Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

23 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » 2009 » Січень » 23
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

У Ріо-де-Жанейро в результаті вогнепального поранення загинув двоюрідний брат знаменитого нападаючого збірної Бразилії та італійського "Мілана" Роналдо 23-річний Ігор Назаріу да Ліма, повідомляють РИА "Новости" з посиланням на Бразильські ЗМІ. 

Кузен футболіста загинув у результаті перестрілки, котру відкрила група невідомих людей, які пересувалася на автомобілі. 

Разом з Назаріу да Лімою було застрелено ще двох чоловіків. Один отримав поранення. Поліція поки не знайшла злочинців. 

Роналдо - дворазовий чемпіон світу з футболу у складі збірної Бразилії, тричі (1997, 1999 і 2002 роки) він визнавався Міжнародною федерацією футболу (ФІФА) кращим гравцем року. 

Роналдо - кращий бомбардир в історії чемпіонатів світу, на його рахунку 15 голів.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

Традиційних атрибутів зимових свят у цьогорічній ході було близько двадцяти. Всі різного розміру та оздоблення. Такі зірки традиційно виготовляють з початку посту. Вважається, що без них вертеп є неповним. Тому колядники обов'язковго або ж роблять зірку самостійно, або замовляють її у майстрів. 
Ця різдвяна зірка в Оскани Довбуш - перша. Жінка розповідає, що робила її понад два місяці. І хоча у цій справі вона новачок, результатом задоволена. Разом із сином пишається, що їхня зірка - серед найбільших на святі.

Оксана Довбуш, учасниця ходи: "Таку зірку прагне зробити людина, яка відчуває Різдво в серці її треба мати просто в своєму серці і жити з тими традиціями постійно в тому колі знаєте середовищі спілкуватися, то йде від сім'ї, початок береться з дитинства".

На парад різдвяних зірок у Львові приходять цілими вертепами. Серед учасників і діти, і дорослі. Священик Інокентій Волошин каже, щороку кількість звіздарів збільшується. А це оз ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009

В розпал сезону відпусток, коли більшість українських і російських зірок гріють свої тіла на узбережжі теплих морів, учасників групи "Танок на Майдані Конго" вабить Скандинавія. Музиканти зізналися, що тут не обійшлося без впливу англійського письменника Толкієна. "Ми з Фоззі недавно зійшлися на думці, що нам хотілося б полетіти до Нової Зеландії або Норвегії", – повідомив лідер групи Фагот (в миру – Олег Михайлюта). У свою чергу Фоззі (Олександр Сидоренко) відзначив, що бажання так незвично провести відпустку виникло під час перегляду режисерської версії фільму "Володар кілець" і документальної стрічки про Толкієна на фестивалі "Кінотавр" у Сочі.

"З'ясувалося, що на письменника потужно вплинула природа Фінляндії та Норвегії. Все повинно було виглядати, як казкова Англія, але пісні, які співають хоббіти, – це фінський епос", – відзначив Фоззі. Артист зізнався, що був у Фінляндії, і йому "дико сподобалося". Надалі він має намір частіше відвідувати ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009


“Фабрика Зірок” виходить на мегаорбіту. 14 грудня у фабрикантів концерт в Палаці “Україна”! Причому, аж 2 виступи о 16.00 та о 19-й. Фабриканти йдуть на “ура” - усі квитки вже розкуплено. 

“Фабричні” номери, улюблені пісні і безліч сюрпризів. Таким задумали концерт юних зірок їхні вихователі. За три місяці співаки міцно стали на ноги, тож голова не піде обертом, навіть на великій сцені, сподівається Алан Бадоєв. 

Алан Бадоев, кліпмейкер: “Все станет больше, мощней, ребята работают гораздо профессиональнее. Будут работать непосредственно для зрителя, это ответственно, красиво и что называется, наживо, як то кажуть.” 

Переможців обрано, звання роздано. Однак, щоб на співочий Олімп таки видертися і з нього не гепнутися – доведеться попітніти, кажуть артисти з досвідом. Сьогодні фабриканти знову разом і по вуха в роботі. 

Регіна, фабрикантка: “Есть доля волнения, но мы все-таки вместе, 16 человек собрались воедино.” 

Вадим ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009
На російському телебаченні стартує інформаційний проект Росія - це МИ, що складається з роликів виступів відомих людей країни проти расизму і екстремізму. 

Акція стартує напередодні Нового Року. У телесюжетах відомі люди діляться своєю думкою з національного питання, розповідаючи про своє ставлення до людей іншої національності та віросповідання. 

Відомий кінорежисер Ельдар Рязанов, який прийняв участь у проекті, вважає, "цю діяльність, у суспільстві, де ксенофобія набирає обертів, вкрай важливою". 

"Починати треба з родини, тому що людина, коли народжується, думає, що всі гарні, і якщо дитина живе в родині, де батько расист, вона мимоволі стає теж расистом, навіть не підозрюючи, що можна думати по-іншому", - говорить в ролику творець культової Іронії долі, або з легким паром!. 

Інший учасник проекту музикант, лідер групи Недоторкані Гарік Сукачьов, поділився спогадами. 

"Я нещодавно розмовляв з колишнім скінхедом. Минуло десять років. Зараз це зовсім ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009
Партія Зелених України вважає даний захід важливим кроком у боротьбі за порятунок життя на планеті. Тільки об'єднавши зусилля, ми зможемо зупинити глобальні катастрофи й зберегти світ, переконані українські Зелені. Початок заходу о півночі, концерт буде транслюватися протягом 24 годин в ефірі багатьох телевізійних каналів світу. В Україні концерт буде транслюватися на телеканалі «Тоніс» з 10 години ранку, аудіо-трансляція розпочнеться на сайті Партії Зелених України сьогодні опівночі.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009
Live Earth розпочнеться в Сіднеї (Австралія) і охопить всі континенти, заключна стадія концерту пройде в Нью-Йорку. На центральних площах і кращих концертних майданчиках Лондона, Нью-Йорка, Сіднея, Токіо, Шанхая, Йоганнесбурга, Ріо-де-Жанейро, Нью-Джерсі й Гамбурга зірки світової естради скажуть «НІ!» глобальному потеплінню. За словами Гора, це грандіозне шоу буде транслюватися в 100 країнах світу й подивитися його зможуть більше 2 млрд. людей. "Жива Земля" дає нам безпрецедентну можливість досить довго подавати сигнал SOS, а потім довести до кожної людини інформацію про те, як вирішувати проблеми екології", - повідомив раніше Альберт Гор. Зелену акцію підтримали більше сотні зірок світової величини, таких як Мадонна, Лені Кравітц, Red Hot Chili Peppers, Black Eyed Peas та ін.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 23.01.2009
7 липня 2007 відбудеться екстраординарний захід, спрямований на боротьбу з глобальним потеплінням. Серія концертів Live Earth («Жива Земля») стане своєрідним відкриттям нової всесвітньої кампанії проти кліматичних змін. Жива Земля є частиною програми Save Our Selves ("Врятуємо себе самі"), ініційованої відомим борцем з глобальним потеплінням, віце-президентом США Альбертом Гором. До акції приєдналися міжнародні Зелені організації, такі як Альянс з захисту клімату, Кліматична група, а також Зелені партії та екологічні організації. Головна мета заходу - привернути увагу світової громадськості й урядів усіх країн до глобальної проблеми – зміни клімату.


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.