Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Мобільні пристрої дозволять інтернету стати набагато більше персоніфікованим у найближчі п`ять років - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

Мобільні пристрої дозволять інтернету стати набагато більше персоніфікованим у найближчі п`ять років

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 19.03.2024
Виступаючи на минаючій у Лас-Вегасе ярмарку споживчої електроніки, генеральний директор найбільшого у світі виробника процесорів підкреслив, що в найближчому майбутньому потужність чипів у мобільних пристроях, зрівняється з тими, які сьогодні коштують у персональних комп`ютерах. 

Завдяки цьому, відзначив Отеллини, такі пристрої стануть одержувати дані з мережі в режимі реального часу. Зараз, додав він, мир коштує на порозі "нового рівня можливостей і користі інтернету", такого інтернету, що буде активним, котрий зможе як би вгадувати бажання користувача й "розуміти" власний контекст. 

Мобільні пристрої, за його словами, будуть самі визначати своє місцезнаходження на карті миру й входити в мережу за допомогою бездротових систем стандарту Wimax. "Не ми будемо йти в інтернет, а інтернет буде приходити до нас, - затверджує глава Intel. - Нам потрібна повсюдна бездротова широкополосная інфраструктура. Згодом ми накриємо всю земну кулю бездротової широкополосной зв`язком". 

Корпорація Intel активно підтримує Wimax, одну з декількох бездротових технологій інтернет-доступу нового покоління, у числі яких є й інші - такі як Long Term Evolution і HSDPA. 

За словами Отеллини, втілення його подань про майбутнє в дійсність "зажадає процесорів, потужність яких буде рости в геометричній прогресії, але які при цьому будуть використати усе менше енергії".




Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.