Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

В світі - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » В світі
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 24.12.2009
У Криму 20-річний хлопець зарізав таксиста і хотів спалити його машину, щоб справити враження на дівчину.


За даними кримської міліції, таксист з Сімферополя на автомобілі ВАЗ-2110 узявся за 350 гривень відвезти п’яного хлопця і дівчину в Джанкой.

На трасі біля селища Червоногвардійське хлопцю стало погано, він попросив зупинити машину і вийшов до лісосмуги. Повернувшись, він вдарив таксиста в обличчя, той завдав йому удару у відповідь. Тоді, витягнувши з кишені складаний ніж, пасажир наніс 5 або 6 ударів в груди і живіт таксиста.

Вбивця витягнув з кишені таксиста 350 гривень, які заплатив за дорогу, труп кинули в лісопосадці, після чого пара вирішила виїхати на машині за межі Криму. Але вони доїхали тільки до Джанкоя, де в машині кінчився бензин. Зловмисники намагалися спалити автомобіль, але він не загорівся. Тоді вони кинули машину ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Урятувати націю від вимирання, до цього закликають вітчизняні лікарі-ендокринологи. Більшість людей в Україні страждають від браку йоду. Він може викликати зоб, кретинізм, невиношуваність вагітності, онкологічні хвороби. Особливо тяжкі наслідки викликає в дітей та вагітних є ризик народження розумово відсталої дитини. Як поповнити запаси йоду в організмі?
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Віктор Ющенко написав Юлії Тимошенко листа. У ньому закликає Главу Уряду "особисто сприяти у своєчасному та повному обсязі виділенню коштів із бюджету на вибори". Прем'єр відповідає, що працює. І навіть від утоми і недосипу навіть косу заплітає навпомацки.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Грип уже сповна хазяйнує в українських містах і селах. Утім, держава обіцяє допомогти. Президент дав згоду на виділення коштів на боротьбу з недугою. Але гроші на "свинячий грип", зауважує Глава держави, Уряд має використати тільки після консультацій із головним банком України.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Де снігу радіють то це на селі. Там заметіль не стихійне лихо, а передусім надія на врожай. А що дороги заметені, то селяни і тут не розгубилися хліб уже давно печуть власноруч. Чого бояться то це високої води.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Громадський транспорт коштує, як і раніше, - від півтори гривні за квиток – але їздить не всюди. Натомість – таксисти хоч виконують ваші забаганки, але за позахмарні ціни. Наша знімальна група спробувала в обід доїхати від телецентру на Лівий берег.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Тисячу сімсот гривень за сніг на тротуарі. У Дніпропетровську за новими правилами почали штрафувати крамниці, перукарні та паркінги. Спеціальна комісія міськадміністрації пішки гуляє містом і, якщо непевно стоїть на ногах, складає акт. Нові розцінки за порушення правил благоустрою, міська рада затвердила у вересні. Вони у
15 разів вищі за ті, що передбачає Адміністративний кодекс. Власники крамниць шоковані.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.12.2009
Тим часом, саме в плюсовій температурі й відлизі ховається "слизька" небезпека. На суцільну ковзанку перетворюються центральні, південні та східні області країни. Особливо складно доводиться водіям та пішоходам на Одещині. Завтра кригою покриються шляхи північних районів прогнозують синоптики.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.02.2009

null

Доругі відвідувачі нашого розважального сайту!

Від імені адміністрації сайту хочу вас привітати з Днем Святого Валентина!

_________________________

У цей прекрасний день ясний 
З Днем святого Валентина,
Я вас вітаю!
Море радості в кохані,
Я вам бажаю!
Хай усмішка на лиці,
У вас лиш засяє!
А медові оченята,
Хай до себе тягнуть! 
Поцілунки в день святковий,
Лиш вам хай даруть!



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 01.02.2009
nullМасса российских студентов не сможет заплатить по кредитам за образование, их начнут отчислять из вузов и они могут влиться в число участников социальных протестов. Об этом, как сообщил корреспондент Собкор®ru, предупредил президент Всероссийского фонда образования Сергей Комков на пресс-конференции в Москве 30 января. 

Он раскритиковал планы правительства о "переаттестации вузов" и заявление главы Рособрнадзоры Любови Глебовой, что 48 процентов университетов, 52 процента академий и и 59 процентов институтов не соответствуют своему статусу.

Комов призвал разобраться с чиновниками, которые разрабатывали проект незаконной, с его точки зрения, переаттестации. 

Касаясь программы кредитования образования, доктор педагогических наук Сергей Комков, отметил, что она вызывала множество нареканйи уже в 2006 году, когда разрабатывалась. Процентная ... Читати далі »
« 1 2 3 4 ... 7 8 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.