Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Ющенко ледве не згорів у швейцарських Альпах? - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Політика

Ющенко ледве не згорів у швейцарських Альпах?

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 26.04.2024

Віктор Ющенко перед новорічними святами ледве не згорів в орендованому приватному будинку у Швейцарії. Про це повідомляє британська газета "Independent" у своїй статті під заголовком "Швейцарський шале, пожежа і Президент, що перейшов дорогу Путіну".


Інцидент стався після півночі 29 грудня. На місце пожежі прибула пожежна команда з 55 осіб, проте врятувати двоповерхову будівлю їм не вдалося. На момент їхнього прибуття шале вже палав, а до світанку від нього практично нічого не залишилося.


У селі Калберхьоні почали поширюватися чутки про те, що серед восьми осіб, яким вдалося врятуватися під час пожежі, був і Президент України Віктор Ющенко. Водночас, близький друг власника шале Яноса Люкса розказав, що всі жителі села знають про пожежу, але не можуть точно сказати, хто там був, оскільки цей інцидент покритий "дипломатичним мовчанням".


"Дипломатичні автомобілі прибули, і вони зникли вночі", - розповів газеті один зі свідків.


Влада втішає себе тим, що вісім людей, які перебували в шале на момент пожежі, змогли врятуватися, - пише "Independent". Поліція і пожежники, що гасили вогонь підтвердили, що у вогні ніхто не постраждав. При цьому вони зізналися, що не в змозі ідентифікувати учасників інциденту, однак відомо, що відвідувачі контактували з українським посольством у Берні.


У свою чергу, представник Посольства відкинув припущення про те, що на В.Ющенка могло бути скоєно замах. "Президента не було в Швейцарії як мінімум протягом шести місяців", - стверджує він.


За даними видання, офіційні документи підтверджують, що В.Ющенко у 2008 році відвідав Швейцарію мінімум двічі. Після отруєння діоксином він регулярно приїжджає в країну на медкомісії в одну з женевських лікарень.


В.Ющенко наприкінці грудня виконував свої офіційні обов'язки, але у нього було два вільні дні між з'їздом партії "Наша Україна" 27 грудня і зустріччю з главою НБУ 29 грудня, через 12 годин після пожежі, - підсумувала газета.


















Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.