Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Альтернативний газовий саміт може відбутися у Києві - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Альтернативний газовий саміт може відбутися у Києві

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 26.04.2024

Сьогодні у Києві може відбутися альтернативний газовий саміт. За даними низки засобів масової інформації, ініціатором проведення заходу саме у столиці України виступила Польща.

Вчора Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв запропонував зібрати саміт глав держави і урядів, які отримують газ з Росії або є транзитними державами. Захід передбачається провести у Москві в суботу, 17 січня. 


Україна, у свою чергу, підтримала пропозицію про проведення саміту, але з умовою. Під час переговорів зі своїм болгарським колегою Сергієм Станішевим Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що саміт щодо газового конфлікту має пройти на нейтральній території. "Ми хотіли б, щоб такий саміт відбувся у столиці якоїсь європейської країни, не втягнутої у конфлікт, щоб мати певну основу для вільних переговорів", - пояснила вона. 


У свою чергу, Президент України Віктор Ющенко вважає за доцільне ідею проведення тристороннього саміту глав держави і урядів у форматі Україна-Росія-країни ЄС, але переконаний, що Російська Федерація, котра є країною-учасницею газового конфлікту, не може провести подібний саміт на своїй території. Найбільш прийнятним місцем проведення такого саміту В.Ющенко називає одну з європейських столиць - наприклад, Прагу як столицю країни, головуючої в ЄС, або Брюссель як місце, де розташована штаб-квартира Європейської комісії. 


Зв'язавшись з В.Ющенком по телефону, Д.Медведєв запросив українського лідера взяти участь у московській Міжнародній конференції глав держави і урядів з питання забезпечення доставки російського газу споживачам в Європі. 


Нелогічним називає проведення саміту глав зацікавлених держави і урядів країн ЄС, України і Росії з газового питання у столиці одніє із країн, що є стороною газового конфлікту, і українська дипломатія. Саміт необхідно провести під егідою Європейського Союзу. "Тому вважаємо, що цей саміт має відбутися у столиці головуючої в ЄС країни - у Празі або ж у Брюсселі, або іншій європейській столиці", - в унісон з Президентом переконує Міністр закордонних справ України Володимир Огризко.


І, нарешті, головуюча в ЄС Чехія і Єврокомісія готові відправити на газовий саміт, проведення якого запропонував Президент РФ, Міністра енергетики Чехії і єврокомісара з енергетики. "Чеське головування Єврокомісії готове делегувати Міністра енергетики Чехії Мартіна Ржімана і єврокомісара з енергетики Андріса Пієбалгса", - заявив офіційний представник виконавчої влади Євросоюзу Йоханнес Лайтенбергер. За його словами, завданням участі представників ЄС у газовому саміті буде "надання Росії і Україні допомоги у досягненні довгострокового рішення щодо газового транзиту".









Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.