Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

AOL припиняє подальшу підтримку Netscape Communicator - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

AOL припиняє подальшу підтримку Netscape Communicator

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 27.04.2024
Компанія AOL сьогодні повідомила про те, що з 1 лютого 2008 року остаточно припиняє подальші розробки й технічну підтримку інтернет-оглядача Netscape Communicator. У компанії повідомили, що відновлень для нового броузера вже не буде з 1 січня 2008 року, а в тому випадку, якщо в броузере будуть виявлені помилки й проблеми безпеки, то виправлення будуть випускатися до 1 лютого

Вcем користувачам це легендарного броузера в AOL сміло порекомендували переходити на Mozilla Firefox, тому що вважають його більше чим гідним аналогом. За словами директора підрозділу Netscape Тома Драпо, компанія AOL приділяла масу уваги й витрачала безліч сил і енергії на підтримку й розробку броузера більше 10 років, однак успіх цієї розробки в останні роки був значно більше скромним, ніж в Internet Explorer або Mozilla Firefox. 

Також в AOL що розділ на порталі компанії, присвячений броузеру збережеться

Старше покоління інтернет-користувачів пам`ятає, що перші бета-версії браузера, випущені в 1994 році, називалися Mosaic, а потім Mosaic Netscape, поки через Національний суперкомп`ютерний центр (National Center for Supercomputing Applications, творця NCSA Mosaic, у розробці якого брало участь багато засновників Netscape, назва програми не було змінено на Netscape Navigator. Компанія-розроблювач також перемінила назву з Mosaic Communications на Netscape Communications.

На момент створення браузер мав самі широкі можливості, що забезпечило йому лідерство на ринку, незважаючи на те, що він існував тоді у вигляді бета-версії. Після випуску версії 1.0 частка на ринку продовжила стрімке зростання. У версію 2.0 була убудована полнофункциональная програма для роботи з електронною поштою. Netscape перетворився із просто браузера в сімейство програм для роботи в Інтернеті. Протягом цього періоду сам браузер і сімейство програм носили одну назву - Netscape Navigator. У цей час, AOL початку включати у своє програмне забезпечення браузер Microsoft Internet Explorer.

Версія 3.0 була першої, котра змогла прийняти виклик Microsoft Internet Explorer 3.0. По оцінках багатьох фахівців, на той момент Netscape 3.0 став браузером номер один у світі. Даний реліз існував також у версії Gold, що містить WYSIWYG - HTML-редактор, що пізніше став стандартною функцією Netscape Communicator. З випуском Netscape 4 була вирішена проблема однакової назви властиво браузера й усього сімейства програм: сімейство програм було перейменовано в Netscape Communicator.

У січні 1998 року Netscape Communications оголосила, що всі майбутні версії стануть безкоштовними й будуть розроблятися в рамках співтовариства відкритого вихідного коду (Mozilla). Також був анонсований Netscape Communicator версії 5.0.

Netscape вирішила розробляти браузер у рамках проекту з відкритим вихідним кодом. Була створена неформальна група Mozilla Organization, що в основному фінансувалася Netscape. Ця група повинна була координувати зусилля по розробці Netscape 5, що базировались на вихідному коді Communicator. Однак, що застарів код створював більші проблеми й було ухвалене рішення написати програму заново. Новий вихідний код був названий Mozilla, на основі якого з невеликими змінами був створений Netscape 6.

Версія 7 стала називатися просто Netscape, браузер у складі сімейства програм зберіг свою назву Netscape Navigator. В 2003 році AOL закрила підрозділ Netscape і звільнила або призначила на інші посади всіх співробітників, що працювали над проектом. Проект Mozilla.org, однак, продовжив свій розвиток у якості незалежного Mozilla Foundation, прийнявши багатьох колишніх співробітників Netscape. AOL продовжила самостійну розробку Netscape, однак, оскільки команда розроблювачів була розпущена, поліпшення були мінімальні

Netscape 8, випущений в 2005 році називається Netscape Browser. Він зроблений на основі браузера Mozilla Firefoх. Останньою версією браузера є 9.0 іменована Netscape Navigator. Самий великий останній реліз браузера відбувся 17 серпня 2007 року.











Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.