Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

РОСІЙСЬКІ ЗІРКИ ПРОТИ РАСИЗМУ - 23 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Зірок Світу

РОСІЙСЬКІ ЗІРКИ ПРОТИ РАСИЗМУ

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 26.04.2024
На російському телебаченні стартує інформаційний проект Росія - це МИ, що складається з роликів виступів відомих людей країни проти расизму і екстремізму. 

Акція стартує напередодні Нового Року. У телесюжетах відомі люди діляться своєю думкою з національного питання, розповідаючи про своє ставлення до людей іншої національності та віросповідання. 

Відомий кінорежисер Ельдар Рязанов, який прийняв участь у проекті, вважає, "цю діяльність, у суспільстві, де ксенофобія набирає обертів, вкрай важливою". 

"Починати треба з родини, тому що людина, коли народжується, думає, що всі гарні, і якщо дитина живе в родині, де батько расист, вона мимоволі стає теж расистом, навіть не підозрюючи, що можна думати по-іншому", - говорить в ролику творець культової Іронії долі, або з легким паром!. 

Інший учасник проекту музикант, лідер групи Недоторкані Гарік Сукачьов, поділився спогадами. 

"Я нещодавно розмовляв з колишнім скінхедом. Минуло десять років. Зараз це зовсім інша людина. Він став дорослішим, він зустрів інших хлопців, йому вдалося вирватися. Тому що справжніх мотивацій для ненависті немає!", - Наводяться з ролика слова Сукачьова. 

Організатори проекту Росія - це МИ вважають, що програма стане одним з найбільш масштабних соціальних проектів останнього десятиліття. 

"Ідея в тому, щоб люди перестали соромитися своєї національності, розуміючи, що є носіями унікальної самобутньої культури. А з іншого боку, щоб саме поняття національності перестало бути порівняльної категорією, об'єктом самоствердження кого-небуть", - повідомив один з організаторів проекту Олег Бердюгін. 

На його погляд, з допомогою цих роликів, можна зруйнувати існуючі в суспільстві екстремістські настрої і почати кампанію примирення. 

Нагадаємо, 5 грудня в Підмосков'ї група невідомих напала на двох робочих з Таджикистану, в результаті чого один з приїжджих було обезголовлено, а другий отримав важкі поранення, але зміг врятуватися втечею. Відповідальність за вбивство взяла на себе бойова організація російських націоналістів. 

Правозахисні організації охарактеризували це пригода як новий прояв расизму, який, на їхню думку, радикалізується при потуранні російської влади. 

Як повідомлялося, за даними Московського бюро з прав людини з початку 2008 року в Росії в результаті нападів на підставі ксенофобії загинуло більше ста осіб. За даними МБПЧ, в Росії налічується близько сімдесяти тисяч скінхедів та активістів інших радикально-націоналістичних організацій.

Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.