Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Кріль звинувачує Тимошенко у підготовці газових махінацій - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Кріль звинувачує Тимошенко у підготовці газових махінацій

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 26.04.2024

На газовому конфлікті близькі до уряду структури могли заробити близько $1,4 млрд. Про це заявив лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль. За його словами, ці кошти "могли стати грандіозним системним хабарем українському Прем'єр-міністрові за створення міжнародного газотранспортного консорціуму і фактичну здачу української ГТС Росії".


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі "Єдиного центру", саме таке рішення російська влада нібито була готова реалізувати за посередництва "одного з головних ідеологів" Юлії Тимошенко - Віктора Медведчука. "Росія планувала виділити 7 млрд. кубометрів газу за ціною $250 приватній структурі з Швейцарії, яка пов'язана з Медведчуком і Бакаєм (Ігор Бакай, у 1998-2000 роках - голова НАК "Нафтогаз України", зараз перебуває у розшуку - ред. ), для подальшої реалізації європейським споживачам за ціною $450", - сказав він.


"Протягом останнього року Тимошенко вела активну інформаційну кампанію із усунення посередників в газових схемах. Виявляється, мета цієї боротьби була зовсім небезкорисливою - заміна посередників на своїх", - констатує І.Кріль.


За словами народного депутата, такі операції не вирішували проблему поставок газу в Україну і його транзиту в Європу. Їх результатом мала стати фінансова підтримка Ю.Тимошенко на президентських виборах в обмін на отримання контролю над українською ГТС. 


"Фактично уряд Тимошенко готував обман, який міг стати найсерйознішою поразкою для України. На жаль, небезпека такого сценарію залишається відкритою", - підсумував лідер "Єдиного центру".


Нагадаємо, сьогодні Голова Верховної Ради Володимир Литвин відмовився коментувати чутки про те, що від газової кризи виграє Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. "Я не хочу коментувати політичні чутки, політичні плітки. Але навіть якщо гіпотетично уявити, що така домовленість є, то вже, мені здається, всі терміни реалізації цих домовленостей мали б закінчитися. Тому що від того, що відбувається, уряд програє. Бо ви ж чудово розумієте, що, коли холодно в будинках, коли зупиняються підприємства, коли люди не отримують заробітної плати, вони апелюють, передусім, до уряду. Тому мені здається, це, м'яко кажучи, така "качка", яка запущена для того, щоб ще більше посилити негатив", - сказав він.














Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.