Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

В світі - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » В світі
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Газова війна з Україною загрожує «Газпрому» багатомільйонними позовами з боку споживачів у Європі, - пише російська «Незалежна газета». 


В останні дні європейські партнери концерну виставляють завищені заявки на постачання їм російського газу, розраховуючи на те, що за контрактами «Газпром» зобов'язаний сплатити штраф у разі недопостач у розмірі 5% ціни непоставленого газу, - зазначає видання, повідомляє «УНІАН». 


На сьогодні сума недопостач до Європи оцінюється приблизно в 500 млн. доларів. Поки ситуація вирішиться, ця сума може істотно вирости, як і претензії з боку споживачів. Європейські партнери, розуміючи, що «Газпром» все одно не задовольнить їхні заявки, вимагають від нього максимальних об'ємів постачання і розраховують отримати з російської компанії відповідний штраф. За умовами контрактів, санкції складають 5% сум недопостачі, яка в даний час обчислюється приблизно 200 млн. кубометрів на добу. 


Як повідомляв ForUm, у неділю, 11 січня, прем'єр- ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
У декількох литовських міністерствах введена «джинсова п'ятниця». Це означає, що в останній робочий день тижня співробітники можуть приходити на службу в одязі вільного стилю. 

Така практика діятиме в міністерствах, якими керують представники Руху лібералів (однієї з політичних сил, що увійшли до правлячої коаліції після недавніх виборів). Це Міністерство освіти і науки, Міністерство транспорту і Міністерство юстиції. 

Міністр освіти Гінтарас Стяпонавічюс пояснив, що послаблення не стосуватимуться тих співробітників, які цього дня повинні брати участь у будь-яких офіційних зустрічах. 

Згадані міністерства не перші, в яких вводиться ця практика. Три роки тому «джинсова п'ятниця» була введена в Міністерстві закордонних справ Литви.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Курс долара відразу після відкриття торгів на Московській міжбанківській валютній біржі досяг історичного максимуму. 


Вперше в історії курс американського долара перевищив позначку у 32 рублі. 


Колишній максимум - 31,88 – був досягнутий 6 років тому. Зараз на торгах ММВБ укладаються по 32 рублі і 20 копійок. 


При відкритті торгів курс долара склав 32 рублі 7 копійок – це вже на піврубля більше средневиваженого курсу середи. А через кілька хвилин американська валюта поважчала ще на 15 копійок. Таким чином, долар почав коштувати більше не тільки вчорашнього рівня, але і в цілому – останній рекорд належить першій декаді січня 2003-го року. Тоді курс склав 31 рубль 88 копійок. 


Тим часом, експерти вважають, що сьогоднішні показники не граничні. Навіть уряд готовий переглянути свій прогноз щодо середньорічного курсу, підвищивши його до 34-35 рублів за долар. А песимісти вже ведуть мову про 40 рублів за грошову одиницю США. 


Варто зазнач ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Внаслідок сильного похолодання в Угорщині з початку цього року померло 40 чоловік, повідомили у понеділок агентству ЕФЕ в міністерстві соціальних справ Угорщини. 


За останні дні у деяких регіонах країни температура опускалася до 20 градусів нижче нуля. 


Міністр соціальних справ і праці Угорщини Еріка Сюч заявила, що 75% померлих мали своє власне житло, а решта 25% були бездомними, повідомив «Інтерфакс-Україна». 


Більшість померлих - небагаті громадяни, які проживали у селах. До групи ризику входять також літні люди, мінімальний розмір пенсії яких складає трохи більше 100 євро на місяць. 


У зв'язку з небезпекою, яку становить похолодання, уряд заявив про запровадження тимчасової заборони на припинення подачі газу в будинки тих людей, які не можуть сплатити рахунку за газ. 


Крім того, угорський уряд вирішив збільшити розмір субсидій, що виплачуються нужденним громадянам.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Бурові бригади Стрийської нефтогазорозвідувальної експедиції проводять відновлення старих свердловин: «Великомостівська-5», «Великомостівська-7» і «Мостівська-2», які розташовані на газоносних площах у Дрогобицькому і Сколовському районах, повідомляє Zaxid.net. 

Ці свердловини припинили функціонування ще у шістдесятих роках. Мета відновлення – видобуток природного газу для місцевих потреб. Зокрема, свердловина «Мостівська-2» почала давати щодоби понад 10 тисяч кубометрів блакитного палива.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Уряд планує на базі локальних газопроводів в Україні створити обласні газопоставляючі компанії. 


Про це сьогодні на нараді з губернаторами і мерами обласних міст заявила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. 


