 4-24... Як і раніше презентовані бойові одиниці "Феррарі" і "Тойоти" новий "Макларен" відповідає умовам оновленого технічного регламенту. 
Окремі деталі, втім, не такі як у конкурентів. Зокрема, Макларен, дещо нижче розмістив "ніс" боліда і по-іншому, аніж, ті таки "Феррарі" і "Тойота" сконструював широке переднє антикрило. На відміну від Скудерії британці приховали вихлопні труби під фюзеляжем і відмовилися від вертикальних стійок на повітрезабирачах. 
Льюїс ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 14.01.2009
nullМилош Нинкович, уже приступивший к тренировкам в общей группе, заявил, что не ждет от «Порту» каких-то сюрпризов. «Игра может быть похожа на первый поединок в Португалии. Естественно, мы будем играть только на победу, но ничья нас также устроит. В случае успеха, наши шансы выйти в плей-офф значительно повысятся. Считаю, это самая важная игра в сезоне», - сказал Нинкович.

Защитник киевского клуба Андрей Несмачный отметил, что не видит различия между матчами чемпионата Украины и Лиги чемпионов и оба турнира считает очень важными. «Думаю, матч в Киеве будет значительно тяжелее, нежели в Португалии. От этого матча зависит все, как для нас, так и для «Порту». Я бы сказал, что это будет самый важный для «Динамо» поединок в этой Лиге чемпионов. Поэтому каждый из нас должен максимально сконцентрироваться и показать с ... Читати далі »
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.