Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

HT-X810 Sound Bar домашній кінотеатр без проводів - 17 Січня 2009 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

HT-X810 Sound Bar домашній кінотеатр без проводів

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 26.04.2024

Samsung Electronics, представляє домашній кінотеатр HT-X810 Sound Bar, що дозволяє кожному зануритися в мир відео високої чіткості (High-Definition - HD).


Самодостатня акустична система Samsung HT-X810 з DVD-плеером, що підтримує масштабування сигналу з підвищенням дозволу, бездротовим сабвуфером і підтримкою Bluetooth, покликана созадть нове представлени про звучання домашнього кінотеатру, ідеально сполучаючись із HD-телевізорами Samsung. HT-X810 Sound Bar відрізняється динамічним звучанням, по якості не уступає театральному, приємним для очей виглядом і зручністю керування

«Орієнтований на комфорт і легкість у керуванні, що забезпечує Bluetooth-зв`язок з різноманітними портативними пристроями, HT-X810 - ідеальне доповнення до будь-якого телевізора високої чіткості, тому що дозволяє підвищити якість звуковоспроизведения, і при цьому відрізняється простим, але вишуканим дизайном, - відзначив Рейд Салливан, віце-президент підрозділу маркетингу цифрового аудио й відео Samsung Electronics America. - Samsung продовжує створювати нові домашні кінотеатри, які вдало вписуються в будь-який інтер`єр і відрізняються високими характеристиками».

Домашній кінотеатр Samsung HT-X810 Sound Bar відрізняється чорним глянсовим покриттям і чудовою якістю звуку. Дизайн цього настінного кінотеатру ідеально сполучається з телевизовами Samsung діагоналлю 40 дюймів і більше. У комплект входить DVD-плеер з підтримкою дозволу Full HD 1080p, відтворенням стандартних DVD і функцією Anynet+, що дозволяє управляти й телевізором, і домашнім кінотеатром за допомогою одного-єдиного пульта дистанційного керування. HT-X810 підтримує формати DVD-Audio, CD, Div, JPEG, MP3 і WMA.

При загальній вихідній потужності в 300 Вт кінотеатр повною мірою дозволяє насолодитися чистим і насиченим звуком. Завдяки новітній технології бездротового зв`язку на частоті 5,8 Ггц сабвуфер HT-X810 можна розташувати в кожному місці

Samsung HT-X810 гарантує легке підключення техніки - від MP3-плееров до стільникових телефонів і ПК. Він не тільки легко зв`язується з будь-якою Bluetooth-сумісною технікою, але й без праці працює з різними пристроями й типами файлів. Функція USB Host Play забезпечує швидке, пряме підключення різних портативних пристроїв, у тому числі флэш-накопителей і цифрових камкордеров.




Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.