«Сьогодні уряд прийняв концептуальне рішення, що на базі локальних газопроводів ми створюватимемо державні обласні поставляючі компанії, які гарантуватимуть доставку газу споживачам. І хочу сказати, що це буде зроблено у строгій відповідності з чинним законом і Конституцією, – ніде нічого не буде порушено. І не досить сьогодні одній приватній компанії крутити всією країною з постачання газу районам, містам і областям – це повинно бути державною функцією і держава повинна у повному об'ємі нести за це відповідальність», - сказала Тимошенко, яку цитує «УНІАН». 


Вона підкреслила, що на сьогоднішній день газові мережі не належать газопоставляючим компаніям. 


«Мережі газові ніхто нікому не продавав. Облгази, райгази, міськгази, які перейшли ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Параметри створення газового консорціуму узгоджені на зустрічі прем'єра РФ Володимира Путіна з головами газових компаній Європи, повідомило журналістів джерело у російській делегації. 

«За підсумками зустрічі прем'єр-міністра Володимира Путіна з компаніями Eni, Gaz de France, Ruhrgas ініціатива російської сторони отримала підтримку», - сказало джерело, повідомляє РІА «Новини». 

На зустрічі були узгоджені параметри створення майбутнього консорціуму. 



Як повідомляв ForUm, глава уряду РФ Володимир Путін запропонував європейським партнерам «розділити ризики», пов'язані із забезпеченням транзиту газу через Україну і створити міжнародний консорціум, який надасть Києву необхідний технологічний газ. 



У Секретаріаті Президента України вважають нераціональною пропозицію російської сторони про створення консорціуму щодо поставок технологічного газу для забезпечення транзиту до Європи.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullКитайське антикорупційне відомство встановило, що 53 чиновника з провінції Гуандун програли в азартні ігри 22 млн юанів (3,2 мільйона доларів) державних грошей.

Як повідомляє AP, деяких з чиновників вже засудили, інші ще тільки чекають початку судових слухань. Найбільший тюремний термін наразі отримав заступник секретаря комуністичної партії в місті Юнфу, який витратив близько 85 тисяч доларів на ставках на футбол і Маджонг. 

Звинувачення пред'явили і чиновнику з міста Фошань - він витратив на азартні ігри з державної скарбниці 1,8 мільйона доларів. Загалом, як повідомляє China Daily, на даний момент стягнень зазнали шість чоловік. 

Нагадаємо, в жовтні минулого року колишнього віце-мера міста Сучжоу східної китайської провінції Цзянсу Ци Женьцзе засудили до страти за обвинуваченням в отриманні хабарів у сумі більше 100 мільйонів юанів ($ 14,9 м ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ суботу, 10 січня, ізраїльські війська знищили в секторі Газа близько 15 палестинських бойовиків, з боку Ізраїлю легкі поранення отримали п'ять осіб.

Як повідомила Армія оборони Ізраїлю, минулої ночі сили Армії оборони Ізраїлю, включаючи піхоту, танки, інженерні та розвідувальні підрозділи, продовжували діяти проти терористичної інфраструктури ХАМАС по всьому сектору Газа. 

Увійшовши тиждень назад на територію анклаву, наземні війська стоять на відкритій місцевості та околицях міст, поки-що не заглиблюючись в густонаселені квартали. Основні бої, за повідомленням палестинців, відбуваються у східних передмістях міста Газа, околицях міст Джебалія, Бейт-Ханун та Бейт-Лахія. 

Водночас, палестинські медики повідомили, що ізраїльський танк обстріляв у суботу житловий район на півночі сектора Газа, вбивши вісім палестинців. Загиблі - члени однієї сім' ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЧисло палестинців, загиблих за два тижні в результаті ізраїльської військової операції в секторі Газа, перевищило 800 осіб.

Про це повідомило в суботу, 10 січня, Міністерство охорони здоров'я Палестини. 

Втрати із палестинської сторони склали 805 осіб убитими і 3310 поранених. Цифри, як визнають лікарі, носять не остаточний характер, оскільки до багатьох районів анклаву, де тривають бої, доступ медикам обмежено, а воєнізовані угруповання намагаються не розголошувати своїх втрат. 

Із ізраїльської сторони за час операції Литий свинець загинуло 13 осіб, у тому числі десять військовослужбовців. Дев'ять військових убито в боях в секторі Газа, десятий і ще троє мирних громадян стали жертвами ракетного обстрілу на півдні Ізраїлю. 

Нагадаємо, учора прем'єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт заявив, що його країна продовжить військову операцію в сектор ... Читати далі »
« 1 2 ... 5 6 7 8 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.